Ugyanúgy felmegy Budapestre a központi elosztóba, sajnos nem egyből Letenye-M7-Veszprém útvonalon szórja…
Mini shot: 10 ml aroma + 10 ml Te. Jó cucc, olcsó, és ha ki akarok próbálni valamit, akkor nem veszek aromát, se longfillt, mer csak rámszárad. Egy longfill árából kijött 3 ilyen mini shot.
Örülök,hogy tetszik. nálam is top 3-ban van.
Szép a szett is amit összeraktál
Én is először olyat próbáltam amit Arpee, még nyáron kint olaszban. Van belőle aroma is, de először érdemes ezt a kicsit venni. Így minimális a bukó, ha mégsem jönne be. Bár az kizárt
Vicces árak . Értem , hogy van adó megy ketyere és fityfirity . De azért na .
A mandarine dreams-re leszek még kiváncsi, az érdekes módon magától kerül a kosárba, még mielőtt feljöttem aznap az oldalra. Illatra tömény mandarin, kiváncsi leszek Azhadék hogy ültették rá a dohányt.
Én is kíváncsi leszek rá, még ki sem bontottam…
Holnap késő délután keverem, Azhadok számomra mindig jobb, ha érnek, a Persian is sokkal letisztultabb íz lett, pedig azt frissen elkezdtem szívni, akkor olyan volt, mint a barackos Boci csoki. Ha lesz még agyi kapacitásom bevattázni az Origen mini-t, rákóstolok, és írok róla…
A.barackos nekem nem jött be. Nálam Azhad’s ból a gold america volt a top, de ami abból van még keverve, azt sóvárogva nézem időnként
Én a K-Flavour-ök maradékával vagyok ugyanígy… Az az érdekes, hogy a pisztáciásban van némi átérzés a Garrisonnal, valszeg a brandy íz miatt.
Olaszoknál van k-flavor…
Bocsánat, rögtön javítom is, mind out of Stock
Én is kíváncsian várom a beszámolót, nálam fél éve a szekrényben áll bontatlanul
Nem lesz többet sajnos, Comoban beszélgettem a helyi store vaperinájával. Nem voltak hajlandóak beállni a zárjegyes bizniszbe… Plusz elérhetetlenek az üzleti FB, és Whatsappjukon…
Értem, ezt nem tudtam. Csak egyet próbáltam tőlük anno és nem nyügözött le, úgyhogy hagytam is. A többit ki sem próbáltam.
Nálam nagy unikornis volt a márka. Hál istennek Azhad van, meg Bombo is, ez a kettő vette át a dohányos szekciót nálam zömében…
Hát, amúgy igen…
Jelentem a futár rá…szott
Áh nem fog ízleni még az is lehet, hogy lejárt már, jobb az ilyentől kóstolás nélkül megszabadulni
Mit adjak cserébe?
Szia! Én próbálkoztam beazonosítani (hibrid/pláza/ sikertelenül. Ha nem Voldemort kategória segíts a megtalálásba, akár privátba. Köszönöm.
Szia!
Google a barátod, a Párkány után bármelyik szót beírod a kettő közül, plusz annyit, hogy vape, meglesz, amit keresel.