Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Kóstolni sztem megéri.

3 kedvelés

Na, leállt a buborékolódzás a Traubinál. Meg kellett kóstolnom. Ment az URSA minibe, mert eddigi szerény észrevételeim szerint ebben jönnek a legjobban a gyümölcsös ízek. Ezt a levest valójában a B3-hoz készítettem, így 3 nik, 50/50, az aroma 0,5 %. Nem rossz, ez egy gyengéd, szelíd anyag. Kétségtelenül jön a Traubi íze, zamata, csak kicsit halvány. Ez persze lehet az URSA sajátossága, ezért nem babrálok egyelőre bele. A B3-ba majd hétfőn kerül. Nagy reményem, hogy ezzel barátságot kötünk majd egymással és nem akar a továbbiakban megfullasztani. Egyébként ez az íz teljesen kellemes, szelíd, de a szőlőre és valami hűsítő hatásra egyaránt emlékeztető. Csak ajánlani tudom.

5 kedvelés

A 0.5 százalékot roppantul keveslem bármibe is​:thinking: amúgy biztos finom.

Ezt írta a gyári útmutató. Egyébként valóban kevésnek tűnik, lehet, hogy fel lesz ez javítva. De még nem tudom, a B3 mit szól ehhez, mert az egy perverz vadállat, így majd meglátom még. Az a munkahelyemen lakik, én meg hétfőig tutira nem megyek oda.

B3 tekerésed jó lett?

1 kedvelés

Útmutatásodnak köszönhetően jó lett. Nagyon halaványan könnyedzik a leves utántöltésekor, de egyébként úgy gondolom, minden rendben van vele. Kezdünk is összebarátkozni.

Sőt elmondanám, ma már hiányzik.

5-7 az ajánlás ennyit tudok

1 kedvelés

Nem rossz az a b3. Picit hisztis, kell vele törődni, akkor meghálálja

2 kedvelés

Nekem abból a tankból a gyümisek nem nagyon jöttek ízre…
Kíváncsi leszek a veleményedre…

5-7,5 %:grin:

5% az ajánlott, az extra pedig 7%

2 kedvelés

OK, megosztom. Eddig még nem volt benne gyümis.

Bocsi, elírtam. Az 5 %-ot tartottam.

Ezt kóstolta már valaki?
Van valami érdekes kellemes íze és nem tudom hova rakni.

Tankba szívesen . :sweat_smile:

SUPERVAPE Cactus Citron. 10 %. Teljesen jó, üde, friss citrom illat, enyhén savanykás ízzel társulva. Nálam nagyon bejön, különösen jól működik az ízvakság elkerülésére. Ha másból ellaposodnak az ízek, néhány szippantás ebből, aztán újra élvezhetővé válik a másik.

4 kedvelés

Volt egy hasonló érzésem akkor, amikor megpróbáltam elszívni a szuperrossz leveseimet :joy:utána bármi jó volt :joy:

(Ez egy alternatív módszer​:+1:)

…sőt a leszokásban is segít.

Sziasztok!Rendeltem FlavourArt aromákat,és azt szeretném kérdezni,hogy mindhez 2-3%-os keverési arány van írva,hogy ez fedi-e a valóságot?Túlnyomó részben gyümisek az aromák.Én 80VG-20PG alapot használok :slightly_smiling_face:Köszönöm ha válaszolsz :innocent:

2 kedvelés