Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Engem a mentő vinne el. :sweat_smile: Most 2mg-ost szívok, ha kéne az “érzés” akkor max 4-est kevernék. Bár abból is csak 10ml-t, mert sokára fogyna el. Én az ízeket szeretném élvezni, mivel viszonylat sokat szívom így az adag is megvan napi szinten. De megértem Zolit, mert azért egy 8 órás műszakban max 3 szünet van. :confused:

1 kedvelés

Persze, van gyengébb is. De meg se kottyant, csak jó volt. :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Hát persze, hogy nem hagyhattam ki… :blush:
Szuper gyorsak voltak!

7 kedvelés

Szaporodnak a cápák vaperinán :grinning:

Nem jó a színe :slight_smile:

De bizony! :slight_smile:

Nem volt könnyű döntés, mert igazán egyik szín sem tetszett, még ez volt számomra a legelfogadhatóbb. :thinking:

Jó szín, csak hülyülök. De nekem ilyen szín más modban már van.

Gondoltam. :wink:

1 kedvelés

ez az a 4ezres eresztés?
Mekkora tankot tud ez fogadni?

1 kedvelés

24mm
10kari

3 kedvelés

Nem az én világom, de gratula hozzá!

1 kedvelés

Igen, ez az a 4500-as. Ennyiért mikor kap az ember bármilyen modot? A vapernek meg ugye mindig kell hogy legyen tartalék. Meg tartalék tartalékja… :wink::slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Kérhetek még egy linket ehhez a modhoz? Mert nem találom…

Ambition Mods Hera modok nagyon-nagyon jó áron! - Társalgó - Vaperina

Amúgy Hera szó beírva a nagyítós keresőbe, klikk és 2. találat :slightly_smiling_face:

1 kedvelés
1 kedvelés

Köszönöm!

Ránéztem és ha a formájától eltekintek akkor az a “frosted” (fagyott cápa :slightly_smiling_face:) kivitel nem is annyira rossz

Kicsit furán néz ki, de kézbe illő ez a forma. Meglepődtem a súlyán. :slight_smile:
Ami nem annyira tetszik, az, hogy a gombok a talpán vannak, és hogy nincs usb töltési lehetőség. De ennyi pènzèrt így is szinte ajàndék.

Az nem is kérdés, hogy ennyit megér. :+1: Minden más egyéni megítélés

Ezt marketingelem napok óta… Hát még a magenta! :wink: