Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Ha gondolod!! De oda adom az nélkül is!!

4 kedvelés

Nekem elötte a számlakivonatomat kell…

6 kedvelés

Azt kávézásra, online shopingra , és Vaperinán offolásra kihasználom :rofl::rofl::rofl:

6 kedvelés

Ez a Blendfeel Byzantium is csak egy kicsit kokszol!! Az rta mosás után úgy viselkedik mintha az afct is kicseréltem volna 0,8-ról 1,5.re!! :rofl:

5 kedvelés

Nincs mese. Több szabadidőt kell csinálnod a melóhelyen.:rofl:

5 kedvelés

Sorstársam! Csak a kazánház és környéke van engedélyezve vape témában. Pedig sok finom gyümiset is szoktam “nyomatni”.
:saluting_face: :grin:

8 kedvelés

Április végén téli-nyári kerékcserénél koppantam a gumisnál. Asszony shopingolt.
Fiam utalt a számlámra 15 ezret, hogy ne keljen takarítanom a műhelyt.

6 kedvelés

Fel lélegez a drága . Nekem a törpe szokta ezt . Cherry cigar 2 ml discovey+fa rum 0,5ml után . Igaz nekem dl eleve 2,5 van benne :rofl:

6 kedvelés

Az asszony itt is nyíg,hogy fujj büdös. Mondom a kólában vagy a szöllőben mi a büdös? Bezzeg az analógja az nem büdös neki.

8 kedvelés

Szerinte a gyümi is büdös . Tudom dacból mondja . Akinek a nakchampa szaga bejön erre nekem nem mondja hogy büdös .

4 kedvelés

Nekem is a törpe KIRÁY, csak mtl!!

5 kedvelés

Itthon én vagyok az Úr… ha nagy a gőz önként megyek az erkélyre :rofl::rofl::rofl:

10 kedvelés

Törpe nálam dohány vonulat . Ritkán desszert . Habár a Don az vegyes . Kivéve a szivar mentol . De rég is szívtam . Fél írom jegyzetbe . :grin:

5 kedvelés

Amikor a légtisztitó kiakad 600 nál pirosban és a tv is homályos.:laughing:

6 kedvelés

kérdésem van a nagyérdeműhöz…
így a nagy meleg beköszöntével megkívántam a savanyút, és össze is kötöttem a kettőt fejben… van olyan aroma/additív, ami valamilyen összetéveszthetetlen savanyú hatást ad a gőzhöz? igazából nem tudom, hogy milyen jelleget éreznék savanyúnak, mert nem savasságot keresnék elsősorban, hanem azt a fajta savanykásságot, ami még üdítő. nem tudom ennél jobban megfogalmazni. a malic acidról tudok - nem próbáltam - szóval elsősorban inkább tapasztalatokra lennék kíváncsi, most kb mindenre nyitott vagyok. mindenféle ai-t kérdeztem már :smiley:
igazság szerint kicsit kezd már sok lenni az édesítésből…

3 kedvelés

Most is ép Don van porondon black névvel .

how i met your mother italy GIF

3 kedvelés

Fuulmoon maya Luna
toxic high pressor, Mask villians
De savanyítót lehet venni adalékban is .

5 kedvelés

Uborkalé? :thinking: :grin:

3 kedvelés

Ha nem zavar mellette a kókusz ananász

5 kedvelés

Tejföl. :shushing_face:

3 kedvelés