Ja, a coilokból kb. 2-3db hiányzik. Két év alatt ennyire sikerült DL fanná válnom. Ha tudod használni, jobb helyre került…ha nem, akkor rásózod a kollégádra.
Annak tudod mit . Kiderült mit rendelt és honnan egy smoke gpriv 3 . Nesze vegyél mellé akkut vagy 4 db meg töltőtt és porlasztót .
A tekerések meg jó helyre leltek .
Ìgy hó eleje juhu jöhetnek az ízek mert kifogytam…kezdésre:
2x30ml A & L Ragnarok Green Edition
1db ReeWape AS193 Resin Drip Tip 2x10ml LiquidHall Pompei
Aztán majd hóközbe kiderül még mi lesz…
Crown és Crown.zip
Nagyon hasonlítanak egy az apa ?
Gondolom…
Csak a betűméret miatt kérdezem az alsón vagy rossz a szög amiben látom vagy már nem volt ereje a lemenő napnak már csak maszatolt
ugyan az…a mod kisebb…
Tudtam én tudtam a szemem nagy vagy a fejem kicsi
Megérkezett (még kedden) a kumulusról 30% kedvezménnyel rendelt kis küldeményem. Valójában csak niksó kellett de nyilván fel kellett szaladni az értékkel a free shipping miatt . Néhány lutri is van közte meg néhány amit itt az oldalon olvastam Tőletek. Az alátét ajándék volt és baromi jól néz ki
Pár hónapja álltam át vape-re, de már ott tartok, hogy lassan minden ilyen ajándék megvan kumulus-ról szépek ezek az egérpadok, bár kezdeni nem nagyon tudok velük semmit, össze liquidezni meg sajnálom kár, hogy kivették a Mexican Cartel 10ml-es liquideket az ajándékok közül…
Irodai íróasztalra billentyűzet és egér alá tökéletes. Összekenni vétek lenne, az tény
Cnc műhelyben dolgozok, oda be nem viszem a pingvines levonó már a maró oldalán van
Kipakoltatak veled a rendőrök
Én simán össze liqudeznèm
Küldj el nekem mindent amit itt látok és istenemre teleliquidezem az alátétet Na de viccet félretéve, a sokadik kumulus ajándék után már biztosan befogok egyet én is a tankok alá. Viszont addig marad a munkahelyen hogy a kollégák irígykedjenek