Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Minden lehetőséget ki akarok próbálni! :slightly_smiling_face:

@Helomi78 nem tudhatom mit hoz a holnap és ha valami ennyire olcsó inkább sokat veszek. :rofl:

12 Likes

Jogos!

Jerry Seinfeld Reaction GIF

7 Likes

Szerintem most alul teljesített … @gangsta_gergo … Öregszik .. nincs meg a minimum 30 db :joy:

9 Likes

Valóban…Csak azért nem lett több mert bizonytalan voltam a szavatossági időben. De így még jó lesz 2029-ben is ez a készlet. :sweat_smile:

9 Likes

DETTO! :waving_hand:
pix-10

12 Likes

Majd dobj róluk infót , ha a kóstolás meg volt :heart_eyes::heart:

8 Likes

Majd egy hónap múlva, amilyen sokáig érlelgeti. :grin:

9 Likes

Jó munkához/liquidhez idő kell kérem szépen! :grin:
If I Could Turn Back Time GIF by Cher

8 Likes

2028-ban jelentkezem! :grinning_face_with_smiling_eyes:

Michael J Fox Marty GIF by Back to the Future Trilogy

9 Likes

@gangsta_gergo én még nem hallottam olyat, hogy lejárt volna egy aroma szavatossági ideje. Pedig már jó pár éve vépelek…:grin:

Az, hogy valamivel halványabb lesz az íze, az lehetséges, de hogy megromoljon, (vagyis a szavatossági ideje lejárjon)….hááát … őszintén… még nem hallottam.

Ez egy inawera tobacco symphony aroma. Decemberben lejárt az ideje. De 10 %-ban még mindig nagyon jó. Még anno vettem @Zoli76 -tól…

11 Likes

10ml-es adagok bekeverve 25%-on! Jövő hét szerdán jelentkezem. :eyes::smiling_face:

@Robertino_daf valóban sokáig elállnak az aromák de én nem látom sok értelmét annak hogy “haloványabb” ízt pöfékeljek. Ha valamit szívok az legyen friss és jó! :grinning_face_with_smiling_eyes:

12 Likes

Sziasztok!

Ma ízt váltottam.Valahogy 3 nap után a graham fuel puchinoból elég lett kb 20ml ment el ( keksz,vanillia,capuchino)

Az új áldozat a Don Cristo sima száraz kubai szivar.

Első pár slukk nagyon fura volt.2025.április 2.óta 0 analóg.

Száraz egy nagyon picit szinte 0 édesség nagyon nagyon hasonlít valóban a szívarra.Pont ma 3 hete hogy bekevertem.Nekem ennyi idő után fura mert hol gyümit szívtam hol desszertet.Ez az első ami nagyon hasonlít az analógra.Ital mellé ez nagyon jó szivar dohány íz lehet.:grinning_face:Tudom ajánlani aki szereti a natúr szivar ízt.

15 Likes

Nekem meg a Puchino most a toplistás.
Szinte csak azt nyomom. Nagyon jó. :hugs:

9 Likes

Plusz képben van az Sp… egy különleges ajánlattal! :waving_hand:
15% kedvezmény a teljes weboldalon!
Csak add meg az ajándékkódot: ES15
Siess! Az akció csak október 12-ig érvényes!

8 Likes

Megérkezett a a g80!!

18 Likes

Várjuk a beszámolót róla. :hugs:

7 Likes

Egy darabig sajnos nem lesz, mert elég jól lebetegedtem!! Nem tudom mi lesz a sorsa, annyira nem vonz!!

11 Likes

Mielőbbi gyógyulást kívánok. :hugs:

9 Likes

Jobbulást :wink:

7 Likes

Köszönöm!!

7 Likes