Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Amit keresel mondat az a vákkum szivatyó és vákuum kamra .
Epoxyt nem érdemes vákkumba rakni mert kugyuladhat . Inkább köznyomás kamrába szokták tenni ,hogy összepréseljék a buborékokat .

5 kedvelés

Dohánycserje extraháló :star_struck: nem, ok, akkor nem…:cry:

4 kedvelés

Arra van egy Erika porszívó. :rofl:

4 kedvelés

Ne kukacoskodj .. mi az ajcsim ? :joy:

5 kedvelés

Rákötheted egy napra…:rofl::wink:

4 kedvelés

Deal :joy::joy::joy::joy::joy:

4 kedvelés

Jobb is, mert a Rakéta kokszol :grin:

3 kedvelés

Kipróbálhatod a porszívódat,ha az asszony nincs otthon.:rofl:

4 kedvelés

Egy db 10x10x10cm-es stabfa kocka :grin::rofl:. Választható dió, fűz, cseresznye egyenlőre .
Viccen kívűl amint meg van 1,5-2 hónap . Mert kifutott a lóvém és nincs stabilizálóm .
@Wick Nek is jár . Elsiklottam feljebb felette .

6 kedvelés

Instabfa :heart_eyes:

5 kedvelés

Tyutyifa :rofl:

7 kedvelés

Szeretné ,hogy 23 év után kipróbáljam a porszívót mire is való … de gondolom nem erre szokott gondolni :joy::joy:

5 kedvelés

Minden vasárnap tolom :wink:

5 kedvelés

Khmmmm milyen módon ? :face_with_peeking_eye::joy: Rossz fijú:joy:

5 kedvelés

:face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: a hangjától is rosszul vagyok … ez egy olyan tevékenység amit akkor lehet művelni, ha nem vagyok otthon :joy:

6 kedvelés

Na, megint jókor értem ide. :laughing:

6 kedvelés

Szerintem hátulról tolja. Aztán húzkodja előre hátra.:sweat_smile:

4 kedvelés

Amúgy igazad van. A modern hiperszuper porszipákolóknak van egy olyan frekvenciájuk amitől a világból kiszaladok. Ezért vettem még annó “Gézát”. Egy robot halkan mászkál a szobában azt csókolom. :rofl:

4 kedvelés

Néha a kiskefét is felrakom, és azzal is maszatolok…ja meg a résszívás :star_struck:

4 kedvelés

Azért nem vettem ilyet, mert ez nem megy végig csak a padlón. Én pedig nemigen portörlök, nem csapatom, nem sepregetem, kis kefével felszívom. Szóval én konfrontálódnék Gézával, ha nem tud felmenni könyvespolcokra, stb…

5 kedvelés