Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Köszi!

8 Likes

Jobbulást kívánok!:hugs:

7 Likes

Köszi!

7 Likes

Mézes pálinka .. kalmopyrin .. húsleves ..

Jobbulást :heart:

8 Likes

Köszi!!

7 Likes

Jobbulást Tibi! A G80 nem romlik meg, eláll! :wink:

8 Likes

Nem bírtam magammal és csöpögtettem pár millilitert…

Első benyomás alapján elég meggyőzőek a keverések. Igyekszem elszívni holnap az összes liquidet a squonk tartályokból, hogy helyet szorítsak a teszt keveréseknek. :grinning_face_with_smiling_eyes:

Félek, hogy ebből egy újabb adag rendelés lesz. Még nem szívtam ilyen tiszta,finom és egyszerű ízeket.

11 Likes

Mielőbbi felépülést :+1:

7 Likes

Köszi szépen!!

6 Likes

Köszi!!

6 Likes

Jobbulást kívánok!Gyógyulj meg hamar!:smiling_face_with_three_hearts:

8 Likes

Köszönöm!

7 Likes

Fél nap vapelés után a VNS - Mango Dropról el tudom mondani, hogy finom. Nem akarja a világot megváltani, csak azt akarja bizonyítani milyennek is kell lennie egy mangós liquidnek.

70/30 alaplé 25% keverés

14 Likes

VNS - Limo Drop ugyanazt hozza mint a mangós kiadás. Nem túloz, csak egy kellemes citromos limonádé hűsítő nélkül.

70/30 alaplé 25% keverés

14 Likes

Heyo. Valakinek van tapasztalata ezekkel az aromákkal? Étel aromanak árusítják, ami érthető. Az összetétel glikol meg glicerin. Viszont a gyártó /kg-ban adja meg az arányokat. Szóval érdekelne, valaki használta már és ha igen, ajánlja e.

Most innen rendeltem 100ml Ws23-at.

Egyelőre az az észrevétel, hogy több kell mint 1-2% a 100hoz hogy érezhető hűsség” keletkezzen. :sweat_smile:

Srry a képminőségért.

4 Likes

Nekem nem nyerték el ebben a formában a bizalmamat…..:thinking:

(Te vaty asz, Szolub? :open_mouth::grin:)

Witch Hazel Cooking GIF by Looney Tunes

5 Likes

Ne kérdezd melyik shopból rendeltem nagyon régen,mert már elég sok van a rovásomon :grin:

‘Rendes vape shopból ‘ de nekem nem nyerte el a tetszésem 10 %-ban sem,érezhető,de kevés volt az íze,pedig 5-ben ajánlotta a bolt.

Lelked rajta,neked lehet ízleni fog .

6 Likes

Nem nagyon akarom rá venni magam. Azért kerdzetem. Csak ugye kecsegtető az ára :sweat_smile::sweat_smile:

2 Likes

Inawera aromák elérhetőek az oldalon ahol szörfölsz. :slightly_smiling_face::ok_hand:t2: Arról köztudott, hogy megfelelő minőségűek.

5 Likes

Akkor beleásom magam, hátha. :smiley::man_shrugging:t2:

6 Likes