Közös Rendelések topicja

engem meg @Zolika szokatott rá a the crowra de nem bántam meg.:grin::blush::wink:ő ajánlása volt.

3 kedvelés

Ja ja banda vezér bele viszi az embert a jóba…

Akkor még lehetett kapni a paradicsomnál​:smiling_face:

Azt hiszem mindenkit :slight_smile:

Pont @Peva71 el beszélgettük ,ha valaki olvas is itt nem csak kérdez(persze azt is szabad :slight_smile: )
Rájön hogy kivel hasonló a gondolkodása , ízlése a vaperől :slight_smile:

Tisztelettel

6 kedvelés

Ja még pl @Zolika nal kóstoltam meg a don cristot is a pisztáciásat azóta vettem is belőle 30ml aromát mert az is ízlett nagyon.:blush::wink::grin:

3 kedvelés

Kumuluson most adnak ajiba. :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

3 kedvelés

Sziasztok!

Tervez valaki mostanában rendelni vaporism-ről? Betársulnék.
2 kicsike alkatrészre lenne csak szükségem, amit postai levélként fel lehetne adni címre.

Én pedig vapeklub.sk kérdezném ugyanezt. 40-60 Euronyi dolog kellene előreláthatólag.

1 kedvelés

Én tankokat nézegettem a vapeklub-on de nem vagyok még biztos a dologban… gyümölcsös ízekhez kellene egy, és ha már ott vagyok tuti beesik még ez-az a kosárba.
A vapefly alberich milyen ízre, kezelhetőségre?

Esetleg tisvapo rendeléssel valaki…?:grin:
Ha nem akkor lerendelem én azt a csekély 2200 jurós rendelést…:rofl::rofl::rofl:

Mit veszel ennyiert? Részesedést a boltbol? :slight_smile:

1 kedvelés

2200 nalancsos Elfbál? :grin:

Aromát meg huzalt…:rofl::rofl::rofl:

Unicornvape küldött egy 10euros kupont szülinapra, tehát ingyenesen a szállítás. Ha valaki szeretne beszállni keressen.

3 kedvelés

Ha valaki tervez rendelést tisvaporól vagy eddig nem tervezte, de mostmár igen, az keressen engem, 90 eur a cél, 35 már megvan és akkor free shipping. :point_up:

5 kedvelés

Hiphop összejött a csapat, az ülést berekesztem. :sweat_smile:

Akkor már nincs több ülő hely a buszon?:rofl:

Megúsztam, lekéstem :grin: (júliusig megvagyok​:roll_eyes:)

Valaki rendelt valaha tisvapo-ról jeges hűsítős aromát? Ha igen, melyiket érdemes rendelni… jelezném hogy csak ‘ice’… semmi más mellette…

Gondoltam teszek egy kis hűsítőt ebbe a tpa bitter nut-ba, de csak egy hangyaf@sznyit…

2 kedvelés

rICE Puding számít?