Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

VAlahogy így. Csak én hanyattfekve csinálom az angyalkát. :smiley:

8 kedvelés

Csak pár apróság… :slight_smile:

14 kedvelés

De rég láttam Five-ot! Pedig nosztalgia jelleggel kacérkodom a gondolattal. Gambit és Queenside nagyon izlett anno.

4 kedvelés

Ez inkább sárpillangó :rofl:

2 kedvelés

Engem teljesen meglepett a Grandmaster Limited igényes csomagolása élőben, szép. Illatra mindkettő jónak tűnik, majd meglátjuk, bár én sokallom a gyártói 25%-os keverési arányt. Amcsi ízlésből kiindulva szerintem jó lesz nekem 20% is első próbára kis adaggal

4 kedvelés

Szállítás sima volt?

3 kedvelés

Szerencsére igen

3 kedvelés

Úgy terveztem, hogy időbe elmegyek aludni, de akkor átnyálazom. TVGC-ből van egy pár, ami bakancslistás. :wink:

4 kedvelés

Mondjuk nekem nem a UPS hozta :smile: gondolom ők csak Bpest és környékére viszik.

Amúgy nekem még a Blendfeel Milano izgatta fel a kíváncsiságom, citrusosnak írja, legalább összehasonlítom majd (pár hét-hónap múlva) a Yellow Tobac-kal. Illatra is van különbség, utóbbi tényleg túrótortás desszertes citrusosnak tűnik, előbbi csak sima citrusosnak

5 kedvelés

A Yellow nagyon jó. Illetve a recept oldalon megtaláltam Azhad Persian Apricotját, és itt pont megvan minden egy helyen.

4 kedvelés

Az olasz majmos oldalon van most Persian Apricot készleten (hétvégente mindig van -20%), igaz az longfill, de szerintem u.az lehet mint a régi aroma verzió

3 kedvelés

Mosmá hajt a kiváncsiság recept alapján megcsinálni… :smiley: Plusz kell pár TVGC :smiley: :smiley:

3 kedvelés

Azóta se tudtál venni vagy szerezni? Vagy össze akarod hasonlítani a receptet az eredetivel?

2 kedvelés

Még nem vitt rá a lélek, hogy kintről berendeljem… Plusz Düsseldorfban a vape store-ben lepakoltam egy komplett polcot, ahogy beszabadultam… :smiley: Most töltöttem újra a vape zsebet… :smiley:

6 kedvelés

Ha láttok kanzibol literes kiszerelésben szóljatok :smiley:

12 kedvelés

Nekem erről ez ugrott be :rofl:

https://vaperina.cc/t/47097/1610

5 kedvelés

Honnét sikerült beszerezni ? :thinking:

4 kedvelés

Gyár kiadta a receptúrát? :thinking:Vagy valami hasonlót összeütött valaki :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Ment pm. :smiley:

4 kedvelés

Valami megszólalásig hasonlót. Capellából, Inawerából, TPA-ból töredékáron lehet összerakni. Ezt fogom most ki keverni majd, aztán picit hagyok az alján, és ha egyszer a majmosról rendelek majd, akkor egy eredetit dobok a kosárba, és összekóstolom.

8 kedvelés