Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Max felétek, kizsmadzsga lesz az…

Csáo Zoli szerintem az Allcarlo dohány zöldAlma egésznap szivható számomra persze izlések és pofonok :face_with_hand_over_mouth::smile:

Miket nem szívnak ott franciába​:thinking:
Fáraó skull…
Lehet néha ezért gyújtják fel Párizst :joy:

Valaki akarna rendelni a közel jövőben tisvapo-ról? Jól jönne még pár üveg the crown nekem is…

Aki szereti a Dinner Lady termékeket készüljön rá, hogy hamarosan készlethiány lesz.

Akkor ott most van dryhit rendesen…

Az első amivel kezdem: - SHOT60 - JAVASOLT HÍGÍTÁS: 41% (25+35) :+1: :sunglasses:

5 kedvelés

Pènteken adtam le az elsö rendelèsemet nàluk kihasznàlva a 20%-os akciòt :nerd_face:
Keddre àtis ment az utalàs ès màr aznap du ìrtak h ja amugy kèt aroma az sajna nincs kèszleten :face_with_symbols_over_mouth:
Persian Apricot - na ezt nagyon vàrtam…volna…
FA Strawberry - ez pedig egy recepthez kellett…volna… :face_exhaling:

Annyibòl rendesek voltak hogy felajànlottàk azonnal a csere lehetösègèt vagy ha kèrek akkor adnak vmi kupont.
A cserèt vàlasztottam. Kerestem màsik kèt aromàt aminek az àra kb annyi volt mint a fentieknek -20% ès belementek h azokat küldjèk.

Ma kaptam a gls-töl emilt h valszeg holnap kèzbesìtik :package: :postbox: :smiley:

3 kedvelés

Újabb Bombo Culmen update:
Helyreállt a világ rendje.
Kiegyenlítődtek az ízek! :slightly_smiling_face:
Kellemes!

3 kedvelés

Mindösszesen 5 ml aroma fogyott a készletből :smiling_face:aki szereti :wink: :vaperina:

Köszönöm @Peva71 :hugs::hugs::stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Undorítóak vagy mi?
Pont Old Captaint tolok éppen pont éppen most :grinning:
A másik kettő tervben.

3 kedvelés

Dehogy is ! Ellenkezőleg ! Aki olcsón akar vapelni,és ízlik neki,csak az vegyen ilyen kevés aroma százalékos cuccosokat :grin:
Sőt,Flavour Art tuscan reserve is finom :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 kedvelés

Ja,és milyen kivonat mentesen ? :smiling_face:

Mármnt az élet? Nem tom tolom közben a kivonatosokat is :grinning:

1 kedvelés

Csak ennél nem fogy annyi vatta sem :joy:

Szívesen :blush:
Elsőre hogy tetszik a v5?

2 kedvelés

Elsőre,finomabb,másabb mint a v4-ből ugyanaz a keverésem :smiling_face:és tud annyit mint egy 2ml-s kazán :grin:

1 kedvelés

Jaj! Ebben a pillanatban jutott eszembe, hogy lehet abból loptam ki két kis tömítést. Tudod, alján a csavaroknál érdemes megnézi ott vannak e​:thinking::roll_eyes::blush: bocsi!

1 kedvelés

Dehogy szedem szét amíg nem kell :joy:
Ha nincs benne majd pótolom :smiling_face::hugs:

Oké, csak tényleg most jutott eszembe, és nem árt ha tudod :blush:
Legközelebb mikor tekered, azért nézd meg :blush:

4 kedvelés