Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Portalanítás porszívóval polcokon is . Akkor falicsempe mosás felmlsóval ? :rofl::thinking:

4 kedvelés

Mindent a porszívóval :face_with_peeking_eye::joy:

6 kedvelés

Meghallom a porszívót, automatikusan adom rá a kutyákra a nyakörvet. Már fejből tudják az utat a legközelebbi sörcsaphoz. :rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Megvan az a tartozék, amit én “könyvkefének” becézek? A világ legjobb dolga. Minden xarral csak maszatolod meg felkavarod a port. Száll a levegőben, majd leül. Nincs annál hatékonyabb és jobb, mint egyböl eltüntetni. De van, aki Prontoval meg ilyenekkel küzd, maszatol, ragacsosít. Nekem ez vált be, csupán 40 éve csinálom mondjuk. Rutinból, finoman, bármit portalanítok :slightly_smiling_face: a padlóval kezdek, aztán a végén a magasabban lévő, majd a legvégén az érzékeny/műszaki cuccok.
Mondjuk a porszívó is karban van tartva, tiszták a tartozékok. Maszatoltam anno egy ideig, ennél jobb módszer nincs.

6 kedvelés

Én csak a hangját utálom azoknak a dögöknek. Keservesen visítanak. Volt annó nálam kölcsönbe egy metabó ipari porszívó. Na azzzz! A padló összefolyóból kiránrotta a vizet.:sweat_smile: Olyan volt mint a piros hetes. Mindent vitt. Neki a hangjával se volt bajom. :grin:

5 kedvelés

Nekem egy régi Daewoo van még mindig, már 22 éves, és ez még nagy motoros, lassabb fordulatú, mély hangú, és izmos. Lassan elpusztul, nem tudom még mi lesz az utód​:roll_eyes:ezektől a kis motoros visítós pici xaroktól engem is ráz a hideg.

6 kedvelés

Akkor marad a Metabo :joy:

5 kedvelés

Please Disperse Naked Gun GIF

7 kedvelés

Most őt szopókázom, mármint amit a kezembe tartok! :smiling_face_with_sunglasses: :grin:

12 kedvelés

Demegöregedté’!
:face_with_peeking_eye: :thinking: :grin:
Eddie Murphy Lol GIF by HBO Max

5 kedvelés

Ez az a “hmmm, de finom” arckifejezés? :joy:

7 kedvelés

Azért ez kép a képben… :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

5 kedvelés

Sziasztok!
Kutattam, keresgéltem, de még nem találtam véleményt a Ripe Vapes VCT Sweet Almond Concentrate 30ml. Rendelnék és bíztatást remélek, hogy nagyon nem fogok mellé. Tudom-tudom szubjektív, de a sok borzasztó és a nagyon finom, esetleg az elmegy vélemény már útmutaó lehet a próba mennyiség vagy a legyen egy darabig…

6 kedvelés

Mandulalokőrt kóstoltam a jó múltkor…hát nem nyűgözött le. (Orr vagy torok? :thinking::rofl:). De szerintem jó kiindulópont. :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szerintem nem ez a vanília váltja meg az ipart de hátha be jön. Azírták sejmes tejszínes vanília íz. :thinking: Töményen csak valami egyhangú vanília. Mesh volt a lényeg.

7 kedvelés

Próbáltam 18 mg nickkel…mintha borsozott savanykás vaníliás pelenka íze lett volna :roll_eyes:talán gyümiket bolondítani ajánlom, vagy desszert pimpelésre.

5 kedvelés

Azt hiszem, erről lesz írás, csak még várom estig a tapasztalatokat, mekkora káoszt csinál “Suprásan” a tekercsen… :rofl:

Egyébként jobb, mint az eredeti számomra…

16 kedvelés

Korábbi rendelésem:

Annyival jellemezném mindkettőt, hogy jobban jártam volna, ha eliszom azt a pénzt, amit ráköltöttem… :slight_smile:
Túlzottan mesterkélt ízek, csak “valamennyire” volt szőlő, illetve licsi íze, max hasonlítottak rá… 3/10.
Persze nehéz idők járnak, végül elszívtam őket :smiley:

11 kedvelés

Minden infó jól jön ebbe a beszűkült lehetőségekben és az erre vállalkozó berepülőpilóták írásaiból…

7 kedvelés

Kevertem ma első felindulásból egy Don Juan Suprát is, úgyhogy lehet kettő lesz…

6 kedvelés