Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Eskü azt olvastam elöször, hogy kedvező hatásáról :smile:

8 kedvelés

Még nem próbáltam eddig de ez finom

11 kedvelés

Első 4 milli White fog, aztán…koxolni fog :roll_eyes::scream::rofl::wink:

7 kedvelés

Hopp, a házi limoncselló :heart_eyes::grin:

5 kedvelés

Tojás likőr.. gyerek korom pohár alját ki nyalogato szilveszteri .. :heart::heart::heart:

6 kedvelés

Egész kellemes ez a pudingos, kekszes csoda. :hugs:

10 kedvelés

Havi kiserleti adag. Ezuttal a sour vonatra probalok felszallni. Pink mysterym meg nem volt, nem nagyon van ize, ugyhogy majd jo alap lesz kiserletnek a fruit mix savanyitohoz. Jobbrol a masodik tomzsibb aroma pedig teljesen uj, bodzas izek (tobbfele is), azonnal kellett. A nyalizator szerint nagyon jo lesz, a peach sour is jonak tunik, majd kiderul. A chillpill sparta pedig kesernyes grapefruit leginkabb, de meglepoen uditonek hatott. A goyave frappeban jelenleg az a legjobb, hogy egy szintezett ures kisebb uveggel egyutt jon, amin a nikso mennyisegek vannak feltuntetve az urtartalomhoz, szoval szamolgatni se kell :smiley:

13 kedvelés

2 hete vettem őket (A és L), tegnapra értek be és kóstoltam, úgy fest nem szabad kísérletezgetnem, mert csak ráfaragok :smiley:

A tobacco-s még elsőre bejött, de aztán elöntött valami rettenetesen gejl íz. Az égett karamellát éreztem leginkább pirított cikóriával, persze lehet “Zsolti túl válogatós”…
A lychee-s-ből leginkább talán a sárkánygyümölcs volt dominánsabb, de abban is előjött ez a gejl íz, ami az előzőben is.
Túl édesek. Pedig egyáltalán nem vagyok ellene az édeskésnek.
Összefoglalva, az arcom eléggé le-chuffed-t :smiley:

10 kedvelés

Ha nagyon gejl,pattintsál bele 10-20 ml alapot még :wink: tapasztalat :blush:
Pedig én is édesen szeretem még az életet is :grin:

12 kedvelés

Lehetséges, hogy bepróbálom :wink:

9 kedvelés

Citrom levét bele majd pikáns lesz .
Esetleg van ipari citrom sav granulátum itthon ha kő . Limonádénak jó szokott lenni :grin:.

8 kedvelés

Pfúha :smiley: Kezdünk bevadulni :smiley:

8 kedvelés

Ha nem lenne ez a mocsok hozzá állas liter számra venném a fa aromát amerikából.

8 kedvelés

Super aromas-ról tud valaki valamit ?

6 kedvelés

Igen,de nekem gyenge mint a harmat :blush:

6 kedvelés

Akkor felejtős

6 kedvelés

Jó hír! :wink:

Végre a megpróbáltatásaim után örömmel tudok ajánlani valamit, mondjuk ebben az esetben nagyjából biztosra mentem, mert amikor átszoktam a vape-re ettől a gyártótól szívtam elsőként egy ízt, a Kiwi Passion Guava kombót, ami a mai napig is a top10-ben ott van nálam.

De most egy másik íz, főleg a licsi miatt választottam, na meg a hűsítés miatt is. Nyárra kiváló választás (bár én télen is szeretem).

Kellemes licsi íz első érzetre, nagyon adja azt a különleges ízt, jön a hűsítés és végül lecseng egy kis dinnyével.

Jó szívvel ajánlom mindenkinek. Nálam a 120 ml-es csabiba belement a teljes 30 ml aroma (DL). 2-3 napot kell érjen én nem tudtam 2-nél többet várni :wink:

Amúgy a gyártó más ízeit is ajánlom kipróbálásra, leginkább a gyümölcsös ízeket.

10 kedvelés

30ml bele az igen kiadós aroma akkor.:rofl:

5 kedvelés

Azt már lehetne szívni magába … nálam van egy alap elv .. amit 20% felett kell keverni ,hogy jó legyen azt nem nevezem aromának … az lóhugy . Így amikor keresgélek nálam kitétel ,hogy 20%legyen a plafon

7 kedvelés

De ezt még a FA meg az Inawera is eljátszotta sajnos, nem csak más gyártók. Ami 2012-ben 1-2 százalékban jó volt, az tavaly 7-9 :cry: vigyázat, a termék lóhúgyabb lett…

7 kedvelés