Azt de bírtam volna,én csak 3x robbanthattam a bükkben. Orgoványban az orosz laktanyában legalább szanaszét géppuskázhattam magam. Mondjuk rácsesztem, süket orosz nem mondta hogy széttépi az összes izületem
Próbáltad volna a lángszórót. Az első néhány lövés után a barátnőm megkérdezte a hatalmas véraláfutást látva, hogy neked egy ló szívta ki a vállad? Mondtam neki, hogy nem, ez egy teve volt, nem látod, hogy a lónak nincs ekkora szája?
Szólj oda, hogy ne keressék tovább a hírközpont kulcsát, megtaláltad.
Én se.
Dark pandám volt, 30ml elfogyott, de nem lett kedvenc.
Tán bambusz íze volt?
dehogy, új lesötétített Fiat íze
Valami cseresznyés dohány, szívható, de nem lett kedvenc. Volt helyette más.
Nekem a Black Knight az felejtős volt.
Frissen keverve 250ml rózsaszín limonádé - 70VG/30PG. Fogalmam sincs milyen lesz, lehet, hogy túl bátor voltam ekkora adaggal
egy darabig biztos elég lesznem apróztad el.
Szét van dicsérve, ráadásul b@zi olcsó volt (£4.99 a 15ml aroma 250-es palackban). Mit veszíthetek
A Gaur nagyon tetszik, átlátható menürendszere van és hatalmas kapacitása a két darab 21700-asnak köszönhetően. A Profile X-et ma délelőtt üzemeltem be előszőr. Eszméletlen jó, elsőre tökéletes lett a vattázás is (mesh lappal). Már vagy 6 tankra valót elszívtam vele (mindet más liquiddel), egyetlen egyszer nem volt sem dryhit, sem ízvesztés. Egyenletesen gőzől, a levegő szabályzása szerintem nagyon pontosra sikeredett. Ha valamibe bele tudnék kötni az a driptipje, nekem kissé alacsony profilu. Használható, de úton van 3db 810-es Cobra, szerintem csere lesz ha megjönnek.
Nekem nincsen elszívhatatlan cucc. Csak meg kell várni, míg elfogy minden, mert nem figyeltem, nem rendeltem. Mindjárt felértékelődik bennem az íze, mert legalább van.
Ugye hogy tényleg jó, és finom ízeket ad…
Mai érkezés (liquid-aroma.hu). 30%-os kuponnal nagyon olcsón megcsíptem, ráadásul a liter VG ajándék volt. Az a jó benne, hogy végig azt olvastam, hogy 100ml ajándék, erre kiderült, hogy az bizony 1000ml
Nagyon jól néz ki…Mennyi volt szállítással mindennel?