Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Aztán a Terike szobájában tartanánk a liquideket ? :joy:

3 kedvelés

Anno próbáltam jó pár 12 majmot de engem nem nyűgözött le. Számomra nem volt elég intenzív az íz. :face_with_diagonal_mouth:

3 kedvelés

Szerintem újra kezdődik a… :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

12 kedvelés

Érdekes ez !
Kína országból meg bármi jöhet ide haza :joy:

5 kedvelés

Mit hozott volna?

3 kedvelés

Gondolom egy kis szetye-motyát,madárláttát :joy::joy:

7 kedvelés

11 kedvelés

Szokásos fax g.. UPS … Ha meglátom mint szállítót már arra gondolok ,hogy inkább a bolti Rum aroma :face_with_peeking_eye::sob:

5 kedvelés

Ezek bio cuccok. Organikus az természetest jelent! Nincs itt semmi látnivalója a hatóságoknak! :grinning_face_with_smiling_eyes:

Nothing To See Here GIF by Giphy QA

9 kedvelés

Én felhívnám őket, hogy ugyan mi a problem? Ha jól látom, ezeket üvegben küldik, lehet szállítás során megreccsenhetett az egyik. Csak egy gondolat.

6 kedvelés

Aha…semmi gyümi ! Na ez lehetett a kiváltó ok :zany_face::zany_face:

5 kedvelés

HC-ról egy kis vatta utánpótlás. :slightly_smiling_face:

Még a mujit szívesen kipróbálnám, esetleg valaki linkelne egy megbízható forrást, ahol beszerezhetném?

11 kedvelés

Kézbesítés elutasítva
A címzettnek nem volt számlainformációja ehhez a csomaghoz, és a csomagot nem vette át.
Vecses, Hungary
:joy::joy::joy::joy::joy:

10 kedvelés

Esetleg telefonon anyázás ér ilyenkor valamit ?
Már bocsánatot kérek…

5 kedvelés

Nálam nem ért semmit … :face_with_peeking_eye:

4 kedvelés

Na de hát na !
Nincs cím ? Nincs telefonszám ? E-mail ?
Minden adat ott van náluk :enraged_face:
Nem vagányságból de ma értesítést sem kaptam meg semmit és a szokott helyen itthon volt a csomagom :flushed_face:
Ez meg a másik végzet szerintem…

5 kedvelés

Visszaköszönnek a régi idők… Visszavásárolnám, jutalom a megtalálónak stb…
Mekkorát tévedett Hérakleitosz miszerint „Nem léphetsz kétszer ugyanabba a folyóba”
Nem a fenét nem!

7 kedvelés

Upszal szeretek harcolni én is . De akkor már a központot hívom/leveleztek Prüszelbe . Nem a tetű Kft vel ami ide haza van .

6 kedvelés

Nem tartom valószínűnek, Nagyon precízen csomagolnak!!

4 kedvelés

Ezek semmit … Csak külön kérésre küldenek bármilyen értesítést … Ami vagy Flash vág Flash :face_with_peeking_eye:
Mikor rá kérdeztem a futár , ha már itt volt állítólag akkor miért nem hívott fel .. Arra azt a választ kaptam ,hogy ők egy nemzetközi fuvarozási cég ők senkit sem hívnak fel náluk ez a protokoll bla bla és még több bla bla …

7 kedvelés