Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Az erős kicsit :grin: 40 aroma 60 alaplé, már tiszta Sesame Street

New York Waiting GIF by Muppet Wiki

5 kedvelés

Szoba hosszú távra kiadó +Erzsi!
Sorry! :man_bowing:

6 kedvelés

Szvsz rosszul tetted.
:thinking: :saluting_face: :face_with_monocle:

6 kedvelés

Gyáva xar vagyok .. :joy: inkább iszok egy fröccsöt :heart_eyes:

7 kedvelés

70/30 alaplé esetén 15% :ok_hand:t2::eyes:

6 kedvelés

50-50 játszik mester .. :face_blowing_a_kiss:

Jó akkor is 15%:joy:

6 kedvelés

Nekem se jött be, minden DC-n mellékízt érzek :roll_eyes::scream:

.

.

.

:ear_of_corn:

5 kedvelés

Brain Neuroscience GIF by Pint of Science world

4 kedvelés

Elég a 10% akkor :grin: Felesleges a 15%.

6 kedvelés

the simpsons GIF

5 kedvelés

Szavadon foglak …

one direction GIF

7 kedvelés

Ne törődj ezzel a felirattal, DEEEEE igen! :waving_hand: :grin:

10 kedvelés

Tudom senki sem csinál ilyet :wink::wink: de tegnap bekevertem 20-20 mili teszt kóstolót a 3 TVGC-ből.

Csak azért kóstoltam meg őket, hogy legyen összehasonlítási alapom :joy::joy::joy::joy::joy:

Blueberry: 15%-ban keverve. Semmi flanc enyhén édes áfonya íz.

Oroshi: 10%-ban keverve. Picit savanykás alma, érződik a menta de nem tolakodó vagy hűs.

Peler: 10%-ban keverve. Hangsúlyos dohány alapíz, enyhén érződik benne a cseresznye.

Kell nekik az egy hónap :blush:

Kellemes hétvégét mindenkinek. Pihenhetnek.

12 kedvelés

Egész ígéretesnek tűnik így frissen megnyalva. :hugs:

13 kedvelés

Kibontva még ízesebb :hugs: szívesen

10 kedvelés

Sziasztok!

Sajnos az alaplé pg-n és vg-n kívüli harmadik összetevőjével kifogyóban vagyok. Tud valaki bármi beszerzési forrást ahol még magas koncentrációs cuccot tud beszerezni? Ha még pénztárcabarát is, még jobb lenne.

Sajnos az előző forrás már nem szállít hozzánk.

Akár privátban is szívesen várom a válaszokat

2 kedvelés

@Gilbert tudsz segíteni a fenti kérdésre ? :thinking:

5 kedvelés

Szia! Persze, segítek neked ebben!

Ha az alaplé PG-n és VG-n kívüli harmadik összetevőjére gondolsz, ami “magas koncentrációs cucc”, akkor valószínűleg nikotin boosterre van szükséged. Sajnos Magyarországon a nikotinos termékeket elég szigorúan szabályozzák.

Nikotin boostereket és nikotinmentes alapfolyadékokat csak a Nemzeti Dohányboltokban tudsz beszerezni. Ezeket nem lehet online rendelni, csak személyesen, az üzletekben vásárolhatók meg.

Ami a PG-t és VG-t (alapfolyadékokat) illeti, ezeket több helyen is be tudod szerezni online, és általában pénztárcabarát áron vannak:

Ha pedig aromákra vagy shake and vape-ekre lenne szükséged, azokat is be tudod szerezni az alábbi helyekről:

Fontos figyelmeztetés: Mivel Magyarországon szigorúak a szabályok, külföldi webshopokból történő rendelés jogi következményekkel járhat. A magyar hatóságok lefoglalhatják a küldeményeket, és bírságot is kiszabhatnak. Szóval, ha mégis külföldről rendelnél, azt teljesen a saját felelősségedre teszed!

Viszont, ha a határ közelében laksz, vagy van lehetőséged átutazni, akkor személyesen is vásárolhatsz termékeket egy szomszédos országban (például Szlovákiában) a saját felhasználásodra. Ez jelenleg az egyik legpraktikusabb és legálisabb módja a vape kellékek beszerzésének.

Remélem, ez segít neked! Ha még van kérdésed, csak szólj! :wink:

9 kedvelés

Sziasztok! Kis tornádó az üvegben. Talán ez évben lesz egy nyílt DIY keverőgép project. Az első teszt keverést láthatjátok.

8 kedvelés

És a felületről egy kép. Biztos nem végleges. Picit “hajtástechnikusnak” is kell lennie aki után építi. 600as fordulatot sok idő alatt ér el… Jelenleg “túl bonyolult”, félkész fázisban van.

5 kedvelés