Kumulus Vape Rendelés

Én már mindent egy lapra teszek. Nem és nem rendelek tuti sicher, nem nem….

Nekem nagyon az jön le már, hogy a boltok kiárusítják a zárjegy nélküli termékeiket.

A kifogyott polcok hardver tekintetébe is meg a boltok megmaradását-hezitálását tükrözi a jövőre nézve.

Homályos törvényalkotási tervezeteket lebegtetve, (de ez idáig egyik sem ratifikált) riogatnak megdöbbentő árakkal, ezzel ösztönözve raktáruk kifosztására.

Értem én, hogy a nyakukon maradt és visszamenőleg nem zárjegyezhető termékek veszélyes hulladékként magas költségen megsemmisítendőek, de az ilyen irányú kalmár mentalítást elítélem…

2 kedvelés

Bevallom kétszer elolvaatam, de nem értem a problémát :thinking:
Ha később nem tudják eladni, miért baj, ha próbálnak belőle valamennyi pénzt megmenteni?

4 kedvelés

" visszamenőleg nem zárjegyezhető termékek veszélyes hulladékként magas költségen megsemmisítendőek"

Tehát nem azzal nem értesz egyet, hogy a boltok próbálják menteni a menthetőt. Oké, akkor értem :+1:

2 kedvelés

Nem igazán lesz itt ilyen,addigra kifosztjuk az összes boltot. :sweat_smile:
Vape42 :slightly_frowning_face: nèhány nap alatt ki lett ürítve.

7 kedvelés

Kevesellem az „ akciós” itt-ott sántító százalékos mértéket sejtve, hogy az értékesítés elmaradása esetén számukra jelent, majd költséget…

Abba bele mertek gondolni mennyi darabszámú készletük lehet ?
Hamár mi is kifosztjuk őket :thinking:
És még másnak is marad ?

5 kedvelés

Huh…
Jól értem, hogy kevesled az akciók mértékét , mert szerinted több kellene hogy legyen, hogy nekik a végén ne kelljen a megsemmisitésért fizetni?
Bocs, lehet az agyam még nincs a toppon :rofl:

3 kedvelés

A master of vape még mindíg él,pedig bő 1hónapja lehúzza a rolót.
Annyi az akció ami nekik megéri,akinek nem elég az törjön a mákosból :man_shrugging:

6 kedvelés

Remélem nem mondok újat… minden akció elött emelkednek az árak. A valós elkönyvelhető 8-10%

Persze, részemről ezzel kapcsolatban nincs is kérdés. :+1:

3 kedvelés

Kumun direkt figyeltük és nem volt ilyenről szó. De lehet igazad van :person_shrugging:

2 kedvelés

Tölünk veszik az árut :smile:

5 kedvelés

A hardverek utántöltésének elmaradását hiányolom egy pánikvásárlás idején, nekem ez beszédes…

3 éve mióta ismerem a Kumulust ugyanezekkel az árakkal dolgozik.

6 kedvelés

Csak a forintunk egyre sz@rabb az eurohoz kèpest. :slightly_frowning_face:

9 kedvelés

Egyes magyar illetékességgel vagy éppen magyar webshopokra jellemző. Külföldön ez nem igazán divat.

5 kedvelés

Ha bizonytalannak látnám a jövőt, én sem tölteném fel a készleteim. Majd ha tuti, kimondott szabályok lesznek és látják, hogyan lesz tovább, gondolom Feltöltik a készleteket

7 kedvelés

Mit bánom én, hogy egy nappal többet kell dolgozni ugyanazért a külföldi termékért. A munka szeretete a fontos nem az utána kapott érték! :rofl:

10 kedvelés

Ez szép volt :rofl::slightly_smiling_face::+1:

5 kedvelés