Azért van képzavar, van itt See You, Han Jones Solo Ford kalapja, meg egy részeg panda (meg pár kocka mosogatószivacs
)
Köszönjük az ajánlást.
Én várom, hogy az almás pite beérjen.
@tibor_balogh szerinted mennyi idő kell neki ?
Jó kérdés .. nálam mindennek sok az ideje … Ritka mikor 2 hónapnál fiatalabb Liquid kerül terítékre…
Mivel desszert ezért minimum 2-3 hét
Frissen, tepsiben 7 perc….
Van 120ml-esből átlátszó chubby 6 db. Ha kell ingyér odaadom! Kicsit használt.
Már csak 114 millis….
.
.
Meg lyukas is! Kifolyik belőle a liquid!
Ha csak 1 lyukon az nem olyan nagy baj!!
Köszi, de inkább 60 ml-es kell … de az sem sürgős.
De szerelőkészletből nem kell havonta új, ugye?
A lisopress is az építési tartozék?
És ha nem jönne össze, ott a gyóccer
.
.
Minap tekertem és akkor vettem észre,hogy a yato csipőfogóm rugója eltört. Hát mondom használtam már vagy 25x egy év alatt biztos ennyit bír,de jóvan használható még. Erre tegnap vágnám a 24ga huzalt és nem viszi. A két vágó él olyan szépen elfordul ahogy kell.
Jövőhégen érkezik a kis knipex
Abban még nem csalódtam.
Persze. Szoktam belemorzsolni pár szemet. Lassan cavinton is kell. Este kódoltunk azt nem tudok belépni az új alaplapba
. Ma megtaláltam az antennáját. Kis lépés egy vapernek, még kisebb a közösségnek.
Én arra gondoltam viccesen, hogy építés közben felmegy a vérnyomásod, bekapsz egyet!! De így sem rossz!!
Sajnos reggelente szedni kell… azért van kint mert változott a rutin analóg vs vape, és reggel talán még elfelejteném. Én igen kómás tudok lenni. Amúgy a tasak piros, nem rózsaszín. Ennyit csal a fényképező és a megvilágítás. Ez jó lesz a munkás táskába egyfajta szeparátornak.
Csak a knipex, 20 éves fogóm, oldalcsípőm is van. Legjobb.
Az biza, nekem is van 2 kicsi, és nem bántam meg
Következő tesztalanyom a képen látható lötyi.
Sokat nem tudok mondani róla, hogy annyit, hogy nekem egyáltalán nem ízlik. Valahogy ez az ízvilág nem az én ízvilágom. Szerintem nem igazán hasonlít az energia italra. 3 ml-t bírtam el szívni belőle.
@Lawicska ha érdekel , szívesen neked adom ingyen. 5 ml ( egy tank feltöltés) hiányzik belőle.