De az. Én rájöttem 20 éve. Mondtam egy fickónak, hogy az összes, már semmire sem használható vasat (szarokat) elviheti az udvarból. Gondolom, ő úgy értette, hogy szar vas, ezért elvitte a talicskámat, a lapátomat és az ásómat is. Igaz, tisztességesen járt el, mert a lapát-és ásófejet leszedte a nyélről és a nyeleket ott hagyta.
Erre mondta az egyik útépítő kolléga:“Az baxhatná meg az anyját,aki a vasba előszö fát rakott.”
Közben a kis úthengeres biztosan mondja neki: “mi a fenét akarsz azzal a szar vassal te szarvas? Most jövök a nejedtől.”
Ez még a jobbik eset.Volt aki nylon szatyorral jött,hogy adjak neki aszfaltot.
Szép készlet,egyedül a BM aromát nem értem
Szeretem a narancsos csokis kekszet . Ki kell próbálnom. Illata nagyon jó!
Egy kérdésem lenne hogy a Cohiba-t hány % ban keverjem ,ha Lux Xr max ban szeretném szívni? Ugye ez Gtx porlasztós. Alap 30/70. Köszönöm
Max. 2% nem nagyon kell több
Pontosan,2 % elég 100 ml-ben 50-50 alap nálam.
Sokan hitetlenkedtek már ebben,pedig igaz ezért az a neve : szuperkoncentrátum.
Ez az egy, amit frissen is szeretek, úgy elég karcos, piszkosul hamutartós, de egy kóstolást megér. Később szépen kisimul
Köszönöm a segítséget!
Csak itt valaki írta már a 3%ot is .
Akkor keverem is !
Ha esetleg,bár nem hinném hogy kevés az íze akkor ,de csak akkor !
De jó lesz az kettőben is és várj vele
Na de akkor se 3. Inkább 2.5% . De elég lesz szerintem is, bár a gtx porikat nem ismerni… asszonynak UB mini s2 porival kigúvadt a szeme is, többet nem kért belőle, szerintem nem lesz dohány-rajongó. Az mondjuk egy kifejezetten jó ízvisszaadású porlasztó
Adams vape apricot cupcake: piszok hosszú 50ml van előttem.
A narancsos csokis nekem is az egyik kedvencem. Tapasztalatom szerint 4-5 nap kell neki, míg beérik.
Erre külön figyelnék…majd írd már meg, bevált vagy sem mert a narancsos csoki az egy érzékeny téma nálam is. Viszont a Mouth már nálam leszerepelt sima csokival…
Nekem sajna ez nem vált be, kicsi Mtájp vonalat is éreztem rajta. De legyen szerencséd mert én finnyás vagyok