Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

De az obsira nem azt írtad valamelyik nap, hogy az jó? Fel is figyeltem rá :joy:
Vagy mégse fogy?

Pedig ammá’kamarellás :crazy_face:

Köszönöm @ogre a csomagot és a plusz ajándékot.
Kolegámról most meg már nem is akarok hallani . :face_with_symbols_over_mouth: Ha megbeszéltük akkor tartsuk már magunkat hozzá :face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth::face_with_symbols_over_mouth:

6 kedvelés

Vegyél pár db Solub-ot, egyből elfogy minden más :joy:

Amit elrettentésként kapott, azt is tovább küldte szegény deepfreeznek :joy:

2 kedvelés

Abból a gorilla v2 :wink:

Hát akinek vaperstrómanja van, ugye… :grin:

Abból csak az volt, az a pár csepp, amit te küldtél, most kevertem be egy 2-3 hete, még pihen. De már nem emékészem rá jó volt-e. :sweat_smile:

Eddig nem mertem…majmost :joy:

3 kedvelés

Na az tényleg jó lesz!
Mármint bocsi Zoli76,de tudod, izlesek és pofonok :blush:

5 kedvelés

Az A&L ragnarök az jó, meg a mexican cartel ananászosa is, még a végén visszatérek a gyümi vonalra. :rofl:

1 kedvelés

Ízre banán is van,kókusz is van és némi dohány fennhang :joy:
Nem tudok jellemzést írni pedig nemrég olvastam valamit :joy:

Nekem annyira csörögefánkos volt, hogy namég…de szóval máshogy ízlelünk, attól még mindenki IS faca gyerek :+1::grin:

Meg jány :wink::+1::bouquet:

3 kedvelés

Enyém a megtiszteltetés!
Ezért nincs nekem kollégám…:rofl:

2 kedvelés

Ne is mond elkövetkező 1 hónnapban csak stop gombot fog kapni tőlem a gépén . :smiling_imp:
De megnyugtató nekem nagyon tetszik mind kettő.
Ökör berendelt magának valami szart 2,5 X áron

3 kedvelés

Mond azt hogy vettél magadnak kettőt megint :grin:

Igen konstatálom vettem 2 db modot . Meg egy kombinált hordozható akkutöltőt :rofl:

Akkor nem csak szép, de ügyes is a kolléga.:grin:
Végül is nézhetjük úgy, hogy segített hozzájutni egy modhoz.:rofl: Ugye hogy ebből a perspektívából nézve, csak rendes ember ez…:grin:

Aranyba kéne mártani annyira rendes . Remélem aliról rendelt had nézzen ki a fejéből :rofl:

1 kedvelés