Kinek mi a kedvenc aromája! Kiváncsian várom 😊

A kaktusz :cactus: az milyen lehet?

1 kedvelés

Én az elfből a mangót és az epret próbáltam, még egyik sem fogyott el. :sweat_smile:

Az eper semmilyen, a mangó meg nagyon mangó. :smile:

1 kedvelés

Imádom a kaktusz ízét. :blush: Igazán édes, egyedi. Nem tudom megmondani mihez hasonlít. (Talán licsi… :thinking:) Ezért azt szoktam javasolni, hogy mielőtt aromát vesz valaki, kóstolja meg a Topjoy kaktusz ízű üdítőjét. :blush:

3 kedvelés

Üditőbe én is szeretem de nem tudok mást elszívni csak úgy mond dohányost…

5 kedvelés

Én sem, kb már a 4-ik gyümölcsöset próbálom és mind kimarja a nyelvem, lehet valami citromsav van mindegyikbe?! :thinking:

3 kedvelés

Én is ezt tapasztaltam…marad a sima dohány ízesités nélkül …

5 kedvelés

Az egyik kedvenc :grinning:

3 kedvelés

M-Type. :yum:

2 kedvelés

+1 az M-Type-nak,-nek, Symphony,555,Ry4 Double,Liquidhall Pompei :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Még régen az RY4-gyel próbàltam átszokni. Jó volt, de nem az igazi. Ami jobban bevált, Lacától a Tobacco Ultimate. Már nincs, azt hiszem, az Inawera Maxx Blendje felel meg neki. :thinking:
Amit még szerettem, a DV-től a DY4.
Sok aromát kipróbáltam az elején, aztán jött az M-Type, és évekig más nem is kellett. :slight_smile:
Most próbálgatok újakat, de eddig nincs “trónkövetelő”.
A longfillek egy része csalódàs. Még azokba is mentolt raknak, aminek a leírásàban nincs benne. :angry: Most is 3-ból kettővel így jártam.

3 kedvelés

Tèny,hogy az M-Type nagyon megosztó aroma,de ezt a gumicsontot nem szeretnèm tovább rágni. :sweat_smile:
A sima ry4 Lacától szerintem nagyon jó,illetve Tőle valószínűleg,az összes dohányos csalódás mentes lehet,bár mèg mindet nem kóstoltam vègig.
Inawera dohányos aromáit is kedvelem.Köszönöm a tippet a maxx blend-re, azzal is mindenkèppen teszek majd egy próbát. :slightly_smiling_face:

Lacától kedvelem még most is a Drjum Blacket, és alkalmanként az Indiai dohány néven futó mogyorót. Tiszta gesztenyepüré. :yum: Nagyon finom, de én hamar eltelek vele. Sajnos már nem láttam nála, de nagyon fincsi desszert volt a Banana Split. Inawerától érdekes, kellemes íz volt még a Falcon Eye. :thinking:
Kedveltem a TPA aromáit is, nagyon finomak voltak a kávésak pl. Volt egy karamellás kapucsínójuk, ha kinyitottam az aromát, az egész hàzban illatozott. :slight_smile:

3 kedvelés

Most lesz próba, nemsoká, DJ Rum​:+1:

1 kedvelés

Szegfűszeges, intenzív, telt, fincsi. :yum:

2 kedvelés

Ezt ismerted az eliquidvg.eu-s időkből?

Nos,ez az aroma nálam a telitalálat.
Sajnos már nincs,ès Laca sem tudott igazán segíteni,hogy mi az ami ízben leginkább hasonlít rá. :frowning_face:

1 kedvelés

Pár aromának már a nevét se tudom…volt pedig nála 2011-ben 1-2 különleges íz. Persze hogy nem jegyeztem meg, utána 9 évre letettem a Vape-t.:thinking:de sajnos eszerint aromamester nem forgalmaz már, csak ezekből egy résznyit.

1 kedvelés

Special? Nem. Csak az “eredetit”. Azóta már számos változat született. :thinking:

2 kedvelés

Előszedtem a régi füzetkémet, amibe feljegyeztem, melyik aromát hogy kevertem. :slight_smile:
Megtaláltam, melyikre hasonlít a Tobaco Royal dark. Laca-féle volt az is, Old Havana volt a neve.

3 kedvelés

Nem tudom ugyanaz e, de én ilyet ismerek ebből. :slightly_smiling_face:

Ha nem olyan, akkor előre is bocsánat.

3 kedvelés

Köszönöm szèpen Kedves Kinga. :slightly_smiling_face:
Bevallom őszintèn az snv-k között nem is kerestem mèg.
Következő rendelèskor teszek vele egy próbát,hátha ez az.