Sziasztok!
Tegnap óta tesztelem a Belgiohm limonádéját.Nagyon hasonlít az igazi citromos limonádéra 0 hűssel.Aki szereti a limonádét tudom ajánlani 15 be hígitva.Stubby AIO 21ből szipákolom.
Sziasztok!
Tegnap óta tesztelem a Belgiohm limonádéját.Nagyon hasonlít az igazi citromos limonádéra 0 hűssel.Aki szereti a limonádét tudom ajánlani 15 be hígitva.Stubby AIO 21ből szipákolom.
A Bombo JÓ!
Eddig 3 félét próbáltam belőle, 2-1 a nem ízlett javára!! De majd ezek!!
Sziasztok!
Mint anno mondottam, a Bombo jó, de vegyél hozzá gyárat, milyen gyárat kokszgyárat…!
Remélem a Blendfeelnél nem kokszol jobban!! Akkor nekem tökéletes!
DE az is kokszgyár Tibi!
De azt úgy szeretjük!!
Ezeket túl sokat.nem.kell pihentetni..pár nap. Legalábbis nálam soha nem várnak többet
Mielőtt még többen elgondolkodnának ezen.
A Blendfeel ajánlja a 10%-os vizes alapot az aromáihoz, azt szeretném kipróbálni
Köszi!, Akkor hét végen kostólás!!
Kérlek, majd számolj ba a tapasztalatodról!
De fura..már vagy 20 éve,mikor először próbálkoztam vape-el akkor javasolták a vízet is a keveréshez, de már jó ideje nem.talakoztam vele.
Én is csak kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán van e észrevehető különbség.
Több mint valószínű maradok a rendes alapoknál.
Van douce-m bekeverve rendes alappal és ezt keverem be a vizessel is az összehasonlítás miatt.
Teljesen rendben van az annó valóban probalkoztunk 1%desztillált víz hozzáadással, nem volt probléma vele.
Nem is írtam,hogy probléma lenne vele,csak mostanában már nem találkoztam vele,hogy így ajánlották volna
Nem ezeket rágják meg a törzs vénei, aztán köpködik egy fadézsába?
Akkor meg csak Kína aromák voltak meg pult alatti levesek. Minden szarral próbálkozott az ember. De jó is volt
Az lesz az Apám milyen memóriád van
A többit kérlek ne írd le, még mivel ízesítik