Aki szereti a “régi cseresznyés pipás” dohányt…na ez pipás és cseresznye ízű !
Nem cigaretta íz hanem pipa
Bátorak legyetek
Nem kokszol (szerintem ! )
Már csak ennyi van a 10%-os keverésből a 100 ml-ből
Ezek az új hobbihoz . "A hónapba nem rendelek. " Ez volt a francia rendelésnél
. És ebben egy vape eszköz sincs, de az lesz belőle
.
Szia Zoli, posztolhattál volna előbb is, hétvégén rendeltem a péntek 20% akciónál, ki is vagyok ezért, de az élet szép!
Mindig van egy olcsóbb videokártya…
Szimatolgatásra mint a blöki a limonádé,cola,cappucinók,jó illatuak.
Sajna 2x voltam covidos így a szaglás full elment.Valami visszajött de nem az igazi.Így nem egyszerű.Végigszagoltam mind.Ja a super banán olyan illat mint a csokis banán hab.1 teherautóval megbírnék enni csak nem lehet.Eprekhez nem fűzök sok reményt de utolsó próba.
Nekem az volt az “epres” tapasztalatom, hogy több idő kellett neki, amíg beérett, kikerekedett az íze.
Köszönöm az ifót.Várok vele 1 hónapot annyi csak elég lesz.
A bátrak egyből Blendfeel-lel mossák el
Nem bírtam ki hogy ne csináljak egyet. A kicsi az eredeti, valamennyivel másabb a színe az anyagnak.
Sziasztok!
Amikor elfogy a bevált vatta & coil és elindul a pánik mert késik az utánpótlás
Van alternatívája a cotton clouds-nak vajon?
Jó az a doctor coil. Bár nem mindegyik tankban használom. Néha rövidnek bizonyul
Nem ide akartam ,de a ki hogyan teker vattázba nem enged ennyi posztot egymás után
Gyerekek ez azért már kivonatos szint lett
Pedig ez csak a szuper pancsolmányom a Pisztáciás caneloni + mázas fánk
A színe már alakul, jó az irány!!!
Pont ki van számolva a Kylinba , Blaze solo-ba meg rövid,
úgy,hogy Vapor takers ment bele, egyenlőre jónak tűnik attól függetlenül, hogy vágni kellett
Étcsoki máz
Elfogyott … Meglepően dohányos íze lett .. pedig külön külön a lefolyó tornácáról táncoltak vissza sajnos ez a ritkább ,hogy két xarbol egy egész jó lesz .. álltalában csak még xarabb lesz
Obsidian honnan?