engem meg @Zolika szokatott rá a the crowra de nem bántam meg.ő ajánlása volt.
Ja ja banda vezér bele viszi az embert a jóba…
Akkor még lehetett kapni a paradicsomnál
Azt hiszem mindenkit
Pont @Peva71 el beszélgettük ,ha valaki olvas is itt nem csak kérdez(persze azt is szabad )
Rájön hogy kivel hasonló a gondolkodása , ízlése a vaperől
Tisztelettel
Ja még pl @Zolika nal kóstoltam meg a don cristot is a pisztáciásat azóta vettem is belőle 30ml aromát mert az is ízlett nagyon.
Kumuluson most adnak ajiba.
Sziasztok!
Tervez valaki mostanában rendelni vaporism-ről? Betársulnék.
2 kicsike alkatrészre lenne csak szükségem, amit postai levélként fel lehetne adni címre.
Én pedig vapeklub.sk kérdezném ugyanezt. 40-60 Euronyi dolog kellene előreláthatólag.
Én tankokat nézegettem a vapeklub-on de nem vagyok még biztos a dologban… gyümölcsös ízekhez kellene egy, és ha már ott vagyok tuti beesik még ez-az a kosárba.
A vapefly alberich milyen ízre, kezelhetőségre?
Esetleg tisvapo rendeléssel valaki…?
Ha nem akkor lerendelem én azt a csekély 2200 jurós rendelést…
Mit veszel ennyiert? Részesedést a boltbol?
2200 nalancsos Elfbál?
Aromát meg huzalt…
Unicornvape küldött egy 10euros kupont szülinapra, tehát ingyenesen a szállítás. Ha valaki szeretne beszállni keressen.
Ha valaki tervez rendelést tisvaporól vagy eddig nem tervezte, de mostmár igen, az keressen engem, 90 eur a cél, 35 már megvan és akkor free shipping.
Hiphop összejött a csapat, az ülést berekesztem.
Akkor már nincs több ülő hely a buszon?
Megúsztam, lekéstem (júliusig megvagyok)
Valaki rendelt valaha tisvapo-ról jeges hűsítős aromát? Ha igen, melyiket érdemes rendelni… jelezném hogy csak ‘ice’… semmi más mellette…
Gondoltam teszek egy kis hűsítőt ebbe a tpa bitter nut-ba, de csak egy hangyaf@sznyit…
rICE Puding számít?