Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Aki szereti a “régi cseresznyés pipás” dohányt…na ez pipás és cseresznye ízű !
Nem cigaretta íz hanem pipa :blush:
Bátorak legyetek :blush:
Nem kokszol (szerintem ! )
Már csak ennyi van a 10%-os keverésből a 100 ml-ből :flushed_face:

18 kedvelés

Ezek az új hobbihoz :rofl:. "A hónapba nem rendelek. " Ez volt a francia rendelésnél :rofl::rofl::rofl:. És ebben egy vape eszköz sincs, de az lesz belőle :wink:.

4 kedvelés

Szia Zoli, posztolhattál volna előbb is, hétvégén rendeltem a péntek 20% akciónál, ki is vagyok ezért, de az élet szép! :waving_hand: :hugs: :sweat_smile:

7 kedvelés

Mindig van egy olcsóbb videokártya…:roll_eyes::open_mouth::grin::wink:

3 kedvelés

Sziasztok!

Egy darabig el leszek!:wink:

18 kedvelés

Szimatolgatásra mint a blöki :grinning_face_with_smiling_eyes: a limonádé,cola,cappucinók,jó illatuak.
Sajna 2x voltam covidos így a szaglás full elment.Valami visszajött de nem az igazi.Így nem egyszerű.Végigszagoltam mind.Ja a super banán olyan illat mint a csokis banán hab.1 teherautóval megbírnék enni csak nem lehet.Eprekhez nem fűzök sok reményt de utolsó próba.

8 kedvelés

Nekem az volt az “epres” tapasztalatom, hogy több idő kellett neki, amíg beérett, kikerekedett az íze.

7 kedvelés

Köszönöm az ifót.Várok vele 1 hónapot annyi csak elég lesz.

6 kedvelés

Sziasztok!! Végre megérkezett! Szárad és próba!!

15 kedvelés

Köszönöm Ling Long Langnak az új exxxxtra hossszú drip trip et. Ebből már lehet kísérletezni :laughing:

9 kedvelés

A bátrak egyből Blendfeel-lel mossák el :grinning_face_with_smiling_eyes::+1:

6 kedvelés

Nem bírtam ki hogy ne csináljak egyet. A kicsi az eredeti, valamennyivel másabb a színe az anyagnak.

16 kedvelés

Sziasztok!

Amikor elfogy a bevált vatta & coil és elindul a pánik mert késik az utánpótlás

Van alternatívája a cotton clouds-nak vajon? :thinking:

11 kedvelés

Jó az a doctor coil. Bár nem mindegyik tankban használom. Néha rövidnek bizonyul :sweat_smile:

6 kedvelés

Nem ide akartam ,de a ki hogyan teker vattázba nem enged ennyi posztot egymás után :rofl:

Gyerekek ez azért már kivonatos szint lett :heart::rofl:

Pedig ez csak a szuper pancsolmányom a Pisztáciás caneloni + mázas fánk

14 kedvelés

A színe már alakul, jó az irány!!! :grin: :rofl:

7 kedvelés

Pont ki van számolva a Kylinba :sweat_smile:, Blaze solo-ba meg rövid,:rofl: úgy,hogy Vapor takers ment bele, egyenlőre jónak tűnik attól függetlenül, hogy vágni kellett

8 kedvelés

Étcsoki máz :sweat_smile:

6 kedvelés

Elfogyott … Meglepően dohányos íze lett .. pedig külön külön a lefolyó tornácáról táncoltak vissza :joy: sajnos ez a ritkább ,hogy két xarbol egy egész jó lesz .. álltalában csak még xarabb lesz :joy::joy::joy::joy:

6 kedvelés

Obsidian honnan? :heart_eyes:

5 kedvelés