Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Sziasztok!

Tegnap óta tesztelem a Belgiohm limonádéját.Nagyon hasonlít az igazi citromos limonádéra 0 hűssel.Aki szereti a limonádét tudom ajánlani 15 be hígitva.Stubby AIO 21ből szipákolom.

12 kedvelés

A mai nap margójára még bekevertem a két ajándék longfilt!!

Kár, hogy pihentetni kell!!:slightly_smiling_face:

13 kedvelés

A Bombo JÓ!
:grin: :wink:

9 kedvelés

Eddig 3 félét próbáltam belőle, 2-1 a nem ízlett javára!!:thinking: De majd ezek!!:grin:

10 kedvelés

Sziasztok! :vaperina:
Mint anno mondottam, a Bombo jó, de vegyél hozzá gyárat, milyen gyárat kokszgyárat…! :waving_hand: :grin:

10 kedvelés

Remélem a Blendfeelnél nem kokszol jobban!! Akkor nekem tökéletes!:grin:

9 kedvelés

DE az is kokszgyár Tibi! :sweat_smile:

8 kedvelés

De azt úgy szeretjük!!:grin:

8 kedvelés

Ezeket túl sokat.nem.kell pihentetni..pár nap. Legalábbis nálam soha nem várnak többet :joy:

11 kedvelés

Mielőtt még többen elgondolkodnának ezen.

A Blendfeel ajánlja a 10%-os vizes alapot az aromáihoz, azt szeretném kipróbálni :wink::grinning_face:

10 kedvelés

Köszi!, Akkor hét végen kostólás!!

9 kedvelés

Kérlek, majd számolj ba a tapasztalatodról!

8 kedvelés

De fura..már vagy 20 éve,mikor először próbálkoztam vape-el akkor javasolták a vízet is a keveréshez, de már jó ideje nem.talakoztam vele.

12 kedvelés

Én is csak kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán van e észrevehető különbség.

Több mint valószínű maradok a rendes alapoknál.

Van douce-m bekeverve rendes alappal és ezt keverem be a vizessel is az összehasonlítás miatt.

10 kedvelés

Teljesen rendben van az annó valóban probalkoztunk 1%desztillált víz hozzáadással, nem volt probléma vele.

9 kedvelés

Nem is írtam,hogy probléma lenne vele,csak mostanában már nem találkoztam vele,hogy így ajánlották volna :+1:

8 kedvelés

Nem ezeket rágják meg a törzs vénei, aztán köpködik egy fadézsába? :thinking:

6 kedvelés

Akkor meg csak Kína aromák voltak​:grinning_face: meg pult alatti levesek. Minden szarral próbálkozott az ember. De jó is volt :sleepy_face:

10 kedvelés

Az lesz az :smiley: Apám milyen memóriád van :smiley: A többit kérlek ne írd le, még mivel ízesítik :wink: :smiley:

6 kedvelés

earl dibbles jr wink GIF by Granger Smith

5 kedvelés