Banshee & málnás süti. A pinkman az asszonykáé, a 30 milis simán elveszik a nagyok között
1 flakonra múlt héten próbáltam rá, nagyon jól sikerült RY4.
Ez pedig kevésbé édes, de ez is szuper.
Most kevertem egy deci Aromamester Cherry Queen nevű anyagot. Eddig még nincs tapasztalatom vele. A keverés saccra ment, 50-50 es alapba 4-5 százalék. Nem tudom, mennyit kellene állni neki, de asszem, hamar megkezdem, mert nem sok bekevert levesem maradt mostanra. Az illata mindenesetre tetszetős, érződik belőle a keserű mandula is.
Drop Solo-k már tovább is mentek. Nem hoztak lázba Dead Rabbit Pro meg “gyári hibás”. Folyamatban van a gariztatás a gyárral.
Sziasztok!
Nem akartam új topikot nyitni úgyhogy itt kérdezem hátha van valakinek jövendölése:
Lesz mostanában (egy-két-három héten belül) valami jó kis leárazás/akció valamelyik rendelős oldalunkon? Lassan kifogyok a booster-ből és persze néhány liquid is kellene
Kumulusvape-n 09.05. körül már lesz -30% akció kész liquidre és aromára. Boosterre nem lesz akció de nagyobb kiszerelés esetén amúgy is állandó akció van: Booster Továbbá az akciós termékekre is érvényes lesz még a -30% kupon. A jelenleg Promo felirat alatt futó termékek többsége esélyes, hogy szeptember elejéig maradni fog. Akciós liquid , Akciós aroma
Ha nem akarod kivárni, akkor Kumuluson még él a FRESHSUMMER kupon, ez csak 10%, viszont sitewide, az alapból akciósokra és boosterre+ HW IS jó, a hónap eleji csak leves/aroma 30%
Frissen ropogósan a sourcemore-ról.
A kriemhild csak azért került kosárba mert 2 dollár volt A lényeg a squonk mod. Még ki kell találjam ki üljön a tetejére.
Ha single coilos RDA kell akkor Hellvape Dead Rabbit Solo vagy Damn Vape Nitrous+
A solo-t megerősítem tényleg jó.
Annyival egészíteném ki a Nyuszi solo-t, hogy ha szereted a hűvös gőzöket akkor double nyuszi egy coillal használva. Még lánc slukkolás esetén sem melegszik túl …
Következő HC rendelésemben már benne lesz a dupla nyuszi csak a szín még kérdéses. Tetszenek a carbon verziók illetve az új ünnepi kiadások is.
Ma végre sikerült a Nitroust dualba úgy megépíteni, hogy már nem okádja a meleget Ezért bátrabb vagyok a dual coilos rdakkal. Nitrous singlebe építve dual topcappel viszont nem az igazi nálam.
Dead Rabbit Pro gariztatás meg is oldódott. Visszautalják a vételárat. Healthcabin és Sourcemore garanciális ügyintézés még mindig flottul megy.
SM-ral nemrég a Pulse V3 miatt leveleztem mert kijött rajta az első szériás “hiba” ami az ajtó mágneseket érintette. 2 nap után már jelezték is, hogy küldik az új ajtókat.
Erről mi a véleményetek? Formára nekem nagyon bejön. Van tapasztalatotok?
Akkor egy hét után,a Bombo Culmen:
Számomra ilyen legyen egy desszertdohány!Idemásolom a leírását,mert ez szó szerint az,ami benne szerepel.
“Természetes dohány aroma, krémes praliné kakaóval, mogyoróval és fehér csokoládéval ráadásként egy csipetnyi klasszikus ír krémmel.”
Száraz egy kicsit,amire rádob a baileys alkoholos ize is még plusszban.Kiváncsi leszek,hogy idővel miként változik majd!
Egyre több meglepetést okoznak ezek a Bombók
Most kevertem be egy Revolute Les Duos Madeleine nevű anyagot, olyan kb. 10 százalékosnak az 50/50-be. Egyelőre talán a Tofuhoz hasonló illatvilág, de sokkal bizarrabb még. Egyelőre hagyom békében, hadd forrja ki magát.
6 hónap érés, és átalakul Balut-ba