Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Köszönöm szépen ma lehet próbálkozok még vele :grin:

1 kedvelés

Most kevertem az archívban találtból 50 ml Revolute colát. 1, 5 ml 100-as nik, 50/50, kb. 10 %. Ez nem volt kimagaslóan rossz, a bersinek jó lesz. Majd holnap megy bele, aztán ismerkednek egymással az új tekeréssel és az új vattával egy hétvégén keresztül. Hétfőn majd meglátjuk, mit hoz a jövő.

2 kedvelés

5 kedvelés

Nem tudtam, hogy a tej is jó bele… :rofl:

Vér, vizelet, khm… :joy:

Az a maszáj módszer lehet. Ők véren és tejen élnek. És aki csak ezt eszi, az nyilván meg is sózza a vizelettel.

Az aromák már bekeverve,az"erő", meg mindig kell.
Baloldali kettő Aromamester,jobb oldali kettő Juicyvapour(Gandalf Liquid). :saluting_face: :yum:

4 kedvelés

Látom, te is kísérletezel a Trajbival. Nyomjál bele rendesen, mert halvány fingocska

1 kedvelés

Úgy tervezem,hogy jó töményre csinálom. :saluting_face: :slightly_smiling_face:

OK, és azt nyugodtan szorozd meg 1,2-vel. Tudod, a mérnöki 20 százalék rátartás. Bőven elmegy.

1 kedvelés

Lazán keverném 10%-ban :smiling_face:

Lazán lehet is, De tutira veszem, a 15 se lenne bántó.

Ezért nem veszek :smiling_face:vannak már jobbak,próbáld ki 10-ben a Maw OUI-t ha a gyümölcsöt szereted

Egy bekevert pl. Supervape citrom-kaktusszal felesbe keverve a bekevert traubi nagyon jó eredményt hoz. Teljes élvezhető könnyed valami, ami arra hasonlít, mintha citromkarikákkal innád a Traubit.

Fogom is,de lehet több lesz.Nem nagyon bízok hozzá én sem. :wink:

Nem megy veszendőbe, mert jó íze van.

1 kedvelés

Meg lett rendelve,el kell szívni,nincs mese.Andersen már meghalt,Hófehérke meg…lett. :sweat_smile:
Nincs tékozlás,pocséklás,nincs, nincs. :stuck_out_tongue_closed_eyes: :crazy_face:

2 kedvelés

Just Juice Mangó-Maracuja 25%-ra keverve 70/30 alappal.

Kellően savanykás-édes párosítás amiben inkább a maracuja a hangsúlyosabb. Hozza a szokásos Just Juice minőséget.

4 kedvelés

Ma megkóstoltam a BF kakaó+AL Nocciola törökmogyorós keverékemet. A narancsos csokival ellentétben ez borzasztó lett… :nauseated_face: egy éles durva tömény kellemetlen mogyoró. Keveréskor nem tűnt pedig túladagoltnak. A markáns étcsoki íz nem is érzik, csak ez a tömény mogyorós kénkő.
Azt hiszem, ezt újrakeverem…
(Frissen jó illatúnak, arányosnak, nyalásteszttel.megnyerőnek tűnt).
Használja amúgy valaki? Milyen arányban? Nekem a fenti eredményt kb. 4 százaléknál produkálja.

Elég sok Atmos Lab aromát használtam már és mindegyiket kb. három felé osztva kevertem 120ml-ig felöntve 50/50 alaplével. Elég is, ez kb 2,5-3-0% és volt ami számomra így is izom intenzív lett. Úgy hogy csak óvatossan az adagolással, mer’ nagyon gazdaságos. Pont mint a Discovery.

Elhatároztam, hogy megpróbálok jópárat és a mogyorójuk pl. pont nem lett a kedvencem, de nem rossz, csak volt ami jobban bejött. Azért még mind elszívtam…az 3x120ml leves. :kissing_smiling_eyes: :dash: :dash: :dash:

3 kedvelés