Magenta …ne szépítsük, pink az
Rózsaszín.
Csak néztem, figyeltek e rendesen a sorokra.
A legjobb szín belőle. Zőld autó, fehér ing, nagy zene, (mondjuk ganxsta) • piros lámpa, rózsaszín mód, + mosoly! Fergeteges lesz.
URSA MINI jól működik. Nem köpköd, ha fejreáll, vagy vízszintes helyzetben nyugszig a zseb mélyén. Nem folyik. MTL használat, számomra az optimális beállítás 12W 1 ohmos porlasztóval. 1 nap alatt megérkeztek a külön rendelt tartalék kazánok.Jó a fogása, gyári feltöltéssel kibírt 2x 8 órát. Az ízhatása sem kifogásolható a méretéhez képest, könnyen jön a gőz, jól állítható a levegő. A gyári garancia 3 hónap. Az első tapasztalatok azonban szelíd, irodai körülményekre vonatkoznak.
Bekeverve egy Aromamester “Fahéjas álom” és egy “Meggy likőr” ugyanonnan. Ajánlás híján mindkettő 10%-ban 50/50-be. Második napja van. A fahéjas határozottan jól visszaadja a fahéj illatát és enyhén csípős ízét, talán lehetne kicsit édesebb. Csokis rátöltve a tankra, nem rosssz, megy hozzá. A meggy likőr először a hadseregnél 1 hetes hadgyakorlat (no mosdás, no zoknicsere, no surranó levétele) után lábmosás és zoknicsere, de zokniban végrehajtott meggytaposás végeredményére hasonló “illatú”. A vajsav erősen érződik, de van mellette némi meggy illat is. Ma, a második napon szelídült a zokni illat. Kíváncsi vagyok, mit hoz a holnap. ( Nagyon durvára ne számítsatok, mert nekem alapból sosem volt kimagaslóan büdös a lábam, így az értékítéletnél az vegyétek figyelembe. De azért így mégsem mentem volna a barátnőmhöz pl.)
Csak én voltam szerencsés,hogy hadgyakolaton sorállományú csíkhúzóként minden este forróvizben zuhanyoztunk,az étkezdében felszolgálás volt lillafüreden a barlangban?
Azt a helyet nálunk Szanatóriumnak hívták. Sajna az én fegyvernememből nem ment oda senki.
minisztériumban voltam szgk sofőr, ott is laktam…éttermi koszt, du5-től reggelig állandó eltáv, kimenősruha viselet szolgálatban, benzin mellékes, 10hónap szolgálat.
Szerencsére nem tudom miről beszéltek
Elbliceltem az egészet, egy percig nem voltam katona. Én nyertem.
Soha olyan gondtalanul nem kerestem pénzt
Én sem. Ráadásul onnan jött az a meló is, amit most csinálok.
Én meg nem költöttem. Csak sörre és cigire kellett. Na jó, nagyon ritkán ittam egy páleszt is, de azért rendszerint a melegíthető konzervvel fizettem, amit félretettem
Soha annyi téliszalámit nem ettem,mint kopaszként kiképzés alatt, konyhamunkásként kecskeméten a repesek étkezdéjében
Egy necces szitu azért volt…a taxis blokád alatt csak átmentem 4x is hídon
Én pedig előtte sosem kaptam kinder tojást, amiben. ti. benne volt a főtt csirke embrió.
Te ilyen fiatal vagy? Én akkor már tartottam H. Balázst,hogy ki ne essen az ablakból. Hiába na,fiatalság bolondság,meggondolatlanul cselekedtünk néha. Még mindig jobb,mintha a te veséd kergetem.
55…későn, 22évesen tereltek el katonának, eredetileg pesti munkásszázadba…3hét alatt felokoskodtam magam a minisztériumba. Szerintem a honvédség leggyorsabb hátszél nélküli karrierje
Jut eszembe, még csak nem is lőttem
Én meg szétlőttem a dobhártyámat és a vállamat is. Mindegy, asszem ki is tüzeskedtem magam egy életre. Tiszta extázis volt a 600 kiló trotil robbanása
Én nyertem, mert én is elblicceltem
Csak még 5500 Ft-ért le is vizsgáztam A,B,C kategóriából az MHSznél,
amit meg alapból meg sem csinálhattam volna,
mert Távközlés-technikus(jó lesz ez híradósnak alapon ) az alap végzetségem
Mindig kerestem a rendszerek határait
Tisztelettel