Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

És mi a helyzet a Csicsókával ? :rofl::rofl::rofl:

Ui.: Ahoy !

5 kedvelés

Eddig mondjuk nem fordult elő velem, hogy azért hiányzik a csomagból valami mert gellert kapott a doboz :rofl: de ugye az élet szép

13 kedvelés

unicorn poop GIF by Product Hunt

Ott van az unikornis nedű! :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes::unicorn:

13 kedvelés

Miket legelhet ez össze, málna-narancs- citrom-pisztácia-áfonya?

10 kedvelés

Ilyen egy hascsikarás színbontó kristály prizmán keresztül vizsgálva :star_struck::grin:

7 kedvelés

Az nem bújt ki a dobozból 4 másik társával ellentétben :rofl::rofl:

8 kedvelés

9 kedvelés

Ma rá kell vennem magam du. keverèsre​:roll_eyes: 80 ml dohányosom maradt :open_mouth:

8 kedvelés

Melyik lesz a kiválasztott?

5 kedvelés

Hát vagy 6-8 Azhad, ugyanannyi Blendfeel, maximum 1000 ml :grin: vagy ezeöccá

8 kedvelés

Két hónapja voltam covidos, lassan jöttek vissza az ízek folyamatosan, persze végére maradt a dohányos íz!! Most kezdem végre érezni a finom nedűk ízét!! Minden ízt kípróbáltam ami itthon volt!!! A sárkány gyümölcs és társai!!:face_vomiting: Még az is megfordult a fejemben, hogy rágyújtok, ha nem lett volna a Saint clouds Hawthorne és Évától kapot Bombo rubio ! Az tartotta bennem a lelket, azokat éreztem!!

10 kedvelés

Ne ist mondd..3 hete voltam durván influenzás…de ami nagyon betett, a februári 2.5 hetes covid​:roll_eyes:ráadásul annak még mindig érzem a pusztítását…

6 kedvelés

Sziasztok.

Én pár éve voltam 2x is kovidos.Ízlelésem nagyjából jött vissza.Asszonták így is marad.Szagokat csak néha töredékeket érzek.A liqvidek illatát is csak néha picit érzem.Ha egy jó illatú nő elmegy melettem azt is enyhén érzem.Pedig lányom már megjegyezte hogy erre meg ráborult a parfüméria.:grinning_face:Ez van.

8 kedvelés

Nagy szerencsémre ebből a Covid partybol kimaradtam mindig … Évente 2 X vagyok kb beteg az is az 1 napos halál .. piocás ember .. végrendelet .. minden van .. második napra államában a tünetek 90% a elmúlik .. újjá születtek szerencsére …

Jobbulást mindenkinek aki beteg vagy beteg volt :heart:

8 kedvelés

phoenix mocking jay GIF

6 kedvelés

Sajna 3x voltam, elég k5sög valami…nem gondoltam hogy visszamaradó tünetei lesznek :enraged_face::cry:

4 kedvelés

Alakul a kavalkád :grin::star_struck:

15 kedvelés

Szép a színük!!:blush:

5 kedvelés

Egy ideig meg vagy :heart::rofl:

5 kedvelés

Azhad’s vonal :hugs:

500 fini milli

9 kedvelés