Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nem olyan rossz az a pisztácia, kicsit száraz, de gőzölhető.

4 kedvelés

Na látod!! :grin: Most tudod mit kell beszerezned!! :grin:

3 kedvelés

Mi lesz abból? Pisztáciás fánk?

4 kedvelés

Hát … Ha jól számolom akkor 3 X futottam neki és 30 mili fogyott full DL -ben kb 2 hónap alatt :joy::joy::joy:

4 kedvelés

Mtl-ben jobb :grin:

3 kedvelés

Ugye , hogy milyen jól hangzik ? :joy::joy::joy: Mázas pisssztácás fánk :doughnut:

4 kedvelés

Akkor itt bactam el :thinking::thinking::thinking::joy:

3 kedvelés

Nem tudom, én elképzelni sem tudom! De hála isten neked van fantáziád!! :sweat_smile:

4 kedvelés

Mini aroma teszt - Kung Fruits Ryugan

70/30 alaplé mellett 16,5%-on keverve.

Még 2024 őszén jött egy érzés, hogy 2025 nyarán én mangót és licsit akarok pöfékelni. Bevásároltam jó néhány márka termékét amik leírások és tapasztaltok alapján ígéretesnek tűntek. Köztük volt az Empire Brew egekig magasztalt termékei (mangó - licsi, sárgabarack - licsi) amiről már írni sincs kedvem mert akkora csalódás volt. :sweat_smile: De a legutóbbi keverés során ott volt még a kosárban ez az különös licsi a sárkányszem :dragon_face::eyes: ami más néven longán.

Illatra semmi különös. Érezni a “licsit” de az igazi buli az első slukknál indul be. Hűsítő jelen van de nem akarja leszakítani a torkom vagy elzsibbasztani a szemgödröm. Enyhén érezhető amit egy 10-es skálán én 3-ra tennék.
És az íze… Egyszerűen fenomenális. Tudom sokan még nem ettek/kóstoltak licsit de ez az aroma egy az egyben azt nyújtja mintha licsit ennél. Igazi érett licsi íze van.

Ha esetleg valaki szimpla licsi ízt keres ezt mindenképp vegye számításba.

Nálam 10/10 :red_exclamation_mark:

9 kedvelés

Én egyszer egy Ilcsit kóstoltam ..az finom volt :joy: ..

3 kedvelés

Nem rosszak a licsis aromák, de hosszabb távon nagyon be lehet tőle telni.

5 kedvelés

Nekem maga a gyümölcs nem ízlett.. csak konzervben .. ezért még nem is gondoltam rá,hogy vegyek aroma formájában .. de @gangsta_gergo meghozza a kedvem a végén … Lehet fel ajánlom neki a friss mixem cserébe :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Budé travels ajánlata rafting a halálos wc csésze kanyarba . Jel mondatuk megszívta mert nem szívja . :rofl:

4 kedvelés

Jó lesz ez … Már lelki szemeim előtt lebeg ,hogy a Bombo megveszi a receptúrát..

Scrooge Mcduck GIF

5 kedvelés

Bombo Bar Juice Cola Lemon

Nah, kipróbáltam az új masinát ezzel az új ízzel.
Először azt hittem, hogy sikerült beégetnem az új porlasztót, mert rettenetes íze volt, eléggé égettnek éreztem. Kipróbáltam egy másik gépben is, de ugyanaz. Ez valami szörnyű. :face_vomiting::nauseated_face:
Én nem tudom, hogy ez ilyen e, vagy romlott, de minősíthetetlen. :face_vomiting:
Színe rendben, megnyalva magát az aromát egyáltalán nem rossz.
Ez lesz az első olyan keverésem, ami a mosogatóban fogja végezni. :frowning:

4 kedvelés

Mennilyi időt hagytál pihenni neki ??

3 kedvelés

Ez az égett íz mostanában többször előkerül romlott aromáknál … Nekem még nem volt ilyen problémám , de mint írtam ,mostanában volt pár ilyen poszt ..:expressionless_face:

4 kedvelés

6 napot.

3 kedvelés

Pouring Austin Powers GIF

4 kedvelés

Érdekes, hogy simán megnyalva nem tűnik romlottnak. Érezni a kólát és a hűsítést.
Szavatossága 2027 … tudom, ez nem jelent semmit.

2 kedvelés