Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Mentve … Legközelebb ha fogy a készlet ..benevezek rá .. legutóbb temun vettem , de túl merevek , hamar deformálódik az oldaluk , de még van belőle jó pár

9 kedvelés

Én ezt a fajtát vásároltam és nagyon elégedett vagyok vele!! Az ára is jó!!

8 kedvelés

Shop like a bilioner . :rofl:

5 kedvelés

Sziasztok!

Nekem ez vált be.LDPE puha műanyag.

https://share.temu.com/ayevXGF6ETA

11 kedvelés

Allegro :grin: De látom már a kolléga meg is találta 25db-os csomagot amit én is rendeltem.

9 kedvelés

Teljesen jók :+1: amígy élt a v42, onnan vettem hasonlót egy jó párat :slightly_smiling_face:köszönik, 3 éve jól vannak.

7 kedvelés

Köszönöm az ajánlott mennyiséget, kedvenc lett :hugs:

9 kedvelés

Igen sajna hamar tönkremegy nagyon merev.Még a kezdet kezdetén dobtam a csomiba 1 dbot LH ról.Párszor használtam de katasztrófálisan néz ki.Hamarosan kuka.

Az ldpe műanyag puha ha a menete nincs agyon szakítva bármeddig jó lehet.

Ami hártány hogy szűk kicsi a lyuk ahol betöltöd a cuccot.Ennek sokszor örülünk de nem itt…..:joy::joy::joy:

8 kedvelés

Van ilyen kis tölcsérem , de amúgy igen én is azért szeretem a nagyobb szájú flakonokat , mert egyszerűbb bennük keverni nem kell tölcsérezni

6 kedvelés

Nekem is van 2 tölcsérem :hugs:

(Az egyik túl pici​:thinking:…a másiknak túl vastag a szára :cry:)de van :sweat_smile:

3 kedvelés

Tolómérővel mérve elvileg ez jó a fentebb linkelt flakonba.A flakon szájának átmérője 6 mm.A töccsér 5mm.

https://share.temu.com/RKx8ybBYXPA

4 kedvelés

Sziasztok!
Ha merev, ha horpadt, ha tönkrement, nincs pánik, van másik, körülbelül 100db/60ml flakon, 12-év alatt…! :waving_hand: :grin:

10 kedvelés

Egy pár db 120-as longfillét én is elmondtam, elraktam…de részemről az a kemény anyag nem komfortos.

8 kedvelés

Én is ugyan úgy érzek!!

7 kedvelés

Verőfényes Napsütéses vasárnap délutánt kívánok Mindenkinek, nálunk laza 39 fok van.:hot_face:

Gondoltam kipróbálom a múltkori rendelésem mellé ajándékba kapott kis aromát.

6%-ban kevertem, ezúttal 30PG/70VG-be.

Kellemes, nem tolakodó, sallangoktól és mellékzöngéktől mentes, karakteres dohány íz édesen. Nem túl bonyolult, nagyjából pont az, ami a képen is látszik. Barnacukros, édes, kicsit száraz dohány. Nem vártam tőle sokat, de nekem, mint desszert dohány kedvelőnek ízlik, kiváltképp kávé mellé. :slightly_smiling_face: Gazdaságos is, így merem ajánlani a hasonló ízvilág rajongóinak.

DL-ben szívom, de el tudom képzelni, hogy MTL-ben még jobb lehet.:slightly_smiling_face:

10 kedvelés

Szia! Nem hangzik rosszul … Szeretem az ilyen egyszerű dohányt édesen … :heart: Köszönjük a tapasztalatok megosztását

7 kedvelés

Plusz ritkán hallani, hogy nincs bent gyümi!:grin:

6 kedvelés

Amiről beszéltem, van másik, flakon cak cak, teccenekérteni… :+1: :sweat_smile:

8 kedvelés

Pont annyi gyümi van benne, mint amennyi Winnetou….:grin:

7 kedvelés

Hála isten!:grin:

7 kedvelés