Az nálad a lehúzható Nagy Központi Fehár Mikrofon, vagy a gyűjtőedény elnevezése a téli tüzifa begyújtásához?
Egy kis gasztro
Ilyen csirke balutot kaptam én is anno a hadseregnél. Mindig kapott egy századból 1-2 ember, amikor főtt tojás volt reggelite. Külön fogadást kötöttünk, kinél lesz a tunyesz (asszem, így hívtuk akkoriban). Külön felravataloztuk. A seggébe egy fogpiszkáló és egy szelet kenyér a talapzat.
A tonhalszemet ugyan nem, de a bilbao gulást igen. Azért az is meglehetősen bizarr volt, de én megettem. Először és utoljára!
Akkor még mindig ,, sündisznó, angolna ,
Alakul ez. Mostmár átment az új tornacipő kontra 2 órás edzés utáni zokni illatához. A kaucsuk határozottan jól érződik belőle.
Az előbb beleszimmantottam. Most átmenet a törökmogyoró és a kávé között. Lehet, hogy a végén eltávolodik a Baluttól?
Így a jellemzésed alapján látatlanban is gyanítom, hogy igen
(Hacsak nem mogyorós-kv-s Balut, mert az esetben nem szóltam)
Sajna hamar kellene, mert ma rengeteg használható likvidet elpazaroltam egy kísérletre, mert a selejtek nem voltak nálam. De azért biztosan várok még vele, mert nem szeretném, ha vapelés közben visszavadulna. Azért én még tartok tőle.
Desszerteknél kevésbé vettem észre, hogy nagyon elmennének más irányokba. Szívtam már aznapit, nem volt vészesen más.
Köszönöm szépen.
Esetleg ezt nézd meg.
Köszönöm szépen.
Mit is akartam a jövő havi listámra felírni
Bombo Culmen update.Sajnos ez nem jó irányba változott.Teljesen eluralkodott az irish cream rajta.Minden mást elnyom.Megint rá kellett jönnöm,hogy a piás liquidek nem nekem valók.
Pedig jól hangzik
Az is lehet,hogy velem van a baj.Eddig ami rumos,whisky-s aromát próbáltam,egy idő után csak azt az íz éreztem ki belőlük.
Ugyanígy vagyok a Journey Old Captain-ját se bírtam elszívni…
Nem szeretem az alkoholos ízt gőzölni.Pedig nem vetem meg a piát