Sziasztok!
Tegnap óta tesztelem a Belgiohm limonádéját.Nagyon hasonlít az igazi citromos limonádéra 0 hűssel.Aki szereti a limonádét tudom ajánlani 15 be hígitva.Stubby AIO 21ből szipákolom.
Sziasztok!
Tegnap óta tesztelem a Belgiohm limonádéját.Nagyon hasonlít az igazi citromos limonádéra 0 hűssel.Aki szereti a limonádét tudom ajánlani 15 be hígitva.Stubby AIO 21ből szipákolom.
A Bombo JÓ!
![]()
Eddig 3 félét próbáltam belőle, 2-1 a nem ízlett javára!!
De majd ezek!!![]()
Sziasztok! ![]()
Mint anno mondottam, a Bombo jó, de vegyél hozzá gyárat, milyen gyárat kokszgyárat…!
![]()
Remélem a Blendfeelnél nem kokszol jobban!! Akkor nekem tökéletes!![]()
DE az is kokszgyár Tibi! ![]()
De azt úgy szeretjük!!![]()
Ezeket túl sokat.nem.kell pihentetni..pár nap. Legalábbis nálam soha nem várnak többet ![]()
Mielőtt még többen elgondolkodnának ezen.
A Blendfeel ajánlja a 10%-os vizes alapot az aromáihoz, azt szeretném kipróbálni ![]()
![]()
Köszi!, Akkor hét végen kostólás!!
Kérlek, majd számolj ba a tapasztalatodról!
De fura..már vagy 20 éve,mikor először próbálkoztam vape-el akkor javasolták a vízet is a keveréshez, de már jó ideje nem.talakoztam vele.
Én is csak kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán van e észrevehető különbség.
Több mint valószínű maradok a rendes alapoknál.
Van douce-m bekeverve rendes alappal és ezt keverem be a vizessel is az összehasonlítás miatt.
Teljesen rendben van az annó valóban probalkoztunk 1%desztillált víz hozzáadással, nem volt probléma vele.
Nem is írtam,hogy probléma lenne vele,csak mostanában már nem találkoztam vele,hogy így ajánlották volna ![]()
Nem ezeket rágják meg a törzs vénei, aztán köpködik egy fadézsába? ![]()
Akkor meg csak Kína aromák voltak
meg pult alatti levesek. Minden szarral próbálkozott az ember. De jó is volt ![]()
Az lesz az
Apám milyen memóriád van
A többit kérlek ne írd le, még mivel ízesítik
![]()