Ki mit rendelt? Ki mit kevert? (2. rész)

Azért ez is meglepő.
Lehet a futár elfelejtette, hogy ma ünnep van ? :grin:
DPD pihen sajnos … de remélem holnap már nálam lesz a pandás csomagom. :hugs:

6 kedvelés

Szerintem akkor az marad nemgyerebe számodra :sad_but_relieved_face: Nekem már ugyanolyan íze volt 3 vagy 6 hónaposan is, mint 1 hónaposan. Vagy csak túl egyszerűek az ízlelőbimbóim :laughing:

8 kedvelés

Frissen ízlett, elszívtam belőle 2-3 millit aztán nekiállt rákokszolni a spulni, és ennél nagyon hamar észrevenni. Most meg valahogy elment a citrom héj kesernye felé. Hideg rázott tőle, pedig sokmindent elszivok. Maradék K Flavourért bárki viheti… :rofl:

10 kedvelés

Valóban tekerés gyilkos, kokszol ahogy nem is várnád :slight_smile:

Egyedi (és ezek szerint megosztó) ízvilág, épp a citrom héj kesernyés íze miatt szeretem. Különösen jól esik a régi rossz döntéseim/vásárlásaim tripla vanília-mandula és dohánnyal csak megijesztett levesei után. Mert ha már bekeverted, szívd is el, főleg ilyen ínséges időkben :laughing:

Pl. ott a VNV Guantana (ami csak szintetikus), nem tudom ki próbálta vagy mi az általános vélemény róla, azt is szeretem.

9 kedvelés

Illatra zseniális. ÉS az az érdekes, hogy török dohány az alapja, amit meg pláne szeretek, Azhad gránátalmás török dohánya még az ágyból is kiszed hajnalban, de valahogy a citrom héj számomra egy fura irányba vitte el, lehet mást szoktam meg pl a Blendfeel - Yellowja miatt. Ez felhasználói ízléshiba csupán, mivel nagyon sok helyen dícsérik. Rajtam maradni nem fog, hála a jó égnek van térkép itt az oldalon, és azért a családdal évente párszor elmegyünk pihizni, max bedobom valakinek. Paska Úrnak is így lett érlelt Dharmája, ami egyébként egy zseniális cucc, de a Suprával meg le lehet venni a lábamról, és pont arra mentünk az Őrségbe nyaralni, ahol él… :wink: :blush:

8 kedvelés

Szevasz!! Veszek még a Suprából, csak kevergess finom dohányos cuccokat!! :grin:

8 kedvelés

Ha nem kokszol, nem kell hónapokig tekerni. Így, viszont van elfoglaltság szinte naponta.:grinning_face:

7 kedvelés

De tudod, a gyakorlat teszi a mestert!! :grin:

7 kedvelés

Valszeg elgyalogolt vele személyesen. :grin:

8 kedvelés

Eddig a TNT aromái közül egyikben sem csalódtam. (Remélem, most sem fogok.)
Booms Origin Taste Cigar 17%-ban hígítva.

Az illata tipikus szivarillatra emlékeztet, ez már biztató jel számomra.

15 kedvelés

Javaslat: hagyd picit érni. Frissen eléggé parfümös felhangja van, mint minden Boomsnak.

7 kedvelés

Megérkezett a pandás csomag. :hugs:

16 kedvelés

Köszönöm az infót, mindenképpen megfogadom a tanácsodat.

6 kedvelés

Boosterek talán kitartanak egy darabig. :grin:

8 kedvelés

Klassz kis doboz :wink:

6 kedvelés

Fura sakk, az biztos :thinking:

5 kedvelés

Tesco-s. :smiling_face:

4 kedvelés

Csak a Pepco :flexed_biceps: :grin:
Óriási dobozai vannak,na azt telepakolni ! (Annyira nem is nehéz :zany_face:)

5 kedvelés

No Pepco ? :sob:

4 kedvelés

Ikejának van akkora is, hogy ágy alá tehető…azt hiszem, 22340 db nikshot fér el benne :roll_eyes:

5 kedvelés