Ez a koksznézős szemü?
Don Cristo nem viccel . Valamit valamiért alapon . Egyszer el jön az a nap lehet most vagy lehet később mikor vattát cserélsz .
Ajándák lónak ne Kukucska protkó ,de egy kosti aroma azért csak jobban mutatna
Jó van az elfér . Borzalmasan áll amúgy is
Az alsóra reflektálva epres borovicska . Nyami
Egyébként gondoltam rá hogy rászánom azt a pár ezer forintot.
Már csak kíváncsiságból is.
A pálca, a zacskó és a blokk íze is benne van …
Valószínűleg jobb lesz mit a csoki
Ha valaki esetleg Szarvasra vetődne és a dohányos ízek kedvelője, szívesen át passzolom eme longfillt .
Kíváncsi leszek rá
Ma megjött a HC-os nyereményem. 4db. eldobható bizgentyű. Mit ne mondjak nem estem hanyatt az ízvisszadástól. Viszont az 50mg nik. na az… Elég szűk levegőzés ezért nem borultam csak hanyatt,de így is bekönnyeztem kicsit. Ha freebase lett volna szerintem még mindíg egyirányba fordulnék.
Sziasztok. Én szombaton ellátogattam a Vaprio komárnoi üzletébe. A folyadékok eléggé le vannak pusztítva, szornak ki mindent jelenleg a zárjegyes móka miatt. Vakon vásároltam egy Aisu cherry cola longfillt, ami egészen meglepett. Elsőre kicsit fura volt, utána meg már alig tudtam letenni. Persze, ez nem egy ajánlás szeretne lenni, mert ahogy elnéztem, Ti jóval komolyabb folyadékokat szívtok. Csak gondoltam én is írok ide pár sort.
Na … Próbálkozzunk megmenteni a menthetetlent
Mixed by Tibike
Tuccc tuccccc jobbat ? Összeönt kis pihi aztán majd jövök megmondom mennyire lett car
Latakia mindent megold!!
Ajaj
Nekem olyan nincs