Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Azt még én is :rofl:

7 kedvelés

Sacc per kb. Plattformiot is fel kell tenni vscode alá. Copilot írta, és írja is a kódot, ügyes de néha olyat hibázik hogy nevetek, 2-3 logikai hibát még át is látok. STA mód bekavart NTP vel.

De van bin feltöltő is, az sokkal egyszerűbb. Nem kell semmivel bűvészkedni. Na most mindezt magyarul. STA - tud csatlakozni a ruteredhez, kap netet. NTP itt a pontos idő lekérdezésére van. Egy firmware feltöltő… azzal egyszerűbb, nem kell bűvészkedni csak egy pár soros leírást betartani.

8 kedvelés

Majd mondod az árát :rofl::rofl::rofl::rofl:

8 kedvelés

A megoldás egyszerű ..

Credit Card Gold GIF by Berliner Sparkasse

9 kedvelés

Szóval mégse rapzenész….ja, az a GMO :scream:buta vok​:roll_eyes:

6 kedvelés

A VCC általában az áramkör pozitív tápellátási feszültségét képviseli, és az elektronikus alkatrészek energiaforrása. Különleges feszültségértéke az áramkör kialakításától függ, például 5 V, 3,3 V vagy magasabb feszültségszintek.A GND az áramkör közös végét vagy 0V referenciapontját képviseli, és az összes feszültségmérés és a jelátvitel referenciaértéke.

De van olyan is hogy VDD :rofl: az változó feszültséghez felhasználasához.

7 kedvelés

illustration farm GIF by Massive Science

7 kedvelés

Ő az :scream::scream::scream:megölte a leveseimet is

7 kedvelés

Azzá változnak . A halálos Cornzombi kór . :rofl: Csak leveseket támad .

7 kedvelés

Rap ? zenész? Nem áll össze a kép azzal a bizonyossal :rofl:

4 kedvelés

:rofl: DIY, csináld magad. Vagy 1500 a tárcsa, ha meg van esztergályos akkor egy A4 papír nyomtatás … Többi az Alitól függ.

6 kedvelés

Nem vagyunk messze. Eljössz és segítek összerakni :rofl:. Ipari elszívóm van, és pont gőzre! Szóval ottan gőzölni is lehet ! :grin:

9 kedvelés

Ez azért egy jobb ajánlat …:heart::rofl:

7 kedvelés

Na akkor nekem csak egy kérdésem van itt a nagy programozások közepette: Jó lett a törpe végülis építősnek? :rofl:

8 kedvelés

Igen, a vattázással mindig bajban vagyok, sikerül általában. Legnagyobb pin vált be. Épp most is az van feltéve a Z80 ra. Fúrószáron jobb tekerni mint a “gyári” készleten. :grin:

9 kedvelés

Szia.

Én is azon tekergetek mert gyári tekerősegéd még nincs.:joy:

6 kedvelés

Fú. Ez érdekes lett :melting_face: na ilyet sem szívtam még.

Jeges tea X Hibiszkusz

Próbáltátok már? 100 ml, megpróbálom egy hét alatt eltolni.

Ecigimarket, Párkány 7 euró volt :smiling_face_with_tear:

11 kedvelés

A Full Moon-ból volt már pár darab, ez nem jáccik a jeges miatt.
Freezing GIF

8 kedvelés

H2O+VG+PG teszt….

9 kedvelés

Még vape-es korszakom elején vettem ilyen Maori aromákat, mindegyiknek meglehetősen érdekes ízvilága volt. Talán Haka volt az egyik, ami bejött. Kíváncsi vagyok mennyire fog beválni.

6 kedvelés