Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Ez a koksznézős szemü? :grin::wink:

4 kedvelés

Don Cristo nem viccel . Valamit valamiért alapon . Egyszer el jön az a nap lehet most vagy lehet később mikor vattát cserélsz .
driving season 13 GIF

5 kedvelés

Ajándék hemüveg beépített szem mértékkel . Valamelyik gyereknek csak jó lesz :grin:.

7 kedvelés

Ajándák lónak ne Kukucska protkó ,de egy kosti aroma azért csak jobban mutatna :rofl:

2 kedvelés

Jó van az elfér . Borzalmasan áll amúgy is :joy:

3 kedvelés

:joy::joy::joy::joy::joy:

10 kedvelés

Az alsóra reflektálva epres borovicska . Nyami :nauseated_face::nauseated_face:

3 kedvelés

Ha már közeledik (lassan) a nyár… nem tudom mennyi köze lehet a jégkrém ízéhez

6 kedvelés

Egyébként gondoltam rá hogy rászánom azt a pár ezer forintot.
Már csak kíváncsiságból is. :wink:

4 kedvelés

A pálca, a zacskó és a blokk íze is benne van :roll_eyes::grin::wink:

2 kedvelés

Halihó mindenki :vaperina:, csak jelezném, fogok ilyet rendelni! :grin:

11 kedvelés

Valószínűleg jobb lesz mit a csoki

4 kedvelés

Ha valaki esetleg Szarvasra vetődne és a dohányos ízek kedvelője, szívesen át passzolom eme longfillt :+1::smiling_face_with_three_hearts:.

10 kedvelés

Kíváncsi leszek rá :+1:

4 kedvelés

Ma megjött a HC-os nyereményem. 4db. eldobható bizgentyű. Mit ne mondjak nem estem hanyatt az ízvisszadástól. Viszont az 50mg nik. na az… Elég szűk levegőzés ezért nem borultam csak hanyatt,de így is bekönnyeztem kicsit. Ha freebase lett volna szerintem még mindíg egyirányba fordulnék.

9 kedvelés

Sziasztok. Én szombaton ellátogattam a Vaprio komárnoi üzletébe. A folyadékok eléggé le vannak pusztítva, szornak ki mindent jelenleg a zárjegyes móka miatt. Vakon vásároltam egy Aisu cherry cola longfillt, ami egészen meglepett. Elsőre kicsit fura volt, utána meg már alig tudtam letenni. Persze, ez nem egy ajánlás szeretne lenni, mert ahogy elnéztem, Ti jóval komolyabb folyadékokat szívtok. Csak gondoltam én is írok ide pár sort.

12 kedvelés

Na … Próbálkozzunk megmenteni a menthetetlent :joy:

Mixed by Tibike

Tuccc tuccccc jobbat ? :joy::joy: Összeönt kis pihi aztán majd jövök megmondom mennyire lett car :joy::joy::joy:

10 kedvelés

Latakia mindent megold!! :thinking: :grin:

6 kedvelés

Ajaj :rofl::joy:

5 kedvelés

Nekem olyan nincs :sob::joy:

3 kedvelés