Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Sziasztok!

Új fejezetet nyitottam a vapelésben hisz mint azt többen is tudjátok felhagytam az RTA építésével így új poris kazánok és aromák jöttek képbe, ami nem kis beruházás, főleg úgy, hogy ezt a vonalat szinte nem is ismerem és még mi jön ezután. Javaslataitokra alapozva első körben rendeltem egy Innokin Zenith II és egy Aspire Nautilus 3, de már úton van egy Vaporesso XTank T és egy Geekvape Z Nano MTL. Az első kettő kifogástalanúl hozza az ízeket, az utóbbiak majd pár nap múlva kiderülnek.

Mivel most keverem az éves leveseimet új még ismeretlen aromákkal kísérletezek melyek ez idáig hozták a primőr érzést, ami nem más, mint a Francia Columette termékei. Ezek közül hadd emeljem ki a Blend, Brown és a Blond dohány ízű termékeit. 70/30/15%/18mg, 40 fokon 24 órás gépi keveréssel, szerteágazó dohányos ízkavalkád amik engem lenyűgöztek.

Vigyáznom kell, mert el tud velem szaladni a ló hisz összevetve 1 hónap leforgása alatt 2L leves alap+aroma+nc 4 Tank és tömérdek ilyen olyan porlasztóval könnyítettem a pénztárcámat, és közben már azt csekkolom mit mennyit és honnan rendeljek. Ez fog engem nyomorba dönteni! :smiley:

14 Likes