Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Az nálad a lehúzható Nagy Központi Fehár Mikrofon, vagy a gyűjtőedény elnevezése a téli tüzifa begyújtásához?

Egy kis gasztro :+1::star_struck:

Ilyen csirke balutot kaptam én is anno a hadseregnél. Mindig kapott egy századból 1-2 ember, amikor főtt tojás volt reggelite. Külön fogadást kötöttünk, kinél lesz a tunyesz (asszem, így hívtuk akkoriban). Külön felravataloztuk. A seggébe egy fogpiszkáló és egy szelet kenyér a talapzat.

A tonhalszemet ugyan nem, de a bilbao gulást igen. Azért az is meglehetősen bizarr volt, de én megettem. Először és utoljára!

Akkor még mindig :snake: ,:frog:, sündisznó, angolna ,:bear:

Alakul ez. Mostmár átment az új tornacipő kontra 2 órás edzés utáni zokni illatához. A kaucsuk határozottan jól érződik belőle.

Az előbb beleszimmantottam. Most átmenet a törökmogyoró és a kávé között. Lehet, hogy a végén eltávolodik a Baluttól?

Így a jellemzésed alapján látatlanban is gyanítom, hogy igen :grin:
(Hacsak nem mogyorós-kv-s Balut, mert az esetben nem szóltam)

1 kedvelés

Sajna hamar kellene, mert ma rengeteg használható likvidet elpazaroltam egy kísérletre, mert a selejtek nem voltak nálam. De azért biztosan várok még vele, mert nem szeretném, ha vapelés közben visszavadulna. Azért én még tartok tőle.

1 kedvelés

Desszerteknél kevésbé vettem észre, hogy nagyon elmennének más irányokba. Szívtam már aznapit, nem volt vészesen más.:+1:

sajnos már régóta keresem ezt az aromát de nem találom. Ha esetleg valaki találkozna vele valamelyik online shop ban legyen szíves jelezze.
Köszönöm szépen.

Esetleg ezt nézd meg.

3 kedvelés

Köszönöm szépen.

Mit is akartam a jövő havi listámra felírni​:thinking::grin:

Kezdődik…
Füstös száraz dohánykeverék​:thinking:
Majd még írok róla… :wink:

6 kedvelés

Bombo Culmen update.Sajnos ez nem jó irányba változott.Teljesen eluralkodott az irish cream rajta.Minden mást elnyom.Megint rá kellett jönnöm,hogy a piás liquidek nem nekem valók.

2 kedvelés

Pedig jól hangzik :sleepy:

Az is lehet,hogy velem van a baj.Eddig ami rumos,whisky-s aromát próbáltam,egy idő után csak azt az íz éreztem ki belőlük.

1 kedvelés

Ugyanígy vagyok​:roll_eyes: a Journey Old Captain-ját se bírtam elszívni…

2 kedvelés

Nem szeretem az alkoholos ízt gőzölni.Pedig nem vetem meg a piát :grin: