Nem a csokin van itt a hangsúly, mert az nem kiemelkedő. Inkább az a narancsos íz, ami azért nem kifejezetten narancs, de valahogy a kettő harmonizál együtt. Szerintem a BM-nek ez az egyik legjobb aromája a “desszertek” közül. Nagyon jó még az IoQness, ami egy kiváló tejes kakaó ízt ad. Gondolom, te a Choco Ella-t próbáltad, az valóban alulmarad a Baker Flavours csokijától egy fél fényévnyire.
Rendben! Már érik.
Chocolate Bar… Meg valami kv-s csokit. Azok nagyon nem…
Nekem pont most fog elfogyni. Rendelni fogom a következőt. Kávé mellé szinte csak ezt tolom
Az INFAMOUS a Journey almárkája vagy külön cég? Valaki tud valamit erről?
Passz. Szerintem külön.
Teljesen más csapat.
https://www.infamous-liquids.hr/contact-us/
Igaz, hogy zágrábi mindkettő, de a címük sem egy.
Az is 2 hónap után teljesedik ki
Csak rá kell kóstolni néha nincs e valami baja…
Egy komoly baja van neki: itatja magát
(Engem?)
Most állok neki bekeverni az Aromamester Traubit. Kíváncsi vagyok, visszajön-e a szocreálból jól ismert ízvilág…
Ha kiürül a tank, ő lesz a következő kóstoló…
Kíváncsi leszek…
De ráérnek még, van még 5 fajta kb 200-220 ml gyümisem bekeverve…
Összerakva. Háááát, most úgy néz ki, mint a borok készítésénél jól ismert ún. majomtej stádium, ami ugye már túl mutat a murcin, de még nem igazán áttetsző folyadék. Beleszagolva azonban egyelőre kissé halványan, de kétségtelenül jön az az illat, amit várok. Így ránézésre azért biztosan kell neki 4-5 nap legalább. Assszem, van annyi időm.
Majd ráírod 2057-ben, hogy 2023-as házi Zöldszilváni
Ne idegesíts. Most éppen hónalj szaga van.
Kezd tetszeni
Inawera Pyramid feeling (az mondjuk 30 dokkmunkás hónalj+tornacipők a 4. B-ből )
Nyugi jó lessz ha szereted a pápusztait
Ki a napra vele ha van . Jó lesz
Már tisztul, itt van előttem. Az illata is elfordult a kedvezőtlen iránytól. Igaz, ebbe én adtam a niket is, a pg-t is és a vg-t is. Van minek összeérnie.