Akkor a Solub Jack’Honey mézes whiskey-t se próbáld ki.Mélységesen levagyok sújtva tőle.
Van itthon Abszint aroma, be is keverek belőle kíváncsiságból
Ne már ma rendeltem egy csomó kukoricás ízét
De kapitány az van itthon
Nyugi, neked attól bejöhet simán én nem bírom a kukit
Most is van keverve,ízlik
Pedig kukin nőttünk fel
Legalábbis komoly szerepe volt amúgy imádom a kukorica minden formáját (ok, a gránátot nem).
Édességben is szeretem az alkoholost is, liquidben meg
Kollégámnak két pici gyerkőc van,nem zacskóra hanem zsákra veszi ennek nem változott az íze mióta az eszem tudom
Meg gyütt 8 db akkumulátor kolegám segédletével. 2 db már töltőben
Igazi “letisztult” mogyorós csoki?
Nekem az bejött.
Legalább Neked.Örülök neki.
Super Vape Arabica Supréme. Szerintem egy igazi jó, a régi idők kávézóinak illatát emlékeztető ízvilág. Előidéződik a frissen főzött Omnia illata, csészénként 2 kockacukorral jön az íze kellemes, lágy, de bőséges gőzzel az Ijus3 pod gtl tankjából. Ugyanez a Geekwape 17w-ra beállított, 0,9 ohm ellenállásúra Claptonnal tekert RDA-jából más ízt hoz, kiemelkedő TH-val, ami inkább zavaró. Az is jó, de az inkább a takarítónők zug kávéfőzdéjében a bennfentesek számára elérhető, egyébként kiváló kávéra emlékeztet 1 cukorral a nagy szocreál kávés pohárban. Akik szeretik a kávés ízt és aromát, azoknak ajánlani merem. Az én levesem még csak négy napos, de az utóbbi két napban nagyot nem változott. Egy naposan azért egyértelműen éretlen volt.
Hú de rég gőzöltem már belőle. Régebben nagy kedvenc volt. Örülök hogy felhoztad az aromát
Én most találkoztam vele először. Azért Téged, mint komoly szakértőt megkérdezlek, jól írtam le az ízeket?
Igen, teljesen jól írtad le. Egyszerű Szarvasi kotyogós, ha mondhatom így innen Szarvasról
Tényleg, a kotyogó! Ezt kihagytam! Annak meg volt a maga feelingje csakúgy, mint az elődjének, a csőrös, felülről zárt kávéfőzőknek. Köszönöm, hogy emlékeztettél rá.
Van, valóban ilyen
Kaptam anno @Peva71 Évától bár ritkán veszem elő, de akkor nyomatom is 1-1 tanknyit. Tényleg szarvasos fíling.
(Ezek szöges ellentéte a Big Mouth kv-s xarai )
Most, napokon belül kezdődik a szarvasbőgés. Ahhoz pont jó lesz a szarvasos feeling fokozására. Arra azonban ügyelni érdemes, hogy a szarvasi és a szarvasos között az a különbség különbség, hogy utóbbi esetben ilyenkor nem mindenkinek érdemes lehajolni, mert annak fájdalmas lehet a szarvasos feeling igazi megtapasztalása.
És nem utolsó sorban a szarvas nem összetett szó.