Citrom pótló .. de amit talán te keresel ízt az a savanyú cukorka vonal
Olvastam uborkás aromáról is.
Van sok meghökkentő. Washabi , bors , mustár stb stb
vettem korábban mindenféle sour címkével ellátott kész liquidet is, de egyiket se éreztem semennyire sem savanyúnak, savanyú gumicukor is volt köztük. finomak voltak, de azért érdekelne elsősorban tapasztalat a savanyítókkal, hogy melyiktől mit várhatok, mert ezeknél azért picit jöhetne intenzívebb is
TPA Sour lesz a barátod.
thx, akkor marad a malic acid vonal, megpróbálom majd
Akartam írni és ott van még a lemon-lime 2.
Az van benne, 20%-os. 5-6 éve savanyítottam vele almás, málnás aromát. Egyszer beleraktam egy hűsített cuccba is, asszem Just jam Citrom gyömbérbe, az szaggatott mindent, ami nyálkahártya volt az arcomban…
Ennyire nem voltam disztingvált, inkább a jégcsap című youtube videó, amire hasonlíthattam…
Nekem a legfrissebb “savanyú” élményem az A&L Mystic Red volt.
Nátha ellen diabolik 10%ban plusz az kis fain adalék .
Arra volt más… Mysticnek volt régebben egy Hellfire liquidje. Szigorúan nullás volt, és chillikivonat-fahéj volt implementálva a liquidbe… Kiváncsíságból vettem egyet annó, dripperbe fecsivel go, és majdnem kiugrottam az erkélyen, olyan szinten csípett… Utána csak egy-egy cseppet toltam rá az ry4-es beáztatott vattára, az is elég volt. Na az kiszedte a nyűvet az emberből, felső légúti bármit 0,1 másodperc alatt kivégezte…
Persze, de ezek alapvetően nem is vape aromák, hanem gasztro. Attól persze elszívhatod a fasírtot is.
Nem is hangzik rosszul
Sajnos egy idő után eltompultunk tőle, utána már nem csípett annyira. Én is áztattam chillit is pg-be, pár slukkig kinyírt, utána csökkent a hatás, mert elzsibbadt a pofám full
Mondtam már, fasírt, kenyér, uborka, kóla, és dohánykivonat - 5 Mod, 5 tank, és kész a menü kis slukk fasírthoz egy kövérebb slukk kenyér.
(Ok, hatodiknak pónilovas desszert utána de hetediknek mehet egy Arabica kv-s is…)
Mivel literes .. így belefér a 20% keverési arány
gondolom 2 in 1, mivel a porlasztót is feloldja közben
viszlát koksz