Ez így nagyon fura …
Kihagyom a mixet
Most újra megnyaltam, hát nem tudom … kicsit furcsa … ugye így elég nehéz eldönteni … nagyon tömény.
Mindenesetre nem öntöm már egyik tankba sem. Így is kidobtam e miatt 2 porlasztót.
Most a Steam Train The Lionel aromát tesztelem … hát ez sem lesz dobogós nálam az tuti.
Visszatérve az új masinához … 0.3 és 0.15 porikkal adták. Ugye a 0.3-as kuka lett, most a 0.15 van bent.
Nekem kicsit erős ez a DL (DTL) vonal. Többi podomat 0.6-os porikkal használom. Azt hiszem akkor ehhez is ilyen porikat kellene rendelnem !?
Meg esetleg MTL drip tip-et is !?
Hasonló érzés töltött el a Solana Guanabana arománál.
Longfillek hátránya, hogyha nem válik be akkor kuka az egész. Arománál lehet kísérletezni.
Köszi … úgy fest, hogy akkor ezt én is besz@ptam.
Szerintem igen … A 0,6 os az olyan öszvér .. ideális .. és mindenképp ,ha már cserélhető a drip akkor azzal tovább lehet személyre szabni
Lehet hogy hígítani kellene, ha nyalva ízlik…
Amennyire nekem ízlik a Bombo, hát el is hiszem!
Én ezt ki nem próbálom, akármennyire is sajnálom. Még éjjel is az az íz volt a számban.
Hát a longfill is áttölthető kisebb flakonban. Én 120ml-eknél csináltam egy időben, hogy csak a felét kevertem be. Tekints rá úgy, mint aromára egy túlméretezett flakonban.
Szia. Sajnos most nagy divat lett, hogy elkezdtek ilyen túlaromázott longfilleket/shortfilleket gyártani. Én ugyanígy jártam mint Te, csak a Juice Head féle folyadékkal. A bombonak ez a bar juice sorozata, ez pont olyan, hogy vallatáshoz jó, de amúgy másra nem nagyon. Próbáltam MTL-ben szívni más fajta ízt, de 2 slukk után, azt hittem cukorbeteg leszek.
A Cirkus, mint “márka” finom. Az absinthe,(másik fajta) meg még érlelődik itthon.
Bízom benne, hogy legalább szívható lesz!
Jó lesz az, csak kell neki idő.
Shootiz vegyes fogadtatása miatt féltem megrendelni. Kíváncsi vagyok rá mit fogsz tapasztalni ha majd egyszer bekevernéd.
Jól emlékszem, hogy 5% a keverési ajánlás 50/50 mellett?
Az a gond a Bombo-val is mint Vampir Vape, Big mouth, Drifted izé, hogy csináltak pár jó terméket amik jól mentek. Ezen felbuzdulva elkezdtek töménytelen mennyiségű sz@rt a piacra önteni és várták a csodát. Gyakorlatilag a mennyiség a minőség rovására ment.
Ez csak a saját véleményem…
Akkor kell neki a 15
Shootiz aromák 50/50 alap esetén 5% a javasolt keverési arány. Ha majd keverek, és megkóstoltam, megmomdom, hogy nekem ízlik-e! Finnyás vagyok, és még nem találtam meg az igazit! Bár a Just Juice Baies Blues at Limonade 15%-os keverési arányban finom volt!