Kumulusvape aroma ajánló

Pár hete volt róla szó, hogy kéne egy ilyen topic így bátorkodtam csinálni egyet. Jó lenne néha ihletet meríteni kinek mi jött be, mert választék van bőven. :slight_smile:

Nálam a Just Juice dinnye-szőlő es kókusz-citrom nagy kedvenc.
És egy bestbuy:

Alapból féláras, kuponnal kb 2000ft-ra jön ki. Kellemes mojito feeling, minden kolegámnak rendelni kellett már lassan belőle… :slight_smile:

Jöhetnek a kedvencek. :slight_smile:

6 kedvelés

Jelenleg most ez a kedvencem, de az elején nem voltunk barátok :slightly_smiling_face:

15%-al kezdtem de végül fel kellett tornásznom 25%-ra, hogy hozza nekem az elvárt extra édes ízeket. Nálam inkább a tejszín és a málna a dominánsabb de nyomokban érezhető a mangó is.

5 kedvelés

A múltkor ajánlott kólás aromádat tervezem most kipróbálni, de ezt is mentettem… :slight_smile: Meg 1-2 Yeti féláras shortfillel szemezek még, csak kevés a vélemény alattuk :slight_smile:

Én anno kipróbáltam ezt.

Olyan ízetlen volt nekem. De ez betudható annak is, hogy mindent túlaromázok :sweat_smile: Kész liquidet emiatt már nem is veszek.

Ez szeretem, de csak ünnepnapokon:

Ez sem rossz, desszert dohány, picit gazdaságosabb 15%-ban kevertem:

Ezt még @gangsta_gergo ajánlotta annó, de inkább nyáron esik jól, nem túl édes:

7 kedvelés

Sziasztok!
Még nem rendeltem errol az oldalról, de regisztrálva vagyok.
Ma nézelődtem az oldalon, pár dolgot be raktam a kosárba.
Rendelés előtt beléptem a fiókomba és azt látom, hogy igy a termékek valamivel többe kerülnek. Ez miért van?

5 kedvelés

Mert nálunk magasabb az ÁFA

5 kedvelés

Szia!
Ha mèg vársz nèhány napot a rendelèssel,akkor tudsz lefaragni az árból.
Ki lesz rakva ide az akciók topikba a kedvezmènyes vásárlásra jogosító kuponkód. :wink:

5 kedvelés

Már ettem. Köszi

3 kedvelés

Mennyi az a pár nap? :slight_smile:
Mert most 40%-os a Argus G2 és nem akarok lemaradni róla

3 kedvelés

Elvileg jövő hét keddtől kezdődik az akció,viszont a kupont,csak folyadékok vásárlásánál tudod felhasználni.

4 kedvelés

4 bejegyzés egyesült egy létező témába: Voopoo kuponok