Kumulus Vape Rendelés

Pont az oldal ízlés tekintetébe kifinomult kemény magjának szükséges bizonygatnom, hogy az emlegetett oldalokról mi az, ami kedves lehet számunkra, szinte semmi.

Nem tudok venni 28Ga Ni80 vagy kanthalt, no name semmilyen véleményt nem képviselő aromák, mert a megszokott, bevált már nem kapható…

Valami átrendezés előtti helyzetbe vagyunk és nem kötik az orrunkra a végkifejletet…

Csak kérném, hogy ezért ne haragudjunk egymásra!

5 kedvelés

Próbálunk pozitívak maradni (nem Covid vagy hasonló :rofl:) :person_shrugging: legalábbis én :slightly_smiling_face::+1:

7 kedvelés

Csak is, és küzdünk mit malac a jégen :slight_smile:

6 kedvelés

Kanthal szinte egyik shopban sincs.
Kivéve az általam preferált bácsinál​:smiling_face:
A fekete péntek is csak arról szól mindenhol hogyan lehet lehúzni az embereket :man_shrugging:
Vape boltok akcióznak,de azért a párszáz forintocskáért én nem kapkodok.

8 kedvelés

Lehet, hogy az elkeseredés szól belőlem, de az analógról áttérve felfedeztem ezt a világot egy éppen átalakuló félben lévő állapotban. Szerintem nem elítélhető módon van egy érzésem, hogy olyan buszra szálltam fel, amire az van írva garázsmenet…

3 kedvelés

Én nem látom ilyen sötéten. Valóban nem jó az irány, mert sokaknak nem áll érdekükben, de nem hiszem, hogy itt a vége.

8 kedvelés

Na ezt nem hiszem :wink:"ne búsúlj…mert az egy garast sem ér" :wink:

9 kedvelés

Ez egy baromi nagy piac. A piaci szereplők meg fogják találni a kiskaput, mint mindig. Én már lassan 10 éve hallgatom, hogy ez a busz a garázsba megy és még mindig itt vagyunk, sőt a kínálat is 100xosára nőtt minden téren.

15 kedvelés

Köszönöm nyugtató szavaitokat!
Egy évre elegendő mindent is összeraktároztam, mint a szorgos mókus és várom a kánaánt…

7 kedvelés

Évekkel ezelőtt is jöttek már rossz hírek aztán még is meg oldódott, ha meg nem akkor majd követjük a zug pálinka főzők útját és jön a zug liquid :slight_smile:

8 kedvelés

Lesz még szőlő,lesz még lágy kenyér :joy:

9 kedvelés
         Ámen ! :)
8 kedvelés

Pénz nem számít, munka legyen!-mondta egyik útépítő kolléga :rofl:(nagyon népszerű lett ezzel a szólással a 6 személyes brigádban)

8 kedvelés

“Népszerű” Gondolom :slight_smile:

5 kedvelés

10-en éve kint a tábla…kár ezen parázni…az ajtók nyítva lépésbe megy bárki leszállhat. :man_shrugging:

9 kedvelés

Egyetértek @gangsta_gergo -vel a nyugati és hazai akciók különbségéről: “Egyes magyar illetékességgel vagy éppen magyar webshopokra jellemző. Külföldön ez nem igazán divat.”

Kicsit meg is lepődtem (hazai dolgokhoz vagyok szokva, na…), amikor mostani BF héten saját szememmel láttam egy olasz és egy francia shop oldalán, hogy mint egy sima nem-akciós héten, ugyanúgy kirakják a friss beérkezéseket, újdonságokat (mod, atty, aroma stb) és arra is érvényes a kedvezmény.
Vagy a lefogyott mod-ból (bizonyos színek) érkezik új szállítmány és még (megint) megvehető akciósan akinek nem jutott. Néhány ár (amiből lejön a kedvezmény), amit csekkoltam pedig u.azok voltak mint pár héttel/hónappal ezelőtt.

Nem csak a beragadt sz@rt akarják kitolni akciósan és majd akció után töltjük a készletet…
De hát ilyen ez a dekadens, primitív, elmaradott nyugat :rofl:

7 kedvelés

Kicsit késői válasz, de milyen bank kártyájáról ment volna a fizetés? Unicredittel nem engedi nekem (és másnak) sem kumulusról (nincs életkor rendelve a kártyához vagy valami ilyesmi a gond). Ezért (is, meg nyilván a jobb árfolyam miatt) Revoluttal fizetek minden eur/usd rendelést. :slight_smile:

7 kedvelés

MHB, VISA. Köszi de már meg oldódott Revoluttal fizettem csak nekem még olyanom nem volt de most már az is van. :slight_smile:

6 kedvelés

És köszönöm a sok segítséget! Igazán össze tartó csapat vagytok! :slight_smile:

7 kedvelés

8 kedvelés