Köszi!
Jobbulást kívánok!
Köszi!
Mézes pálinka .. kalmopyrin .. húsleves ..
Jobbulást
Köszi!!
Jobbulást Tibi! A G80 nem romlik meg, eláll!
Nem bírtam magammal és csöpögtettem pár millilitert…
Első benyomás alapján elég meggyőzőek a keverések. Igyekszem elszívni holnap az összes liquidet a squonk tartályokból, hogy helyet szorítsak a teszt keveréseknek.
Félek, hogy ebből egy újabb adag rendelés lesz. Még nem szívtam ilyen tiszta,finom és egyszerű ízeket.
Mielőbbi felépülést
Köszi szépen!!
Köszi!!
Jobbulást kívánok!Gyógyulj meg hamar!
Köszönöm!
Fél nap vapelés után a VNS - Mango Dropról el tudom mondani, hogy finom. Nem akarja a világot megváltani, csak azt akarja bizonyítani milyennek is kell lennie egy mangós liquidnek.
70/30 alaplé 25% keverés
VNS - Limo Drop ugyanazt hozza mint a mangós kiadás. Nem túloz, csak egy kellemes citromos limonádé hűsítő nélkül.
70/30 alaplé 25% keverés
Heyo. Valakinek van tapasztalata ezekkel az aromákkal? Étel aromanak árusítják, ami érthető. Az összetétel glikol meg glicerin. Viszont a gyártó /kg-ban adja meg az arányokat. Szóval érdekelne, valaki használta már és ha igen, ajánlja e.
Most innen rendeltem 100ml Ws23-at.
Egyelőre az az észrevétel, hogy több kell mint 1-2% a 100hoz hogy érezhető hűsség” keletkezzen.
Srry a képminőségért.
Nekem nem nyerték el ebben a formában a bizalmamat…..
(Te vaty asz, Szolub? )
Ne kérdezd melyik shopból rendeltem nagyon régen,mert már elég sok van a rovásomon
‘Rendes vape shopból ‘ de nekem nem nyerte el a tetszésem 10 %-ban sem,érezhető,de kevés volt az íze,pedig 5-ben ajánlotta a bolt.
Lelked rajta,neked lehet ízleni fog .
Nem nagyon akarom rá venni magam. Azért kerdzetem. Csak ugye kecsegtető az ára
Inawera aromák elérhetőek az oldalon ahol szörfölsz. Arról köztudott, hogy megfelelő minőségűek.
Akkor beleásom magam, hátha.