Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Bár mit írnak én már 15 el kezdek .. max ha nagyon ízes.. higitani lehet :rofl::heart:

5 kedvelés

A Mojito Max például nekem eléggé bejövős.
Elég édes mondjuk, de legalább jó hűsítős is.

4 kedvelés

Just Juice az örök klasszikus :heart:

5 kedvelés

Befőttek elrakva :joy::wink:

13 kedvelés

Old London ígéretesnek tűnik​:+1:a Turkish is, ha eleget érik :slightly_smiling_face: (2+ hónapot).

5 kedvelés

Nyár végére vannak :wink:

6 kedvelés

Az az időkép szerint péntek kora délutánra várható…:scream::grin:

5 kedvelés

Már is vége ? :rofl: Vagy a kezdete

4 kedvelés

Nem tudom…emlékszem pedig a tavalyi tavaszra :roll_eyes:egy szép, keddi napra esett :sweat_smile:

3 kedvelés

Biztos volt az egy egész nap ? … Rég vót

4 kedvelés

Steam Train The Lionel

Elvileg ez bogyós gyümölcsös és kék áfonyás jégkása ízű aroma hűsítővel.
Hűsítés szinte nulla … de ez még nem is lenne akkora baj … annyira mű(anyag) íze van …
Igaz, még csak 3 napja kevertem be.
Valahogy biztos elfogy ez a 60 ml, de ilyet se veszek többet, az biztos. :confused:

5 kedvelés

Monszun időszak . Gumicsizma elő megyek füvet vágni holnap csónakkal . De lehet rizst kéne ültetni . :rofl:

3 kedvelés

Hát a kísérletezésnek a nagy számok törvénye alapján néha vannak rossz körei..

Ha érdekel van eladó mázas pisztáciás caneloni fánk :doughnut: levesem .. occó pici pénzé .. igazi gourmet egyedi íz

7 kedvelés

Esküszöm ha az aroma választás olyan mint az orosz ruletten . Akkor te nem a 42-es coltal hanem az 1942-sel játszol . :expressionless_face:

7 kedvelés

Ezen átmentünk sztem mindannyian :grin:

7 kedvelés

Okés lőttem már lábon magam 10 aromaból kakuk 2 . De itt nagyobb márkák már szőnyeg bombáznak .

5 kedvelés

Vagy sokkal inkább gyünk :grin:

5 kedvelés

Café mill művek :roll_eyes: ó a bánatos női felmenőit . Nem tudom hány ízt milyen kombó . Mindegy milyen desszert nem volt desszert íze csak gyümölcs. Ha gyümölcsöt vettem belőle az meg nem az volt ami rá volt írva . Hári Péter varázs drazsé :face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth:

7 kedvelés

Egyéb kedvenceim a lucerna , széna , teljes tarló kivonatok amit dohánynak csúfolnak .

horse eating GIF

6 kedvelés

Egyszer próbáltam ki,többet sose,olyan mint a tobacco bastards aromák vagy longfillek nekem,olyat se veszek már.

5 kedvelés