Azt még én is
Sacc per kb. Plattformiot is fel kell tenni vscode alá. Copilot írta, és írja is a kódot, ügyes de néha olyat hibázik hogy nevetek, 2-3 logikai hibát még át is látok. STA mód bekavart NTP vel.
De van bin feltöltő is, az sokkal egyszerűbb. Nem kell semmivel bűvészkedni. Na most mindezt magyarul. STA - tud csatlakozni a ruteredhez, kap netet. NTP itt a pontos idő lekérdezésére van. Egy firmware feltöltő… azzal egyszerűbb, nem kell bűvészkedni csak egy pár soros leírást betartani.
Majd mondod az árát
A megoldás egyszerű ..
Szóval mégse rapzenész….ja, az a GMO buta vok
A VCC általában az áramkör pozitív tápellátási feszültségét képviseli, és az elektronikus alkatrészek energiaforrása. Különleges feszültségértéke az áramkör kialakításától függ, például 5 V, 3,3 V vagy magasabb feszültségszintek.A GND az áramkör közös végét vagy 0V referenciapontját képviseli, és az összes feszültségmérés és a jelátvitel referenciaértéke.
De van olyan is hogy VDD az változó feszültséghez felhasználasához.
Ő az megölte a leveseimet is
Azzá változnak . A halálos Cornzombi kór . Csak leveseket támad .
Rap ? zenész? Nem áll össze a kép azzal a bizonyossal
DIY, csináld magad. Vagy 1500 a tárcsa, ha meg van esztergályos akkor egy A4 papír nyomtatás … Többi az Alitól függ.
Nem vagyunk messze. Eljössz és segítek összerakni . Ipari elszívóm van, és pont gőzre! Szóval ottan gőzölni is lehet !
Ez azért egy jobb ajánlat …
Na akkor nekem csak egy kérdésem van itt a nagy programozások közepette: Jó lett a törpe végülis építősnek?
Igen, a vattázással mindig bajban vagyok, sikerül általában. Legnagyobb pin vált be. Épp most is az van feltéve a Z80 ra. Fúrószáron jobb tekerni mint a “gyári” készleten.
Szia.
Én is azon tekergetek mert gyári tekerősegéd még nincs.
Fú. Ez érdekes lett na ilyet sem szívtam még.
Jeges tea X Hibiszkusz
Próbáltátok már? 100 ml, megpróbálom egy hét alatt eltolni.
Ecigimarket, Párkány 7 euró volt
A Full Moon-ból volt már pár darab, ez nem jáccik a jeges miatt.
Még vape-es korszakom elején vettem ilyen Maori aromákat, mindegyiknek meglehetősen érdekes ízvilága volt. Talán Haka volt az egyik, ami bejött. Kíváncsi vagyok mennyire fog beválni.