Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ez így nagyon fura …

2 kedvelés

Kihagyom a mixet :rofl:

2 kedvelés

Most újra megnyaltam, hát nem tudom … kicsit furcsa … ugye így elég nehéz eldönteni … nagyon tömény.
Mindenesetre nem öntöm már egyik tankba sem. Így is kidobtam e miatt 2 porlasztót. :confused:
Most a Steam Train The Lionel aromát tesztelem … hát ez sem lesz dobogós nálam az tuti. :confused:
Visszatérve az új masinához … 0.3 és 0.15 porikkal adták. Ugye a 0.3-as kuka lett, most a 0.15 van bent.
Nekem kicsit erős ez a DL (DTL) vonal. Többi podomat 0.6-os porikkal használom. Azt hiszem akkor ehhez is ilyen porikat kellene rendelnem !?
Meg esetleg MTL drip tip-et is !?

2 kedvelés

Hasonló érzés töltött el a Solana Guanabana arománál.

Longfillek hátránya, hogyha nem válik be akkor kuka az egész. Arománál lehet kísérletezni.

4 kedvelés

Arrested Development Crying GIF by HULU

4 kedvelés

Köszi … úgy fest, hogy akkor ezt én is besz@ptam. :frowning:

2 kedvelés

Szerintem igen … A 0,6 os az olyan öszvér .. ideális .. és mindenképp ,ha már cserélhető a drip akkor azzal tovább lehet személyre szabni :heart:

3 kedvelés

Tegnap érkeztek! :grin:

11 kedvelés

Lehet hogy hígítani kellene, ha nyalva ízlik…:thinking:

2 kedvelés

Amennyire nekem ízlik a Bombo, hát el is hiszem! :blush:

2 kedvelés

Én ezt ki nem próbálom, akármennyire is sajnálom. Még éjjel is az az íz volt a számban. :face_vomiting:

3 kedvelés

Hát a longfill is áttölthető kisebb flakonban. Én 120ml-eknél csináltam egy időben, hogy csak a felét kevertem be. Tekints rá úgy, mint aromára egy túlméretezett flakonban.

9 kedvelés

Szia. Sajnos most nagy divat lett, hogy elkezdtek ilyen túlaromázott longfilleket/shortfilleket gyártani. Én ugyanígy jártam mint Te, csak a Juice Head féle folyadékkal. A bombonak ez a bar juice sorozata, ez pont olyan, hogy vallatáshoz jó, de amúgy másra nem nagyon. Próbáltam MTL-ben szívni más fajta ízt, de 2 slukk után, azt hittem cukorbeteg leszek.

5 kedvelés

A Cirkus, mint “márka” finom. Az absinthe,(másik fajta) meg még érlelődik itthon.
:face_with_peeking_eye: :saluting_face:

7 kedvelés

Bízom benne, hogy legalább szívható lesz! :rofl:

5 kedvelés

Jó lesz az, csak kell neki idő.
Bored Wait GIF by FirstAndMonday

6 kedvelés

Shootiz vegyes fogadtatása miatt féltem megrendelni. Kíváncsi vagyok rá mit fogsz tapasztalni ha majd egyszer bekevernéd. :grin:

Jól emlékszem, hogy 5% a keverési ajánlás 50/50 mellett?

4 kedvelés

Az a gond a Bombo-val is mint Vampir Vape, Big mouth, Drifted izé, hogy csináltak pár jó terméket amik jól mentek. Ezen felbuzdulva elkezdtek töménytelen mennyiségű sz@rt a piacra önteni és várták a csodát. Gyakorlatilag a mennyiség a minőség rovására ment.
Ez csak a saját véleményem…

7 kedvelés

Akkor kell neki a 15 :rofl::rofl::rofl:

3 kedvelés

Shootiz aromák 50/50 alap esetén 5% a javasolt keverési arány. Ha majd keverek, és megkóstoltam, megmomdom, hogy nekem ízlik-e! Finnyás vagyok, és még nem találtam meg az igazit! Bár a Just Juice Baies Blues at Limonade 15%-os keverési arányban finom volt! :grin:

4 kedvelés