Minden lehetőséget ki akarok próbálni!
@Helomi78 nem tudhatom mit hoz a holnap és ha valami ennyire olcsó inkább sokat veszek.
Minden lehetőséget ki akarok próbálni!
@Helomi78 nem tudhatom mit hoz a holnap és ha valami ennyire olcsó inkább sokat veszek.
Jogos!
Szerintem most alul teljesített … @gangsta_gergo … Öregszik .. nincs meg a minimum 30 db
Valóban…Csak azért nem lett több mert bizonytalan voltam a szavatossági időben. De így még jó lesz 2029-ben is ez a készlet.
DETTO!
Majd dobj róluk infót , ha a kóstolás meg volt
Majd egy hónap múlva, amilyen sokáig érlelgeti.
Jó munkához/liquidhez idő kell kérem szépen!
2028-ban jelentkezem!
@gangsta_gergo én még nem hallottam olyat, hogy lejárt volna egy aroma szavatossági ideje. Pedig már jó pár éve vépelek…
Az, hogy valamivel halványabb lesz az íze, az lehetséges, de hogy megromoljon, (vagyis a szavatossági ideje lejárjon)….hááát … őszintén… még nem hallottam.
Ez egy inawera tobacco symphony aroma. Decemberben lejárt az ideje. De 10 %-ban még mindig nagyon jó. Még anno vettem @Zoli76 -tól…
10ml-es adagok bekeverve 25%-on! Jövő hét szerdán jelentkezem.
@Robertino_daf valóban sokáig elállnak az aromák de én nem látom sok értelmét annak hogy “haloványabb” ízt pöfékeljek. Ha valamit szívok az legyen friss és jó!
Sziasztok!
Ma ízt váltottam.Valahogy 3 nap után a graham fuel puchinoból elég lett kb 20ml ment el ( keksz,vanillia,capuchino)
Az új áldozat a Don Cristo sima száraz kubai szivar.
Első pár slukk nagyon fura volt.2025.április 2.óta 0 analóg.
Száraz egy nagyon picit szinte 0 édesség nagyon nagyon hasonlít valóban a szívarra.Pont ma 3 hete hogy bekevertem.Nekem ennyi idő után fura mert hol gyümit szívtam hol desszertet.Ez az első ami nagyon hasonlít az analógra.Ital mellé ez nagyon jó szivar dohány íz lehet.Tudom ajánlani aki szereti a natúr szivar ízt.
Nekem meg a Puchino most a toplistás.
Szinte csak azt nyomom. Nagyon jó.
Plusz képben van az Sp… egy különleges ajánlattal!
15% kedvezmény a teljes weboldalon!
Csak add meg az ajándékkódot: ES15
Siess! Az akció csak október 12-ig érvényes!
Várjuk a beszámolót róla.
Egy darabig sajnos nem lesz, mert elég jól lebetegedtem!! Nem tudom mi lesz a sorsa, annyira nem vonz!!
Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Jobbulást
Köszönöm!!