Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Valahol a hűtőben hentereg még vagy 40 milli…18-as kex :roll_eyes::sweat_smile::wink:

8 kedvelés

Felét meghagyom későbbre :grin:

9 kedvelés

Lassan ezek sokat fognak érni … Mint egy patinás régi jó bor :joy::joy::joy::joy:

Kezdelek érteni mester ..

people sub GIF

8 kedvelés

Én barom még kiöntöttem a fincsi Solub-okat :scream::sob::rofl:

11 kedvelés

Pedig már lenne egy hűtőre való!!:grin: :rofl:

8 kedvelés

Pedig .. 100 mili / 5-10 K ba mennek a szarabbnál szarabbak bekeverve 3-6 os nickel …Magyarnak semmi sem drága …

7 kedvelés

Most mogyorósban is utazom,csak tudnám melyik volt aromámra emlékeztet az íze (illata) :thinking: Inawera gold ducat talán :thinking:

12 kedvelés

Barnacukros, száraz dohány…én nagyon kedvelem, már a többediket fogyasztom el belőle. Most érkezett hozzám is ez az új, V2 verzió, kíváncsi leszek rá. :slightly_smiling_face:

8 kedvelés

2 euro ért kipróbálom :blush:meg még egy mézes dohányosat meg egy gesztenyéset is :blush:15%-ban

8 kedvelés

Kíváncsian várom .. nekem is van belőle :joy::joy::joy: mondjuk már nem tudom hol .:joy::joy::joy:

9 kedvelés

Ja, én is!!:grin:

8 kedvelés

Ebben mondjuk nincs gyümölcs..az nem gond ? :joy::joy::joy:

8 kedvelés

Nekem a gesztenye gyümölcs!!:thinking: Hogy nem zöldség az biztos!!:grin: Bár azt még lehet én is kipróbálom!:thinking:

11 kedvelés

Ha már mézről meg gesztenyéről volt szó :grinning_face:

Lacáék

12 kedvelés

A paradicsom is gyümölcs, a dinnye pedig “zőccség”!

Water Melon Metal GIF

7 kedvelés

Mivel szigoruan követem az antivegán életmódod ezért vannak definíciók amiket muszáj alkalmazni ..

Pl szokták kérdezni miért eszek kukoricát és babot vagy kisebb mennyiségben zöldborsót arra szoktam mondani az mag …

Krumpli ? Az meg gyökér …

A Gomba ? Az még ugye Gomba :mushroom::joy::joy::joy:

9 kedvelés

Aktiváld 21%-os kedvezményedet a BW21 kóddal, és élvezd az ellenállhatatlan árakat az ismert shopon eSS! :index_pointing_at_the_viewer:Az ajánlat november 30-án 23:59-kor jár le. Nem érvényes a már leértékelt termékekre.

10 kedvelés

Idén már több RDA nem érkezik! :fire::eyes::face_in_clouds:

15 kedvelés

VNS shop :fire::face_in_clouds::eyes:

12 kedvelés

Hozzák és az teljesen más…

8 kedvelés