Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Azért van képzavar, van itt See You, Han Jones Solo Ford kalapja, meg egy részeg panda :sweat_smile::wink:(meg pár kocka mosogatószivacs​:thinking:)

4 kedvelés

Köszönjük az ajánlást. :hugs:

Én várom, hogy az almás pite beérjen.

@tibor_balogh szerinted mennyi idő kell neki ? :thinking:

8 kedvelés

Jó kérdés .. nálam mindennek sok az ideje … Ritka mikor 2 hónapnál fiatalabb Liquid kerül terítékre…

Mivel desszert ezért minimum 2-3 hét

6 kedvelés

Frissen, tepsiben 7 perc…. :grin::wink:

8 kedvelés

Van 120ml-esből átlátszó chubby 6 db. Ha kell ingyér odaadom! Kicsit használt.

4 kedvelés

Már csak 114 millis…. :thinking::roll_eyes:

.

.

:rofl::wink:

5 kedvelés

Meg lyukas is! Kifolyik belőle a liquid! :wink::rofl:

6 kedvelés

Ha csak 1 lyukon az nem olyan nagy baj!!:grin:

8 kedvelés

Köszi, de inkább 60 ml-es kell … de az sem sürgős. :hugs:

7 kedvelés

Megjött a havi adag. Csak egy dobozt nézek a sakkészletnek.

19 kedvelés

De szerelőkészletből nem kell havonta új, ugye? :grin::wink:

6 kedvelés

A lisopress is az építési tartozék?:thinking: :grin:

5 kedvelés

És ha nem jönne össze, ott a gyóccer :grin:

.

.

:hugs::wink:

5 kedvelés

Minap tekertem és akkor vettem észre,hogy a yato csipőfogóm rugója eltört.:thinking: Hát mondom használtam már vagy 25x egy év alatt biztos ennyit bír,de jóvan használható még. Erre tegnap vágnám a 24ga huzalt és nem viszi. A két vágó él olyan szépen elfordul ahogy kell.:rofl::rofl: Jövőhégen érkezik a kis knipex​:smiling_face_with_three_hearts: Abban még nem csalódtam.:blush:

11 kedvelés

Persze. Szoktam belemorzsolni pár szemet. :laughing: Lassan cavinton is kell. Este kódoltunk azt nem tudok belépni az új alaplapba :laughing:. Ma megtaláltam az antennáját. Kis lépés egy vapernek, még kisebb a közösségnek.

6 kedvelés

Én arra gondoltam viccesen, hogy építés közben felmegy a vérnyomásod, bekapsz egyet!!:grin: De így sem rossz!! :rofl:

9 kedvelés

Sajnos reggelente szedni kell… azért van kint mert változott a rutin analóg vs vape, és reggel talán még elfelejteném. Én igen kómás tudok lenni. Amúgy a tasak piros, nem rózsaszín. Ennyit csal a fényképező és a megvilágítás. Ez jó lesz a munkás táskába egyfajta szeparátornak.

6 kedvelés

Csak a knipex, 20 éves fogóm, oldalcsípőm is van. Legjobb.

8 kedvelés

Az biza, nekem is van 2 kicsi, és nem bántam meg :wink:

6 kedvelés

Következő tesztalanyom a képen látható lötyi.

Sokat nem tudok mondani róla, hogy annyit, hogy nekem egyáltalán nem ízlik. Valahogy ez az ízvilág nem az én ízvilágom. Szerintem nem igazán hasonlít az energia italra. 3 ml-t bírtam el szívni belőle.

@Lawicska ha érdekel , szívesen neked adom ingyen. 5 ml ( egy tank feltöltés) hiányzik belőle.

10 kedvelés