Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Zefiro Noir (Black Cavendish and Licorice) - ott van a Cavendish mellett az édesgyökér, ezért kérdem.

3 kedvelés

Nincs ánizs és jelleg se emlékeim szerint .

3 kedvelés

Nem sima édesgyökér. Ez kalabári ami kesernyésebb. Semmi bocskorszíj :smiley:

3 kedvelés

Na ez volt a kérdés. :rofl: Be is raktam a kosárba. Max felütöm egy kis capella barackkal… :rofl:

2 kedvelés

Az én emlékeimben szépen él az az igazi bocskorszíj ami finom volt gyereként . Nem az elmúlt években gyártott utanzatok hada azokat nem bírom megenni se . Szlovákoknál szoktam venni egy márkát ami még ugyan olyan .

7 kedvelés

Én ott ruszlit szoktam, gyerekkoromban keresztapámmal Arany fácánért, meg halért jártunk fel Komárnóba… :rofl:

7 kedvelés

Köszi a tippet.
Már a kosárban. :hugs:
Holnap egy “kisebb” rendelést leadok. :grin:
HC rendelésen még agyalok … de nagyon kéne még egy Pulse v3 és Dead Rabbit Mini RDA. :joy:

5 kedvelés

Ééénnn még lehet várnék A&L-el. Hónap eleje lesz és simán benne van a pakliban egy jó zsíros 20% vagy 25% kupon.

Facebook csoportot visszanéztem és nem volt tavaly júniusban promóciós időszak :face_with_diagonal_mouth: Lehet mégse érdemes várni.

7 kedvelés

What Incredulous GIF by MOODMAN

6 kedvelés

Ideje lenne már … :heart:

7 kedvelés

Dolgozzunk … Egy hónapra költözés van … Muszáj a tartalék..tartalékját is bekeverni :joy:

12 kedvelés

:joy::joy::joy::joy::joy: az na .. biztos ami biztos

Nincs itt semmi függőség kérem szépen :hugs::hugs::heart:

17 kedvelés

Sziasztok!

Ma van 2 hónapja hogy csak vape.Ha rajtam múlik igy is marad.:slightly_smiling_face:

Sinigami zero sweetről váltottam Dinner Lady citromos habcsók tortára 30% hígítva nagyon fini.:slightly_smiling_face:

20 kedvelés

Nah, egy kisebb :joy: rendelés leadva A&L-nél. :hugs:
Most aztán egy időre tényleg befejezem a rendelgetéseket. :grin:

10 kedvelés

Menyi citromos!! :grin: :rofl:

7 kedvelés

:heart: mi sem veszünk amúgy semmit már idén .. meg amúgy tavaly sem vettünk semmit … Csakxólok :rofl::rofl::rofl:

10 kedvelés

Következő rendelésnél majd ne felejtsd el felhasználni a pontokat! :grin:

7 kedvelés

Nem fogom. :grin:
Jah, nem rendelek mostanság. :grin:
Viszont ajándékot elfelejtettem választani. :sad_but_relieved_face:
De írtam nekik gyorsan. :grin:
Ami jár, az jár. :hugs:

6 kedvelés

Itt a nyár. :hugs:

6 kedvelés

Értem!! Akkor most érik! :thinking: :sweat_smile: