Köszönöm szépen ma lehet próbálkozok még vele
Most kevertem az archívban találtból 50 ml Revolute colát. 1, 5 ml 100-as nik, 50/50, kb. 10 %. Ez nem volt kimagaslóan rossz, a bersinek jó lesz. Majd holnap megy bele, aztán ismerkednek egymással az új tekeréssel és az új vattával egy hétvégén keresztül. Hétfőn majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
Nem tudtam, hogy a tej is jó bele…
Vér, vizelet, khm…
Az a maszáj módszer lehet. Ők véren és tejen élnek. És aki csak ezt eszi, az nyilván meg is sózza a vizelettel.
Az aromák már bekeverve,az"erő", meg mindig kell.
Baloldali kettő Aromamester,jobb oldali kettő Juicyvapour(Gandalf Liquid).
Látom, te is kísérletezel a Trajbival. Nyomjál bele rendesen, mert halvány fingocska
Úgy tervezem,hogy jó töményre csinálom.
OK, és azt nyugodtan szorozd meg 1,2-vel. Tudod, a mérnöki 20 százalék rátartás. Bőven elmegy.
Lazán keverném 10%-ban
Lazán lehet is, De tutira veszem, a 15 se lenne bántó.
Ezért nem veszek vannak már jobbak,próbáld ki 10-ben a Maw OUI-t ha a gyümölcsöt szereted
Egy bekevert pl. Supervape citrom-kaktusszal felesbe keverve a bekevert traubi nagyon jó eredményt hoz. Teljes élvezhető könnyed valami, ami arra hasonlít, mintha citromkarikákkal innád a Traubit.
Fogom is,de lehet több lesz.Nem nagyon bízok hozzá én sem.
Nem megy veszendőbe, mert jó íze van.
Meg lett rendelve,el kell szívni,nincs mese.Andersen már meghalt,Hófehérke meg…lett.
Nincs tékozlás,pocséklás,nincs, nincs.
Just Juice Mangó-Maracuja 25%-ra keverve 70/30 alappal.
Kellően savanykás-édes párosítás amiben inkább a maracuja a hangsúlyosabb. Hozza a szokásos Just Juice minőséget.
Ma megkóstoltam a BF kakaó+AL Nocciola törökmogyorós keverékemet. A narancsos csokival ellentétben ez borzasztó lett… egy éles durva tömény kellemetlen mogyoró. Keveréskor nem tűnt pedig túladagoltnak. A markáns étcsoki íz nem is érzik, csak ez a tömény mogyorós kénkő.
Azt hiszem, ezt újrakeverem…
(Frissen jó illatúnak, arányosnak, nyalásteszttel.megnyerőnek tűnt).
Használja amúgy valaki? Milyen arányban? Nekem a fenti eredményt kb. 4 százaléknál produkálja.
Elég sok Atmos Lab aromát használtam már és mindegyiket kb. három felé osztva kevertem 120ml-ig felöntve 50/50 alaplével. Elég is, ez kb 2,5-3-0% és volt ami számomra így is izom intenzív lett. Úgy hogy csak óvatossan az adagolással, mer’ nagyon gazdaságos. Pont mint a Discovery.
Elhatároztam, hogy megpróbálok jópárat és a mogyorójuk pl. pont nem lett a kedvencem, de nem rossz, csak volt ami jobban bejött. Azért még mind elszívtam…az 3x120ml leves.