Sziasztok!
Na így pár héttel később nyilatkozok azokról amiket beszereztem
Sok aromával gazdagodtam és egy DVARW MTL FL 24-es klónnal.
A tank szerintem teljesen jó tök jó ízeket ad nem folyik és az 1.2-es pin amivel jön tökéletes, én 2 magra tekerek 5 mentet 0.94-098 ohm körül van a kanthal @Zolika köszi a tippet innen is , vattázás szempontjából hát ez egy érdekes szitu mert többször is próbáltam ugyan úgy 2.5BP Mods-ból lecsípek egy kicsit aztán pár slukk után vatta íz éget, megcsinálom és megint de most hagyom tovább, szívom izzítás nélkül majd elmúlik a baj szóval nemértem.
(ha valaki tud fasza 2-es magra gyártott vattát amit nem kell tépkednem nagyon boldog lennék). A never forget azért okozott többször is meglepetést bár mostanában már csak utolsó pillanatban mielőtt fejre állítanám eszembe jut szerencsére ha elmaradt volna különben mosás és előröl az egész.
Összességében: 9/10
Aroma:
-Bombo Bar Juice Strawberry Milkshake Ice, féltem mert ICE nélkül akartam de kb nem is érezni a hűsítőt néha 100 slukkból egyszer előkerül erősebben de ennyi, feleségem még régebben próbált ilyen elfbar-t de sose találtunk neki nagyon tetszik és ezzel nincs egyedül, viszont baromi édes lehet csinálok egy 10ml-es pakkot külön hátha nem olyan lesz mint ha gumicukrot sz*pnék
Összességében: 9/10 -túlon túl édes lehetne krémesebb
-Drifter Bar Juice, pineapple, peach, mango reméltem, hogy megtaláltam a Mango Bangom, sajnos nem viszont ez is teljesen finom ez már kevésbé édes de számomra az ízek össze vannak mosva
Összességében: 7/10
-TJ Red Astaire az örök rendelés a méltán híres k**rvák vére ahogy mi hívjuk, hát ez is gyengült az évek alatt azonban ha 30ml-ből ha 200ml-t kever az ember vagyis 15%-ban akkor viszont hozza a régi elvártat (kék csoda heisenberg rád gondolok igen)
Összességében: 10/10
Ha offtopic akkor sry