Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Akkor megéri újra regelni :grin::roll_eyes::wink:

(Vagy náluk is van “lefolyó” program? :thinking::joy:)

5 kedvelés

Csak már vége a 40% akciónak!!:grin:

4 kedvelés

Szia Tibor! Látom, a jóakaróid fokozatosan terelgetnek a gyümölcsös aromák irányába. :sweat_smile:

8 kedvelés

Szia János!! Igen! Most akár, hogy is került ide az a sárkány gyümi, ha beledöglök is meg kóstolom!!:rofl:

7 kedvelés

Ezek a lányok annyira egyformák… csak az épületek változnak.

7 kedvelés

Általában így szoktak kialakulni az állandó ízek :sweat_smile:

6 kedvelés

Hányasra keverted? Csak érdeklődnék, ha esetleg nem ízlik, mire számítsak… :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

10 kedvelés

Erre azért nagyon kíváncsi leszek!!:sweat_smile:

6 kedvelés

Már minden 8-as!!:grin:

6 kedvelés

Mondaná Nagy Bandó András:“Ha beledöglök is meg eszem! Később rájöttem, ha meg eszem, bele is döglök!”
:grin:

7 kedvelés

Előbb kellett volna észre venned, már keverés nélkül úton is lenne feléd!!:laughing:

6 kedvelés

A fene tudja. Azhad nagyon trükkös dolgokat gyárt. Bekevertem a Mandarinos sajttortás dohányosat. Ez még frissiben is dohányos, de ez is top lesz. Most érik. Adj neki időt. Hátha elmélyül, és végre valami lesz, ami meghozza az áttörést.

UI.: holnap küldöm a legendás latakiádat. :wink:

7 kedvelés

Köszönöm!! Először 3 nap múlva fogok rákóstolni!!

8 kedvelés

Lehet hamar lesz 3 nap múlva.

6 kedvelés

Mond azt hogy csak a második ingyen csomagot kéred :winking_face_with_tongue::joy:

7 kedvelés

Mennyi a fizetés?

Jelenleg bruttó 350k, de később akár 550k-ra is emelkedhet.

Ok, akkor visszajövök később….:thinking::sweat_smile:

7 kedvelés

Ez az egyszer nagyon jó így!! 40%-os akció volt mikor rendeltem és azt is 2× elküldték!!:blush:

8 kedvelés

Milyen jó már, mert amúgy meg minden a 3%-ossal van tele…ez meg 37-tel több :hugs::star_struck:

4 kedvelés

Ez a beszéd :heart: finom lesz

6 kedvelés

Itt is volt egy hozzászólásom. :thinking:

5 kedvelés