Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Drukkolok, mert elég speciális finom íz, illetve a dohányalap is Azhads, szóval nem egyszerű esetnek látszik akár megközelíteni is a gyárit.

6 kedvelés

Ők is vízből főznek. Five Pawns-t kevertem már ki, mikor egy ideig itthon sehol nem volt…

4 kedvelés

Ok, én csak arra céloztam, hogy eleve nem kaphatsz infót, illetve magát a megfelelő Azhads dohány alap receptúrát sem gyárilag. Olyan egyedi íz, hogy szinte lehetetlen ugyanazt reprodukálni. Hacsak a gyártó el nem árulja, mikből rakták össze. Maga a Persian barackíze is annyira egyedi, hogy nem eccerű :thinking:

4 kedvelés

Az lesz benne a jó, hogy megcsinálom, lesz egy placebo, hogy kurvajó, aztán majd pár hónap múlva maximum rugdosom a küszöböt, ha az eredetivel nem fog megegyezni… De addig eltelik pár hónap, és a kísérletező vágyam ki van elégítve. :rofl:

7 kedvelés

Ha K. A jó lesz akkor már nem kell venni eredetit .. így meg marad a varázs ,hogy ez olyan … Pedig nem :joy::joy::joy::face_with_peeking_eye:

3 kedvelés

Így van. Szerencsére imádok főzni, szeretem a jó ízeket, emiatt kutyulni a leveseket is. Egyszer szólt rám az asszony, hogy mejnek el inkább inni a haverokkal, már másfél órája kevergetek… Két telefon, és már otthon sem voltam, pedig csak poénból mondta… :rofl:

9 kedvelés

Mini aroma teszt - A&L Hidden Potion Mystic Red - piros gyümölcsök enyhe hűsítővel

70/30 alaplével keverve 12%-on

Még mielőtt elkezdtem használni ezt a terméket valamiért már előre megbélyegeztem, hogy tutira lefolyóba fog kerülni. Lehet az egyszerűsége miatt, mert jobban szeretem a komplexebb ízeket ( bár a piros gyümölcsök több gyümölcsöt jelent :sweat_smile: ) A klasszikus A&L termékekhez képest ez egy színezék mentes termék ami számomra egy óriási pirospont. Még egy plusz pont jár az alacsony keverési százaléknak. Kb. 10ml elfogyasztása után is azt magyaráztam magam, hogy ez nem az én világom aztán másnap valami megváltozott bennem. Elkezdtett tetszeni a savanyú oldala a terméknek. Az a fajta savanyú íz amit például egy ribizli fogyasztás után érez az ember. De az kész liquid ízében nem érzem a ribizlit csak azt a piros gyümölcsös ízt. Harmadik nap után már azt vettem észre, hogy nem is akarom használni a másik két szettet mert csak ezt akartam pöfékelni. Frissítés van benne de annyira jelentéktelen, hogy egy gyakorlott hűsítős termék fogyasztónak fel sem tűnne. :slightly_smiling_face:

Bátran ajánlom azoknak akik egy savanykás piros gyümölcsös terméket keresnek. Szerintem ez egy bomba jó termék. 8.5/10

15 kedvelés

Köszi a beszámolót! :slight_smile: Én az A&L Freezy Colaból táraztam be. Igaz, szívtam már ennél jobb kólás folyadékot, de nekem bejön. Az is olyan mint a víz, nincs tele színezékkel. :slight_smile:

9 kedvelés

Nálam ez a kóla a favorit! Utána meg a Friandiz kólája őrjít meg. :blush:

10 kedvelés

Zavarlak? - Még nem, na akkor… :waving_hand:

9 kedvelés

Köszönöm szépen az ajánlást! Na erre rá is próbálok. Biztos benne lesz a következő rendelésben. Nem tudom mi lett, korábban 1-2 slukk után ráuntam a kólás aromákra. Most meg.. Rendesen jól esik. Lehet valami fordítva sült el és én estem teherbe, ki tudja már a mai világban. :laughing:

8 kedvelés

Éjszaka felriadtam, és rendeltem 30db lepkefingot a franciáktól mert olyan áron van…:blush::grinning_face_with_smiling_eyes:

13 kedvelés

Urak és Hölgyek! Egy új aromacsaláddal tervezem megismerkedni. De előtte kiváncsi lennék a véleményetekre, már aki szívott ilyet. A The Vaping Gentlemen Club aromákból a dohány+gyümölcs kombók mennyire bejövősek?

6 kedvelés

Nekem egyik haverom mesélte, hogy jók. :wink:
Viccet félretéve, bárhol bármit olvasol kell neki egy hónap :wink:
Szerintem nagyszerű dohány-gyümölcs párosítások.
Nem tolakodó a gyümölcs bennük, és semmi pluszt nem tartalmaz csak a natúr gyümölcsöt.
Nálam most ezek vannak itthon:
Levante: brenta+ dinnye
Etesian: Virginia+málna áfonya.

9 kedvelés

A noir zefirot kostoltam csak belőle . De az kivaló dohányos volt Virginia, Burly harmadik dohanra nem emlékszem :expressionless_face: + édes gyökér . Lerakhatatlan volt . Drágáltam is .

7 kedvelés

Alize, Ostro, és Etesian, ezeket raktam be. Nagy király vagy, köszönöm a megerősítést! Gurmé énem ujjong belül.

6 kedvelés

Zefirót is nézegetem, a CAvendish alapjaiban egy kicsit édesgyökér ízű nekem, mennyire tolja meg az ízt?

4 kedvelés

Dohány a fő vonulat . Lecsengésnek hát az édes . Már mint nekem , lehet másnál máshogy hat . Én élveztem

5 kedvelés

Ánizsosság az egekben?

3 kedvelés

Semmilyen ánizs nem volt . Van már olyan is ?

3 kedvelés