Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ez most annyira halavány a kb. 4-5 százalékban, hogy gagyinak nem nevezném. Rossznak sem. Elájulva sem vagyok tőle. A málna kijön. Hál’stennek a poloska íz nincs hozzá, ami a bokorról szedett málnánál mindig ott van. Ha szerencséd van, nem az első szemnél, hanem a 100.-nál.

Már meg se mosom, amelyik mászik :roll_eyes:

:grin::wink::grin:

4 kedvelés

Ez az új “munkáscucc” könnyű kicsi zsebbarát…
Meg 15 dodó+8 dodó az rba fej hozzá :joy::joy::joy::joy:

Ezzel kevertem :grin: az ott egy Rihno

2 kedvelés

Kosárban van még egy Billet Box is egy Rubik rba fejjel csak még átgondolom :thinking::thinking::wink::wink:

ENTER egyszer élünk :sweat_smile:

1 kedvelés

Ezen most milyen fej van?

Nagy meglepi jött a B3-tól. Jót tett neki a hétvége. Fel volt töltve, új huzal, új vatta, új lötty. Péntek délutántól ma reggelig hozzá sem ért senki. Ma reggel beleszippantva kiváló íz jön belőle…! A teljesítményt vissza is vettem 12,5w-ra. Ma 3 tanknyit elpöfékeltem belőle, változatlanul jó. Úgy látszik, az állás jót tesz neki. Majd így használom. Feltöltött tank tartalékba, egy üzemi. Aztán fordítva. Mostmár igazat adok azoknak a szaktársaknak, akik azt mondták, hogy ez egy ízbomba. Tényleg az tud lenni.

2 kedvelés

Ezek alapból porlasztósak…

De lehet bele külön venni rba fejeket.
Ahol bekarikáztam az a deck része oda megy a tekerés a vattával, felette a chimney de itt nincs topcap mert oldalról tölthető a tartály.

Így néz ki a deck

Ezek az alapok és van a Billet Box aminek a kialakítása már izlés és pénztárca függő :joy::joy::joy::joy:

2 kedvelés

Érdekes megoldás. Nem is láttam még hasonlót, igaz, a kb. 1,5 évemmel itt még bőven noob vagyok. :smiley:

TITA BOX :rofl::sweat_smile:

cat cardboard box GIF

2 kedvelés

Ne azt mond,hogy tita,mond ki tisztán,hogy makka. :slightly_smiling_face:

Nincs már tavat. :rofl:

-Megy a kamaty nagyban a hálóban, a legény igen finoman mocorog csak, közben hajtogatja, cicaaaa, cicaaaa…egy idő után megunja a tapicskolást a hölgyike, beszól:
-Dezsőke, nem lehetne kicsit mélyebben??
-CII-CAA, CII-CAAA

4 kedvelés

Egy kis Kumulus :smiley::+1:

5 kedvelés

Nem Tita!

Matka!

A narancsos csoki már garantáltan befutó :grin::+1:

Jól hangzik :yum:

1 kedvelés

Megy az ügykezelés .
Fel nyögy a hölgy
Ügykezelő kérdi fáj ?