Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ja, a coilokból kb. 2-3db hiányzik. Két év alatt ennyire sikerült DL fanná válnom. :joy: Ha tudod használni, jobb helyre került…ha nem, akkor rásózod a kollégádra. :rofl:

Annak tudod mit . Kiderült mit rendelt és honnan egy smoke gpriv 3 :rofl: . Nesze vegyél mellé akkut vagy 4 db meg töltőtt és porlasztót .
A tekerések meg jó helyre leltek .

Ha esetleg…

2 kedvelés

Ìgy hó eleje juhu jöhetnek az ízek mert kifogytam…kezdésre:
2x30ml A & L Ragnarok Green Edition
1db ReeWape AS193 Resin Drip Tip 2x10ml LiquidHall Pompei
Aztán majd hóközbe kiderül még mi lesz…
:grin:

3 kedvelés

Most… :+1:

12 kedvelés

Crown és Crown.zip​:+1::grin:

Megjött a tesója…:slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Nagyon hasonlítanak egy az apa ? :rofl:

Gondolom… :no_good_man: :smiley:

Csak a betűméret miatt kérdezem az alsón vagy rossz a szög amiben látom vagy már nem volt ereje a lemenő napnak :sweat_smile: már csak maszatolt :rofl::joy:

ugyan az…a mod kisebb…

2 kedvelés

Tudtam én tudtam a szemem nagy vagy a fejem kicsi :rofl:

Megérkezett (még kedden) a kumulusról 30% kedvezménnyel rendelt kis küldeményem. Valójában csak niksó kellett de nyilván fel kellett szaladni az értékkel a free shipping miatt :slight_smile: . Néhány lutri is van közte meg néhány amit itt az oldalon olvastam Tőletek. Az alátét ajándék volt és baromi jól néz ki :slight_smile:

10 kedvelés

Pár hónapja álltam át vape-re, de már ott tartok, hogy lassan minden ilyen ajándék megvan kumulus-ról :smiley: szépek ezek az egérpadok, bár kezdeni nem nagyon tudok velük semmit, össze liquidezni meg sajnálom :smiley: kár, hogy kivették a Mexican Cartel 10ml-es liquideket az ajándékok közül…

4 kedvelés

Irodai íróasztalra billentyűzet és egér alá tökéletes. Összekenni vétek lenne, az tény :slight_smile:

Cnc műhelyben dolgozok, oda be nem viszem :slight_smile: a pingvines levonó már a maró oldalán van :smiley:

Én használom, azért van, egyébként meg mosható.

6 kedvelés

Kipakoltatak veled a rendőrök :rofl::joy:

2 kedvelés

Én simán össze liqudeznèm​:grin:

Küldj el nekem mindent amit itt látok és istenemre teleliquidezem az alátétet :smiley: :smiley: Na de viccet félretéve, a sokadik kumulus ajándék után már biztosan befogok egyet én is a tankok alá. Viszont addig marad a munkahelyen hogy a kollégák irígykedjenek :smiley: