Azért ez is meglepő.
Lehet a futár elfelejtette, hogy ma ünnep van ?
DPD pihen sajnos … de remélem holnap már nálam lesz a pandás csomagom.
Szerintem akkor az marad nemgyerebe számodra Nekem már ugyanolyan íze volt 3 vagy 6 hónaposan is, mint 1 hónaposan. Vagy csak túl egyszerűek az ízlelőbimbóim
Frissen ízlett, elszívtam belőle 2-3 millit aztán nekiállt rákokszolni a spulni, és ennél nagyon hamar észrevenni. Most meg valahogy elment a citrom héj kesernye felé. Hideg rázott tőle, pedig sokmindent elszivok. Maradék K Flavourért bárki viheti…
Valóban tekerés gyilkos, kokszol ahogy nem is várnád
Egyedi (és ezek szerint megosztó) ízvilág, épp a citrom héj kesernyés íze miatt szeretem. Különösen jól esik a régi rossz döntéseim/vásárlásaim tripla vanília-mandula és dohánnyal csak megijesztett levesei után. Mert ha már bekeverted, szívd is el, főleg ilyen ínséges időkben
Pl. ott a VNV Guantana (ami csak szintetikus), nem tudom ki próbálta vagy mi az általános vélemény róla, azt is szeretem.
Illatra zseniális. ÉS az az érdekes, hogy török dohány az alapja, amit meg pláne szeretek, Azhad gránátalmás török dohánya még az ágyból is kiszed hajnalban, de valahogy a citrom héj számomra egy fura irányba vitte el, lehet mást szoktam meg pl a Blendfeel - Yellowja miatt. Ez felhasználói ízléshiba csupán, mivel nagyon sok helyen dícsérik. Rajtam maradni nem fog, hála a jó égnek van térkép itt az oldalon, és azért a családdal évente párszor elmegyünk pihizni, max bedobom valakinek. Paska Úrnak is így lett érlelt Dharmája, ami egyébként egy zseniális cucc, de a Suprával meg le lehet venni a lábamról, és pont arra mentünk az Őrségbe nyaralni, ahol él…
Szevasz!! Veszek még a Suprából, csak kevergess finom dohányos cuccokat!!
Ha nem kokszol, nem kell hónapokig tekerni. Így, viszont van elfoglaltság szinte naponta.
De tudod, a gyakorlat teszi a mestert!!
Valszeg elgyalogolt vele személyesen.
Eddig a TNT aromái közül egyikben sem csalódtam. (Remélem, most sem fogok.)
Booms Origin Taste Cigar 17%-ban hígítva.
Az illata tipikus szivarillatra emlékeztet, ez már biztató jel számomra.
Javaslat: hagyd picit érni. Frissen eléggé parfümös felhangja van, mint minden Boomsnak.
Köszönöm az infót, mindenképpen megfogadom a tanácsodat.
Klassz kis doboz
Fura sakk, az biztos
Tesco-s.
Csak a Pepco
Óriási dobozai vannak,na azt telepakolni ! (Annyira nem is nehéz )
No Pepco ?
Ikejának van akkora is, hogy ágy alá tehető…azt hiszem, 22340 db nikshot fér el benne