Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Citrom pótló :face_with_peeking_eye:.. de amit talán te keresel ízt az a savanyú cukorka vonal

2 kedvelés

Olvastam uborkás aromáról is. :nauseated_face:

3 kedvelés

Van sok meghökkentő. Washabi , bors , mustár stb stb

4 kedvelés

vettem korábban mindenféle sour címkével ellátott kész liquidet is, de egyiket se éreztem semennyire sem savanyúnak, savanyú gumicukor is volt köztük. finomak voltak, de azért érdekelne elsősorban tapasztalat a savanyítókkal, hogy melyiktől mit várhatok, mert ezeknél azért picit jöhetne intenzívebb is :smiley:

4 kedvelés

TPA Sour lesz a barátod.

5 kedvelés

thx, akkor marad a malic acid vonal, megpróbálom majd

4 kedvelés

Akartam írni és ott van még a lemon-lime 2.

1 kedvelés

Az van benne, 20%-os. 5-6 éve savanyítottam vele almás, málnás aromát. Egyszer beleraktam egy hűsített cuccba is, asszem Just jam Citrom gyömbérbe, az szaggatott mindent, ami nyálkahártya volt az arcomban…

6 kedvelés

Sick K On GIF
:rofl:

3 kedvelés

Ennyire nem voltam disztingvált, inkább a jégcsap című youtube videó, amire hasonlíthattam…

5 kedvelés

Nekem a legfrissebb “savanyú” élményem az A&L Mystic Red volt. :ok_hand:t2:

5 kedvelés

Nátha ellen diabolik 10%ban plusz az kis fain adalék :rofl:.

On Fire Burn GIF by Xbox

3 kedvelés

Arra volt más… Mysticnek volt régebben egy Hellfire liquidje. Szigorúan nullás volt, és chillikivonat-fahéj volt implementálva a liquidbe… Kiváncsíságból vettem egyet annó, dripperbe fecsivel go, és majdnem kiugrottam az erkélyen, olyan szinten csípett… Utána csak egy-egy cseppet toltam rá az ry4-es beáztatott vattára, az is elég volt. Na az kiszedte a nyűvet az emberből, felső légúti bármit 0,1 másodperc alatt kivégezte…

7 kedvelés

Persze, de ezek alapvetően nem is vape aromák, hanem gasztro. Attól persze elszívhatod :grin: a fasírtot is.

3 kedvelés

Nem is hangzik rosszul :rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

Sajnos egy idő után eltompultunk tőle, utána már nem csípett annyira. Én is áztattam chillit is pg-be, pár slukkig kinyírt, utána csökkent a hatás, mert elzsibbadt a pofám full :grin:

4 kedvelés

Mondtam már, fasírt, kenyér, uborka, kóla, és dohánykivonat - 5 Mod, 5 tank, és kész a menü :grin: kis slukk fasírthoz egy kövérebb slukk kenyér.
(Ok, hatodiknak pónilovas desszert utána :grin:de hetediknek mehet egy Arabica kv-s is…)

4 kedvelés

20% savanyító adalék, pl. ez a gazdaságos kiszerelés?
(Savanyúcukorka balra el…)

4 kedvelés

Mivel literes .. így belefér a 20% keverési arány :rofl:

5 kedvelés

gondolom 2 in 1, mivel a porlasztót is feloldja közben :smiley:
viszlát koksz :smiley:

4 kedvelés