Még a v42től, elég közeli már a lejárati idejük, de az nem zavar és van még 3-4 flakonnal. Utána meg van ismerős aki kikeveri
Ha Pesti vagy szívesen adok egyet, vagy pk-ert küldök egyet
Ó, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen!
Nekem a recept is elég lenne, hogy kikeverjem.
A Vape42-től még nekem is van egy fél flakonnal. Azt hittem, felbukkant valami más beszerzési lehetőség.
Még nagyobb szívfájdalmam, hogy a boltbezárással megszűnt az évek óta állandó kedvenc M-Type forrás is.
Irigylem, akinek van olyan élménye, hogy kettőből lett egy jó… Háromból sem
Kis vegyész klub.
Nem teljesen oldott anyag vízzel találkozva . Kristályos hártya kivitel. Oda kocintottam az üveg tetejét elrebedt a fedő

Köszönöm szépen!
Mosva , feliratozva, eltéve.
Számolgattam. 5ml liqvidet fogyasztottam átlagban. Az annyit tesz mint 12 szál analóg 1 nap. Ha ez a kb 2 hónapnyi adag elfogy… Akkor jöhet a 3 mg/ml, addigra össze is áll egy mixer. Lassan beérik az első dohányos próba. De nem biztos hogy nem lefolyó.
Jönnek majd barna üvegek… Egyszer.
Egy próbát mindig meg ér …
Persze!! Egyben sokkal könnyebb kiönteni!!
Ja nyilván. De mindig késői gyerekkorom “vegyész leszek” típusú élményei jutnak róla eszembe, amikor a mindent mindennel összekevertem… Anyám elég ideges volt tőle Főleg a kapott eredmények és az anyagi veszteség miatt…
Például sosem gondoltam volna, hogy a hibajavító higítója és a hipermangán kevesebb, mint 10 mp alatt elolthatatlanul begyullad Elkalandoztam…
Egy szó, mint száz, nekem eddig mindig valami rémes moslék jött ki ezekből a keverésekből…
Nekem is!! Most is van kb 240ml lefolyós, de még várok vele hátha kerül bele valami ami “feljavítja” majd egyben kiöntöm!
Egyéb háztartásban fellelhető dolgokkal is megpróbálhatod
Levespor, balzsamecet, oliva
Bármi lehet bármiből .. én örök optimista vagyok
.
Jelenleg nálam nincs lefolyóba való kész Liquid , viszont van pár aroma ami szerintem esélyes rá de persze azért be fogom keverni mind …
Be is kell!! Az embernek tudni kell mit ne vegyen ezután!
Ennek már személyit kell csináltatni, ha feléled
Hypo, ecet is van mindenkinek hinnye, ezt a th-t keresem 3 éve
Ez igen!
Tegnap a zsebemben a nem lockolt(!) modom szépen “feltekeredett” 200w-ra… Hát a Mecset szivar nem ütött olyat, mint ezzel az első slukk. Nagyjából, mint a képen
Nem szabad 200w-os mod-ot venni
Nekem tuti nem lesz olyan modom.
Max 60w is bőven elég számomra.
Single coil tökéletes nekem.
AIO világban gondolkozom már csak.