Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Még a v42től, elég közeli már a lejárati idejük, de az nem zavar és van még 3-4 flakonnal. Utána meg van ismerős aki kikeveri​:blush:
Ha Pesti vagy szívesen adok egyet, vagy pk-ert küldök egyet

5 kedvelés

Ó, nagyon kedves vagy, köszönöm szépen! :heart:
Nekem a recept is elég lenne, hogy kikeverjem. :slight_smile:
A Vape42-től még nekem is van egy fél flakonnal. Azt hittem, felbukkant valami más beszerzési lehetőség.
Még nagyobb szívfájdalmam, hogy a boltbezárással megszűnt az évek óta állandó kedvenc M-Type forrás is. :frowning:

6 kedvelés

:blush:

9 kedvelés

Irigylem, akinek van olyan élménye, hogy kettőből lett egy jó… Háromból sem :smiley:

4 kedvelés

Kis vegyész klub. :rofl:

Nem teljesen oldott anyag vízzel találkozva . Kristályos hártya kivitel. Oda kocintottam az üveg tetejét elrebedt a fedő :face_with_symbols_on_mouth:. Átöntés közben került a kezemre :roll_eyes:.

7 kedvelés

Köszönöm szépen! :heart:

5 kedvelés

Mosva , feliratozva, eltéve.
Számolgattam. 5ml liqvidet fogyasztottam átlagban. Az annyit tesz mint 12 szál analóg 1 nap. Ha ez a kb 2 hónapnyi adag elfogy… Akkor jöhet a 3 mg/ml, addigra össze is áll egy mixer. Lassan beérik az első dohányos próba. De nem biztos hogy nem lefolyó.
Jönnek majd barna üvegek… Egyszer.

10 kedvelés

Egy próbát mindig meg ér … :heart:

4 kedvelés

Persze!! Egyben sokkal könnyebb kiönteni!! :grin:

4 kedvelés

Ja nyilván. De mindig késői gyerekkorom “vegyész leszek” típusú élményei jutnak róla eszembe, amikor a mindent mindennel összekevertem… Anyám elég ideges volt tőle :smiley: Főleg a kapott eredmények és az anyagi veszteség miatt…
Például sosem gondoltam volna, hogy a hibajavító higítója és a hipermangán kevesebb, mint 10 mp alatt elolthatatlanul begyullad :smiley: Elkalandoztam…
Egy szó, mint száz, nekem eddig mindig valami rémes moslék jött ki ezekből a keverésekből…

6 kedvelés

Nekem is!! Most is van kb 240ml lefolyós, de még várok vele hátha kerül bele valami ami “feljavítja” majd egyben kiöntöm! :grin:

5 kedvelés

Egyéb háztartásban fellelhető dolgokkal is megpróbálhatod :smiley:
Levespor, balzsamecet, oliva :smiley:

4 kedvelés

Bármi lehet bármiből :joy::heart: .. én örök optimista vagyok :joy:.
Jelenleg nálam nincs lefolyóba való kész Liquid , viszont van pár aroma ami szerintem esélyes rá :joy: de persze azért be fogom keverni mind … :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Be is kell!! Az embernek tudni kell mit ne vegyen ezután! :man_shrugging:

3 kedvelés

Ennek már személyit kell csináltatni, ha feléled :roll_eyes::open_mouth:

4 kedvelés

Hypo, ecet is van mindenkinek :grin:hinnye, ezt a th-t keresem 3 éve :rofl:
lucio fulci horror GIF by Shudder

5 kedvelés

Ez igen! :smiley:
Tegnap a zsebemben a nem lockolt(!) modom szépen “feltekeredett” 200w-ra… Hát a Mecset szivar nem ütött olyat, mint ezzel az első slukk. Nagyjából, mint a képen :smiley:

9 kedvelés

Nem szabad 200w-os mod-ot venni

Think About It GIF by Big Potato Games
:joy:

10 kedvelés

Nekem tuti nem lesz olyan modom.
Max 60w is bőven elég számomra.
Single coil tökéletes nekem.
AIO világban gondolkozom már csak. :hugs:

7 kedvelés

én is single coil-ban használom az rta-kat már.
bőven elég 30-50 watt.

7 kedvelés