Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Akkor viszont nyista dollár papa :winking_face_with_tongue:osz’ akkor inkább mennyé’ kapáni :joy:
Ezek sem a jattból élnek meg :joy:

6 kedvelés

Ajánlom figyelmetekbe az első aroma nevét :grin:
Ez az én aromám lesz ! ( remélem :thinking:) :joy::joy:

16 kedvelés

Aszem nekem is izlene ..:rofl::rofl::rofl::rofl:

4 kedvelés

A név kötelez :joy::joy::joy::joy:

7 kedvelés

Vegyé!! :rofl:

5 kedvelés

Én lenni nős… És én már játszani a férfiasságom épségével , ha újabb futár csenget … Jó tudom lehet kérni csomagpontra is :rofl::rofl::rofl::rofl:

8 kedvelés

Neked nem ajánlanám :joy:vaníliáskeksz,fehér csoki,mandulakrém némi dohánnyal brrrr​:joy:

5 kedvelés

Úgy kellene ezt is csinálni, mint a pc upgrade :thinking: a hardverek mindig csúcsok, az öreg koszos torony pc ház marad :joy: (persze már szétflexelve, mert nem fér bele a VGA máshogy​:grin:).

5 kedvelés

Max a másodikat!! De ha jól emlékszem talán van is!!

5 kedvelés

Te lenni nős és nem vagy hős!! :grin:

5 kedvelés

Nem, nem az van!! Csak a zöld címke megtévesztett!! :slightly_frowning_face:

5 kedvelés

Na azért !
Csalódtam volna hogy gyümölcsös aroma is van nálad :joy::joy::joy:

5 kedvelés

Ha be lehet szállni a melyik aroma illik rám játékba én ezzel nevezek be! :grinning_face_with_smiling_eyes:

10 kedvelés

A pisztáciást mindig meg akartam próbálni, de a tnt-nál azt hittem rendeltem, de most néztem az is Hidalgó!!

4 kedvelés

Nemzetközi módon küldeném el akkor oda ahová gondolom . Strázsát kel állnom a ház elött mert ők jönnek valamikor . Esetleg szereltek egy K nagy posta ládát amibe berakják a csomagot és ott marad a karjukkal együtt.

5 kedvelés

Viszont… van itthon neked való is :joy:
Az egyik Blendfeel cacao a másik Grampa’s cream,döntsd el melyik melyik :joy:
Az elsőnél nem a kakaó dominál azért kevertem csak 10 ml-t próbából :joy::joy::joy:néha még jól is esik :blush:

8 kedvelés

50 cent laughing GIF

5 kedvelés

Az viszont finom !!!

4 kedvelés

Minnél többet próbálgatod annál jóbban fog esni!! :grin: Később a gyümis megy a levesbe!! :grin:

4 kedvelés

Köszönöm maradnék a bevált nyalánkságaimnál :joy:
Az rta-imat is desszert dohányra lőttem be :grin:

4 kedvelés