Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Hát, mára ez jutott nekem, nem panaszkodom :grin::smiling_face_with_three_hearts:

14 kedvelés

Azt tesztelném én is.
A
drunk whiskey GIF

5 kedvelés

2014 be még nyertem is egy 1.6W géppel. Azt hiszem 6 óra alatt martam le minden alkatrészét a munkahelyemen :rofl: egy szép vasárnapi napon. Meglepően sokoldalú cucc.

5 kedvelés

Eléggé finom bourbon fajta. Kicsit narancsos, kicsit mézes és enyhe diós lecsengèssel.

7 kedvelés

Igen igen. Nekem is tervbe van egy multi kivitel . Csak lassan jut oda az ember.

5 kedvelés

Igyál egyet helyettem is .
Nagyon jó kompozíciónak hangzik . Narancsos :pinched_fingers: , diós igen

Well Done Ok GIF by funk

7 kedvelés

Vagy-vagy lm gájdokkal egy jó kis gép igazi kincs. Sajnos a maróval kombinált megoldásnak van hátránya, a sebesség és persze a gyorsulás. MKS DLC 32 lesz a meghajtó, első körben. Majd a modernebb mks. Offline is akár. Valahogy összehozom a Ligtburnnal is, kamera miatt. Az milyen “laza”, feldobálod rá a cuccot kb és indít. Van 10 W is, 2 diódás. Hát… :rofl: Jó hogy 100% hatásfokú prizmát tud csinálni a kínai. 3 diófával elhiszem.

5 kedvelés

Első szempont a multinál nekem ,hogy inkább cnc ruter munkát végezzen. Mintsem síkban legyen gyors. 0.05 mm pontosság a minimum , 80-120w motor és offline. Tokmány elérhető legyen. Ne hú de specifikus mert ugye akad .
A nagy elváras benne meg a programozható szerszám váltas volna de az már csillagos ég . Igaz van revolver fejes is de az már a nem az én pénztárcam .

4 kedvelés

Jújjj. Egy ATC-s gép… Az horror. Sima ER16 ba gondolkodj 3f motorral, lég vagy vízhűtéses, AAA patron kizárólag, sárga dobozos az kukaérett. 0.05 mm nagyon nagy elvárás.Az ATC orsó drágam, bár megéri. Ha pc alapú akkor pedig egyszerű a dolog, uccnc.

Ne is gondolkodj kínai alu gépben, azzal cumi lesz, kivéve az öntött vázas, de ha azzal van valami…
A gépem tud 0.07 mm, van egy pont ahol behibázik, általában kevesebb mint 0.07 mm, de…, ahhoz hogy kevesebb legyen egy motor kell, vagy megcserélni a Z motorral (és újra állítani). Igazából nekem egy újrahántolás, léc ragasztás, minimum 2 golyósorsó kellene és egy motor. Illetve a 8 bites Z80 klónokból összeállított cuccot kellene cserélni mondjuk egy mesa 7i97t panelra és pár kifejtő boardra. Drágának tűnhet, a gyári vezérlés az igazán drága. Imádom az analóg szervókat. Nem ajánlom…

3 kedvelés

Nem igazán döntöttem még mi felé haladok . Pár dolog biztos steper motorok a munka helyről lesznek mert betudják szerezni igazán jókat NEMA. tengelyek-hez spec trapéz orsó lenne . Kicsit kacifántos de biztos.
De javasolták a melóban a Genmitsu oldalát lesem meg . Örülök hogy egyáltalán emlékszem a nevére . :rofl: Áradoztak róla . Lassan de biztosan majd eljutok oda

3 kedvelés

china travel GIF

3 kedvelés

Penguins Of Madagascar Hello GIF

3 kedvelés